30 april 2oo9

There's no matter you open your mouth I wont listen anyway..

Då drar man till Göteborg med la familia (förutom syster som vanligt) om cirkus en halvtimme. Knappt packat färdigt bara. Isch hatar att packa, glömemr alltid de viktigaste sakerna. Ska dit och spela bowling, oväntat ja. Får se hur det går med den biten känner mig lite kass för tillfället och det är skyhöga resultat, aja presterar jag bra ska jag vara nöjd. Inga höga krav här inte. Tar med mig massa plugg till Gbg också. Tragiskt men så är det. Har äntligen en lösning på eng c bekymmerna, ta den eller inte? Bra fråga. Får fundera över helgen helt enkelt.

Uppdaterar om jag finner en dator, mor + Thiva hade ju sönder vår bärbara men sånt är livet. Bye bye :)


18 <3 Magic

29 april 2oo9

Rehab och underbart väder..

Usch min dag sög igår med stort S. Men fick ändå litegrann gjort. Jag ska faktiskt göra ett ryck nu efter det här och skriva ut material som jag kan titta på och kanske skriva om i helgen när jag inte spelar bowling. Hoppas ju att jag kan ta tag i det. Men samtidigt orkar jag inte bry mig om skiten. Snacka om att må dåligt över ett jävla arbete. Sjukt. Ska knåpa ihop det sista på Tobbes UF företag loggan och prototyperna sen också. Men det får bli mer mot kvällen.

Har nyss duschat efter att ha suttit i solen hela dagen och läst min bok så ska väl klä på mig nu och ta tag i mitt ryck. Mer update senare kanske.

28 april 2oo9

Everything feel so far away from me.. everything except you..

Fan vad less jag är på engelska egentligen för tillfället. Jag har sån fruktansvärd lust att bara skita i allt och få det IG jag egentligen förtjänar och sedan försöka sudda ut det från betygspapprena. Men som sagt jag orkar inte ens skriva om det i bloggen, knappt ens tänka på det utan att det växer en stor klump av alla möjliga slags ångest i magen.

Givande dag..eller inte. På engelskan(huva) fick vi veta litegrann om the final essay(!) Bög säger jag då. Kommer dö en plågsam och långsam död. Men jag vill inte tänka på det. Sedan var det idrott och jag taggade för att vara i gymet, då har vi någon slags uppgiftsökning. Ta reda på Robbans vikt -89, vem var rektor först på Brinell etc. Sen så var det vår underbara håltimma och vad slår till då? Nej men goddag migrän of doom. Härligt, där satt jag i 30~min med världens huvudvärk på ingång och ju längre tiden gick desto värre blev det. Kunde jag gå hem? Nej Emma hade muntligt svenska tal, nationellt sådant. Emma gick snällt med dit gjorde sitt skit på prick fem minuter och kilade hem för att bli ompysslad av en älskling<3. Trodde ärligt talat det skulle gå över efter en liten sovstund så jag kunde få träna. Ickepickepäronpung. Till slut fick syster komma och hämta mig och här hemma fick jag i mig en alvedon forte, gick det över? Nej men hurra vad satan ska jag ta för tabletter mot migrän egentligen?! Hasch? Morfin? Yes plx fina minnen av morfin efter operationen ^_^

Som ni kanske gissar så satt migränen kvar (dock relativt lindrigt) men fortfarande kvar resterande del av dagen. Satte mig och slöarbetade med Tobbes och deras logo till deras UF-företag, fick några små fina ryck på dem på grund av deras requests och mitt lack of engagemang på grund av migränish of doom. Men det blev en bra början iallafall och jag ska finslipa någon dag. Sedan så var jag faktiskt duktig och gjorde räkmackor till mor, far och mig själv och efter det blev det tv och lite projektarbete när pappa väl var hemma. Lite framsteg iallafall. Men efter allt tänkande blev huvudet på tok för jobbigt och programmet tog slut då hamnade jag här. Nu funderar jag att flytta mig till den mjuka delen av mitt rum, min säng.

Imorgon är det rehab som gäller vid 10.00 och sedan fint väder och plugg, härligt. Nite*

Oh snutte I love you so <3

(Lol kollade nyss statistiken över min blogg, 13 besökar som topp. Vem läser min blogg egentligen? xD)

27 april 2oo9

Skogsmulle, fittpollen, rehab, träning, underbart väder...

Ja ungefär så kan man ju sammanfatta min dag i stort sätt. Och mer blir det nog inte med det för jag har ett PM som ska skrivas till svenska talet helst på 20 minuter också så att jag kan få sova, dundertrött.

Nite*

26 april 2oo9

His goodness and the truth she is not alone he's always there


Gårdagen: Började med att stiga upp 05.00 för att bege sig med laget ner till resans första stopp, Åhus. Måttligt taggade i bowlinghallen för att hämta klot påbörjades vår resa runt 06-tiden och det tog inte lång tid i bilen innan vi sov en efter en, förutom mor då som körde bilen. Vaknade till när det var fikapaus någonstans söder i landet och det var riktigt gott med macka och youghurt. En tid senare så var vi framme i Åhus en timme innan vi skulle börja spela. Nu kunde man äntligen börja känna sig lite taggad, det var ju viktiga matcher vi hade framför oss. Gick in med ett gott humör i matchen och inte speciellt höga förväntningar alls.

Väl under inspelningen fick jag mig ett gott skratt då jag skulle spela kant och det svängde efter pilarna och tre i hörnet taget av Emma. Äntligen en jävla hall där man kunde öppna utan att fega. Ärligt talat vet jag inte alls hur jag lyckades men jag hittade ett sånt jävla fint lir med mega-marginalerna sune. Miss utåt -wrooom- hem till fickan och sim inåt. Wonderful. Började med 245, 255, 245 .. Sista serien kan vi ju hoppa över då jag började tänka på annat än Robinson och svältande barn i Afrika och till råga på allt så låg vi under på bordet. Hur mycket vill man inte strika då? Men det slutade inte så katastrofalt med tanke på för sent bollbyte och bara tre strike blev det 171 i sista serien. Så 916 är inte illa pinkat med tanke på knät och all träning. Jag var fruktansvärt nöjd. Det var ju lite jobbigt att spela när man samtidigt höll tummarna för Clan som spela i Falkenberg om att gå upp i Allsvenskan eller inte. Men glada besked fick man till slut.

Efter en vinst med 16-4 bar det av mot första bästa grillbar och en äcklig hamburgertallrik senare bar det av mot Karlskrona för att möta Bk Trossö. Efter att fått veta att Sbc förlorat sin match visste vi att det krävdes minst 15-5 till oss för att gå om dem i serien och få en andra plats och få kvala. När vi anlände till Karlskrona var det strålande fint väder och hallen låg hur fint som helst, om bara hallen kunnat vara lika fin. Fy fan vilken sunkig hall. Det luktade dött djur och sopor på bana 7-8 och det var skitigt som fan på de flesta ställena. Snacka om att vansköta en fruktansvärt kapabelt fin hall. Väl under inspelningen märkte jag att det gick att spela precis som jag gjorde i Åhus och så fick det bli, berätta det för de andra och körde på som fan. Spelade faktiskt helt okej hela tiden trots att det luktade och var varmt som en bastu där inne. Tyvärr blev det inte alls som vi tänkt oss.. Efter en 4-1 till oss följt av en till 4-1 till oss så vände det helt. Jag har ingen aning om vad som hände men Trossö verkade hittat spelet till slut. Trots att vi ledde med 8-2 slutade matchen 10-10 och inget kval för Högland inte. Slutade på 833 och var visst matchbäst där också. Lite smått deppiga fick vi bege oss hemåt igen.

Väl hemma skulle jag åka till min älskling, egentligen skulle vi gått ut men efter en sån lång dag ångrade jag mig och ville vara hemma istället. Jag tror att Tobbe ville det innerst inne också eftersom att han visst slockna efter 2 min i sängen när jag skulle ladda ner några filmer. Han sov en bra stund och jag la mig och kollade på Rocky-filmen som jag inte hade sett, bra var den. Därefter slockna jag med kläder smink och allt, vid kvart i tre vaknade jag smått(av Tobbe?) och gick och borstade tänderna och tvättade bort sminket. Jag hade inte direkt svårt att somna när jag la mig igen sen heller.

Idag: Vaknade runt 10-tiden av en supermysig älskling vid mig. Underbart. Vi låg kvar ett bra tag och sedan gick vi upp och sen gick vi och la oss igen. Skönt med slö morgnar, dock inte lika skönt att behöva gå hem för att plugga! Men nu är det gjort och jag är klar med en av fem saker. Annars har det nog inte hänt så mycket idag. Det börjar närma sig läggdags men jag vill inte sova själv. Det suger. Kallt är det också. Skogsmulle-lektion(skogsexkursion) väntar imorgon, halleluja vad det låter kul. Redan dock glömt vad det var jag skulle ha med mig. *suck* Jaja det är nog inte världens undergång om jag glömmer något. Smoothie ska jag ha med mig iaf, gjorde världens godaste nu ikväll. Nomnom.

Aja nu ska vi tagga sängen. Och inte glömma pollentablett imorgon ! Hatar mina ögon för tillfället.. och hundarnas päls.


I love you babe <3

24 april 2oo9

55% av alla kvinnor i dödscell har mördat sina barn, pojkvänner/män eller både och...


Bra dag igen! So far so good. Om man bortser från skolan såklart skolan är bara bajs just nu och jag känner mig mer stressad än någonsin men jag har faktiskt börjat ta tag i några av bitarna. Annars går man bara till skolan, får skit och går hem igen. Jag orkar verkligen inte med engelskan och vet knappt vad jag ska göra. Var på rehab idag igen och sen ett pass bowling efter det. Äntligen framsteg så underbart, började nästan ge upp hoppet där ett tag men nu måste man blicka framåt. Som jag så innerligt försöker med den jävla fittengelskan. Jag vill inte ens titta på det jävla pappret. Och så sitter hon på lektionen (läraren alltså) och får det att låta så fucking jävla simpelt att göra. Men va fan det tar ju tid! Och med hennes cewpekrav kommer det ju ändå aldrig bli bra hur jag än anstränger mig. Åh jag blir så sur. För jag har verkligen ingen ork. Mycket lättare att bara sitta så här och skriva en jävla text på svenska.

Nu är jag hungrig också och vill bara att maten där nere ska vara klar. Hade verkligen velat sova med älsk inatt också men han ska jobba och det lär bli sent :/ Så det blir nog bäst så här. Nej nu ska jag göra ett ryck och skriva den sista biten på religionen så jag sedan kan slänga ihop ett powerpoint lite hafsigt. Vem bryr sig när man ändå ska ut i världen för att finna sig själv? (:

Hoppas hoppas hoppas innerligt att det blir som jag tänkt <3


Here I go, scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there's just no one who gets me like you do
You are my only my only one

23 april 2oo9

Sicken tröttsam men bra dag..

Råkade visst sova lite för länge idag men så här i efterhand känns det inte som jag missat något viktigt (: Var inne och provade balklänningen med mina skor. Blev hur bra som helst, ska bara banta så det går att stänga livet. iof gick det inte att stänga första gången jag prova det men ändå ! Ni kan aldrig gissa vad som hände efteråt...jag pluggade ! Och bra gick det också, inte mycket kvar på det arbetet nu, gött Emma. Efter det rullade jag och Tobbe ner till min träning, sjukt svårt att åka och stanna på inlines! Men så sjukt skönt och roligt är det att åka. Och jobbigt också för den delen! Haha, ont som fan i mina lår.
 
Nu sitter jag här med mitt glas oboy och funderar på om man ska beställa gröt till frukost halv sju imornbitti så man orkar jobba som ett djur på rehab. Det får nog bli så, nu skall vi starta allt på en och samma gång så får vi se hur det slutar.


"sanningen är att jag inte klara mig utan henne.."

Du är mitt allt <3<3


22 april 2oo9

Lights black heads bang.. You're my drug we live it You're drunk, you need it
real love, I'll give it


Japp då steg man upp vid 09 idag och var tvungen att lämna en mysig säng med älskling för att börja skolan vid 10.. Kommer dit 3 minuter över 10 och möter My. Vad säger hon.. "vi ska vara på hotellet nu och inte här" Men kunde inte någon kläckt ur sig det lite tidigare?! Nej då vi ska gissa oss till vart vi ska vara någonstans på våra lektioner, överallt och ingenstans förutom i skolan. Bra jobbat! Aja efter en liten pratstund med Anna och My tog jag initiativet och sjukanmälde mig och gick hem med planerna att städa och försöka göra mitt religionsarbete. På vägen hem råkade jag ju dock möta pappa 8) Men han nickade och förstod mig ^^ Härligt.. Så nu jävlar ska jag börja med att städa !

Lite mer update kommer säkerligen senare.. Tjingeling!


Update..

Blir det tyvärr ingen lång för det känns som om runkmuskeln på höger sida av armen försöker hoppa iväg från benet och ut genom skinnet. Im in pain. Badminton is not good for your health.. Fortf kommit långt med religonen.. eller inte..
Sova inc iaf. Godnatt !

20 april 2oo9

Födelsedagar, matcher och studiedag..

Ja då har man vart seg på att uppdatera igen men har ju faktiskt haft full rulle de senaste dagarna. Så det finns skäl till ouppdateringar..

Fredag: Seg dag i skolan var faktiskt på min engelska lektion och redovisa novellen, men som vanligt var det inte tillräckligt bra och jag fick ta mer skit. Men men sånt är väl livet, vissa blir aldrig nöjda.. nämner inga namn. Till slut orkar man inte ens försöka längre för att allt känns meningslöst. Var sedan med älsklingen på kvällen och vi umgicks med min familj och grillade. Mysigt värre.

Lördag: En födelsedag, min var det visst. Upp hyfsat tidigt för att spela match mot ABK Dam. Bytte ut mig själv efter första serien för att jag suger. Huvudsaken var att vi tog poäng trots min 153 serie men jag gick ut ändå. Blev inbytt inför sista och ökade men förfärligt ändå. Vi vann och det var ju huvudsaken, trots en förfärlig 5-0 till motståndarna i slutet blev det ändå 13-7 till oss. Bra jobbat. Sedan på kvällen gick vi hem till Tobbe för att sova på boendet, hade det allmänt mysigt bara.

Söndag: Vaknade upp hos Tobbe vid 06.15 på morgonen! Älsk hade kvalmatch i Olofström och de åkte förfärligt tidigt. Men jag fick ligga kvar och somnade om efter 2 min att han lämnat lägenheten. Det var sjukt värt faktiskt att få sova. vaknade sedan igen runt 10-tiden och gick upp och duschade. Dock kunde jag ju inte springa runt spritt naken i lägenheten då Kim var hemma för första gången på typ 3-4 månader eller något! Men jag njöt ändå. Jag städade lite åt 13 dagar gamla mackor till frukost och pluggade faktiskt en aning. Dock inte allt som jag borde gjort men gjorde iaf något överhuvudtaget! Sen kom älskling hem runt 20-tiden och jag hade ett fetingbråk med mor som sen la över det på min far som skällde ut mig efter noter. Inte så kul. Men allt sånt glömdes när jag var med älsk<3

Måndag: Steg upp kl 09.00 för att bege oss på våran studiedag till bowlinghall där det väntades tårta och en film med ett föredrag. Föredraget var faktiskt hur bra som helst trots att det var ungefär 3 timmar långt. Och tårtan var smarrig. När vi var klara i hallen gick vi till boendet igen och röjde lite och lagade lite mat sen så hämtade mor mig vid 18-tiden för att vi skulle äta middag för att fira min far som fyllde 44 år idag. Det beställdes massa mat från Guldgaffeln och det slutade med en portion mat för mycket. Tror vi fick 6 portioner på 4 pers! Då kan jag tala om att min portion hade räckt till 2½ personer, haha! Men gott var det. Lite starkt men det är ju allt mat enligt Emma...hihi. Sen så har jag verkligen försökt plugga på det förbannade religionsarbetet men det händer verkligen ingenting. Jag är rätt kass. Beställde ny bikini och skor istället med mor ^^ Lätt värt! ( Förlåt Myyy :* ) Nej nu funderar jag på att sova jag ska till rehab imorgon vid 09.00 och jag kommer dö typ >< Men det är fett skönt att få göra av med massa fett, mindre kul att gå upp i vikt trots all träning, haha! tror jag gått upp 3 kg sen jag börja på rehab. Men vad gör det om 100 år.. nanana..

Nu tror jag sängen kallar efter lite strip aerobics ;]

Vad skulle mamma säga om hon såg dig nu?
Så stanna kvar vi kan dansa till musiken och du får låna min tröja om du fryser
det är för sent för att ändra sig och går vi nu går vi hem till mig
och du kan välja att stanna kvar ...
för du kan göra mamma stolt någon annan dag..

17 april 2oo9

Knepig dag idag men väl värd <3

Eh.. jag råka nyss komma på att det visst var idag som vi hade vernissage på pinnen..ehe. Men jag skyller allt på att en viss lärare har fuckat hela min vardag genom att säga att något är fel på va satan jag än gör och att jag måste komplettera allt! Men hoppsan det var någon som istället var och tränade till 17.00 och sedan gick hem och käkade god mat. Så det kan bli! Aja jag orkar inte riktigt gråta över mjölk jag inte ens spillt ut eftersom det var ett big fail på den där utställningen. Men men life sucks then you die.

Imorgon råkar ju då också vara dagen d och jag är ganska opepp. Dles för att vi har match på tok för tidigt för en som bara längtar efter att få sova ut.

Men nej nu blir det sängen, och jag är trött därav osammanhängande meningar. ehe..
natti!

15 april 2oo9

Det går skitbra att klaga på att andra aldrig uppdaterar och sedan skita i sin egna blogg & skitseg och flumm i huvudet kan bli en spännande text...

Egentligen borde det här inlägget bli hur långt som helst men pga meningslösa diskussioner samt idioter blir det inte alls långt för jag är för trött för min egen hälsas skull. Och nu kliar det som satan i ögat också, bajs. Och jaaa jag och Tobbe är definitvt tillsammans & lyckliga dessutom. Så det så! Förstår ni inte eller inte gläds åt att jag är lycklig så lägg er för satan inte i. Jag orkar bara inte med sånt trams. Lovet var rätt segt, gjorde så lite som möjligt men ändå rätt lyckade saker. Åkte till Eskilstuna på fredagen och spelade JuniorMasters, mestadels sög jag. Förutom när hornen kom fram på finaldagen(måndagen) och jag pissade på alla i desperadon och sedan på alla i de två första finalstegen. Sen sög jag igen. Jag blir så trött på detta förbannade handicap i den tävlingen. Men vad ska man göra? Sen på tisdagen kom älsklingen äntligen hem så hela dagen igår var jag i princip med honom, hann med lite rehab och bowling också :) Så fruktansvärt underbart att få vakna upp bredvid den man älskar, magiskt. Sen idag började man inte förrens 10 och hade en ovanligt slapp dag. Fruktansvärt skönt det också, förutom att jag måste lägga mig i en ensam tom säng nu för snart orkar jag inte hålla upp ögonen. Och det är enbart 22 skoldagar kvar. 22 är verkligen typ ingenting ! Speciellt inte emd tanke på hur många skoldagar jag gått före det, tänker verkligen inte räkna efter heller då lär jag bli deprimerad. Stressad?! Nej då inget alls. Orkar verkligen inte ett skit som har med skolan att göra. Jag vill bara lägga mig som en plätt på golvet och inte tänka på något alls. Kanske lite mys med älsk men absolut inget förutom det! Och så fyller man visst år om 3 dagar också. Bajs på det. Ja ni som känner mig vet att jag älskar att få saker och speciellt om det är något hemligt inslaget. Men på ens födelsedag är det ju enbart mig det är fokus på, inte som på julafton då alla får saker. Det känns så skumt bara och nej jag gillart inte. Får väl se om jag överlever denna ändå..

Nu blir det sängen för hela slanten, helt slut i huvud och kropp.. Natti!

9 april 2oo9

Ett faktum : Jag fyller år nästa vecka.. huvva !

Bara för att jag ska kunna gnälla på de andra fjollorna ska jag nu uppdater alite vad som har hänt. Tisdag blev det ju iof en kort update men kanske skall uppdatera lite mer. Eller nej jag pallar inte. Onsdag hände typ nada tränade nog bara bowling. Idag var jag på rehab kl 08.00 (!) och slet sönder hela mig känns det som. Klarar du 10 minuter på crosstrainer? -ja det gör jag la .. 5 minuter senare - Emma ligger som en liten pöl på golvet. Tro fan att min trevliga far kommer med kommentaren : Jag kör faktiskt 15 min på nivå 9 ... Kiss my ass dear father. Jag hade faktiskt hållt på i 45 minuter med all annan jävla träning. Jag blev sür. Sen blev jag på bättre humör när älsk skrev (: Dock halvsov jag ju lite men det var också skönt ^^ Jag saknar dig you're just to good to be true.. <3

Nu har syster fått manligt besök (!) från Dalarna. Spänning. Får ser hur det här slutar.. bara jag får sova ! Ska se om vi ska se en film nu eller om jag ska sätta mig och glo på mer heroes <3 Min vardag har bestått av att se massa heroesavsnitt och läsa lite eng c bok. Jag ska redovisa den på tisdag. Jag är körd. Men fick ju IG på den andra skiten så va fan..

Over and out Smulis !

7 april 2oo9 (en stund till iaf)

Say hello to my new little friend !



I love it ! Ih toknöjd räcker inte ens. Galet nöjd. Mattias på PrimeTime i Eksjö var sjukt grym, jättetrevlig och sjysst som fan att jag fick betala 1500 för den :D Massa glad. Och Tobbe har också börjat sina *dreggla* kan det bli bättre ? Ja på några sätt men får vänta en hel vecka ._. Life sucks sometimes. Men som tur är går inte tiden bakåt :) Det hade varit tråkigt. Jag velar fortf över om jag valt rätt studentklänning eller inte. Får sova på saken. Och sova är vad jag ska göra nu.

Godnatt !

6 april 2oo9

Shiiet vad jag är trött och sleten. Sprang 2 km nu på kvällen och det känns att man inte är i form för fem öre. Men det ska bli ändring på det vill jag lova. Försöker iaf. Idag var jag i Jkpg med mor en sväng medans syrran var i skolan. Hittade en prrrfect studentklänning. Fan om någon nu har likadan. Då blir jag sür. den är jättefin till mina skor :) Nu är jag mest trött och sitter och finslipar på gadden till imorgon. Fan va nice det kommer bli. Läängtar , dock inte lika mycket till mitt rehab-besök 07.55 usch vad han kommer slita i mig och mitt stackars knä >< Kan ju vara glad om jag kan gå efteråt imorgon. Men men pics kommer imorgon när den är gjord (: hihi. Orkar inte skriva mer nu för det enda lilla roliga som hänt idag var när jag fastna i klänningen på MQ och det var inte kul för mig ! *rysa*

Over and out Smulan !

5 april 2oo9

Dagens händelser :

* Äntligen tonat håret cewperosa
* Kört bil för tredje dagen i rad

Hur kan ni vara annat än stolta? Svårt att vara annat, hihi. Nu sitter jag mest här och har skittråkigt.. Som det större procentantalet av mitt dygn. Hm måste fixa på något sätt. För övrigt har jag fruktansvärt ont i magen så funderar på om man inte borde gå och lägga sig istället. Känns som en bra idé men orkar jag genomföra den? Maybe maybe not.
Har i varje fall inget vettigt att skriva så.. Godnatt när det nu händer.

saknaden gör ont..


3 april 2oo9

Huuungrig sooom faan!

Igår var en mycket bra dag. Det hände en massa saker, eller ja sakerna i skolan sög ju men resten. Sen så hände det bara bra saker. Efter lite om och men och kanske och jag vet inte. Var i hallen mestadels av kvällen också. Längesen jag spenderade så mycket tid där nere på en och samma dag. Jag tränade bowling också ! Sjukt nöjd, mest över att jag klarade det inte över hur bra det gick, he-he. Men med lite tid så ska vi se att jag kan hitta tillbaka. Hittade ett nytt släpp också igår bara helt random. Med tanke på mycket plugg och allt som hände igår så blev det inget wow på hela dagen igår. Dock kommer ju ett helt lov nu som kommer bli att växla mellan plugg och nöta min warlock. Eller så tragiskt nog blir det bara plugg.. Fick fucking IG på min uppsats som jag var så nöjd att jag gjorde överhuvudtaget.. För att inte få IG måste jag ändra på typ allt. Känner jag mig pepp? Nej.

Nu
längtar jag bara efter att klockan ska bli 11 så att vi kan få gå och käka innan jag svälter ihjäl. Och så sitter det en fett läskig fet och ful kille mittöver mig i öppna datsalen och är fet ful och läskig och glor på mig ! Usch nu flyr jag fältet.
Update will come later..


Don't leave me now stay another day with me..

When you're sad, and no-one knows it I'll send you black roses
When your heart's dark and frozen I'll send you black roses

Emma är fett onöjd med dagen som inte kunnat vara mer bajs. Okej lite finns att vara nöjd för men dagen började med skitseminar som jag nämnt. Och jag vill bara pissa på min uppsats och mitt IG och helst på en annan också men ändå. (Lärt mig av Anna att det inte är värt att nämna namn på bloggar längre xD)
Dock var jag fett duktig innan och var ute och övningskörde i 1 timme och 15 min :D Och jag krockade inte , diket var nära men inte vart jag i det! Körde tom på 4an också, och för de som känner mig är det en ypperlig bravad för en som tycker det är otäckt att köra bil. Men riktigt nöjd med det som hände under vår tur. Lärt mig mycket nytt och imorgon ska vi ut på vägarna igen mer än en gång. Nu ska jag börja fixa detta.

För övrigt är min tå förstörd ! Emma red in på sin vita springare till sin systers undsättning och satte dit hjulen på hennes nya kontorsstol och när hon lite nonchalant bara skulle släppa saken och gå vidare var hennes stortå ivägen, Emmas alltså...min. I has bildbevis, ni får ursäkta jag hatar själv fötter men går inte censurera så lätt. Så vi skiter i den helt och hållet, det mest skumma var att det börja blöda som bara den där saken träffat min stortå. Och nu ligger jag inför döden med svåra krämpor och kan knappt gå. Bra jobbat !
 
Jag känner egentligen för att gå och lägga mig nu och sova till oändligheten .. typ 09.00 imorgon om jag känner mina urfuckade tid rätt..

Mwahh mer updates tomorrow x)

1 april 2oo9

Ännu en sådan dröm inatt, när ska det ta slut? Å andra sidan var drömmen inatt mer realistisk och passande till verkligheten. Men det fanns ändå något där som gjorde att det högg till när man vaknade. När man insåg att det bara var en dröm. Ömhet Emma. Det är ditt nyckelord och det är det du saknar. Skulle kunna döda någon just nu. Men nej då hamnar man i fängelse. Själv så måste jag göra ett fittnationellt prov och med det nationella provet skulle jag också kunna döda någon. Slice and dice baby.

Nej nu ska jag fortsätta där jag sluta.. Tjingeling.


Update:  Byebye a goodnight's sleep

Jag vet inte om något av allt är positivt eller negativt. Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska tänka. Jag vet inte hur jag ska klara av detta. Jag vet ingenting. Jag vet inte ett jävla skit. Just nu mår jag bara illa. Äcklad rent ut sagt. Klart det påverkade men jag vet fortfarande inte mer än innan.

Stanna tåget jag vill kliva av nu..

RSS 2.0