Trött som en gnu..



Kan man lugnt sammanfatta mitt tillstånd..



Så vad i helvete gör jag fortfarande uppe? Jo för typ 50 min seda kom vi hem från en träningsmatch i Tranås. Aldrig i livet att jag åker tillbaka! Totalvägrar, det är en sak som är säker. Usch har så förbannat ont i ryggen nu också. Ta en tablett sen sova. Sitter och överväger om jag ska se True Blood nu eller imorgon, det får nog bli imorgon, vill vara hyfsat utvilad till skolan imorgon. Så nu blir det att borsta tänderna sen sova som en liten gris.


Dagens bästa:

*************
Lägg till som vän
Idag kl 18:46
Anmäl meddelande
Hej.
Du kanske tycker det här e konstigt det e det nog också
men jag sappa runt lite på fb och fick syn
på dig och blev lite intresserad"r" av dig ;) // ***


Ehrm.. och vad exakt ville människan ha ut av det där? Eller trodde han att jag skulle nappa direkt. Don't think so..

Nighty night!

31 augusti 2oo9



Skoldag igen då ..


Sitter i skolan för tillfället och kollar när Elias gör en Karl-Johan/Flugsvamp-någonting i Maya. Och typ sitter på Facebook. Så kul har vi just nu på en skala mellan 1-10. Föreläsaren höll på i typ 40 min och sedan ville han att vi skulle fråga saker, tror ni folk ahde mycket frågor på lager? Haha inte direkt kanske. Så vi hade lunch mellan 11-13. Alltså typ nu. Kanske börjar bli dags för att värma kasslern med ris som står i kylen, alltså äter jag ens kassler? Jag vettifan om den är smal kanske. Och inte sådär fet och tjocka skivor som bara blörhg.. Men anyways nu ska jag hitta något att pula med innan jag dör av tristess. Det var inte kul att blogga nu. Men håret blev riktigt blondt igår iaf. Det gillar vi. Bilder kommer ikväll.


Tjingeling på er!

Promenix..



Dags för en promenad med vovvarna och sedan blir det nog ny film och bleka håret samtidigt.
Står faktiskt på förpackningen att det ska vara några "kristaller" i som motverkar gula reflexer. Yeah right! Jag lyckas alltid få några slingor gula trots att jag sitter i 90 minuter (rekommenderad längd är max 60 min) Så vi får väl se upp till bevis MOOD!


Paketet längst åt vänster, lånad bild från google


Får väl visa före och efterbilder sen också. Tjingeling så länge!


Söndag..



Sjukt sliten efter fredagens och gårdagens spel..


Sure att jag tränat mycket och spela tävling förra helgen och sådär men så sjukt krävande som gårdagens spel var det förstår jag knappt själv. Lyckades ta mig med mina 130 poäng över pari till topp 60 rundan. Där sket det dock sig när det blev Shark att spela på. Men jag tyckte jag hängde i bra och med tanke på en serie på 140 kan jag inte begära mycket mer. Det värsta med gårdagen var bara att det tog sån förbannad lång tid att spela! Över 4 timmar tror jag att vi höll på. Enbart för att alla ska ha två banor tomma på sidorna. Blä på sånt, inte för att jag vågade trotsa strömmen då sist jag gjorde det fick jag mig en avhyvling. Dock hade jag bra svar på tal!

När jag kom hem var det direkt till sängen och somnade som en stock. Haft rätt roliga drömmar inatt också, haha ibland bara älskar jag att drömma! Tror jag råkade skjuta någon i drömmen, det var något med en sköldpadda och en rolig tågbana man kunde fästa små leksaksdjur på istället för tåg. Haha ni hör ju bara? Man kan ju undra vart ifrån jag får allt? Det där var ju bara en tiondel av drömmen om inte mindre. Dock är det svårt att sammanfatta en dröm med ord när jag fortfarande kan se den i huvudet med tanke på att det egentligen inte går att sammanfatta. Så skitsamma.

Idag vettifan om jag ska orka göra något. Förmodligen bara ta det lugnt och vila ryggen som fortfarande gör ont. Får se om det händer något...


Idag firar vi 23 månader <3 Jag älskar dig Tobias

06:03



Står min klocka på just nu..


Jag hatar att gå upp tidigt.. Och jag hatar att se att så många skottade resultat som faen igår. Undra vad jag måste göra idag för att hålla mig kvar på topp 32, ligger på en 15:e plats nu med bara små marginaler upp men även ner. Nu ska jag iallafall äta frukost. Håll tummarna, 0800 börjar jag lira..


Härligt härligt.



Fan så jävla undebart det kan vara ibland..


Fy satan så gött det var att spela bra bowling innan idag. Shit vilken teknik jag fick till och resultat på det också! Först 900 i tisdags och nu 1300 i första starten i ranking finalen. Underbart. Kanske på g trots allt? Vi spelade första passet på Cheetah, därav resultaten, haha. Får se vad det blir för skojigt imorgon. Nu blir det iallafall sova så jag får vila ut. Min rygg gör fortfarande bajsont. Kan inte vara bra de här. Nej nu blir det att drömma om min underbara sötnos som jag önskar vore här <3!

Nattinatt!

Längtar!



Åhh som jag längtar! Och äntligen har aftonbladet kommit med något vettigt!



Sure jag vet ju hur allt slutar och varenda liten detalj för jag läste böckerna i somras. Men den första filmen var så sjukt bra att jag hoppas de verkligen får ihop det i dessa filmer. Åhh jag längtarlängtarlängtar! Har ni inte sett Män som hatar kvinnor, se den!! Stieg Larsson är kung !


Rankingfinalen part 1


Yees!


Jag är uppe, jag lever, jag är inte förkyld, jag har cewpeont i ryggen. Kan det bero på oljemaskinen igår? Har mina misstankar men drar inga förhastade slutsatser här inte. Anyways vem har dött av lite ryggont? Inte jag iallafall and I will not. Nu är det äntligen fredag och dags för första delen av Rankingfinalen, de heter något sådär flashigt på engelska också som jag inte orkar rabbla upp. Första starten spelas 13.00 och där ingår jag. Kan bli mycket trevligt men också mycket pina om de landar på Shark, snälla snälla låt det inte bli Shark första starten. Jag avskyr Shark och har aldrig lyckats på underlaget och kommer aldrig lyckats. Det står skrivet i stjärnorna eller något bajs. Nu måste jag iallafall klä på mig, ska nog inviga något av de nya plaggen idag.

Efterssom vi var i Jkpg igår och i förrgår slutade de med att jag kom hem med massa koftor, dock inga skor som jag egentligen behöver..




Bland annat denna, jättestor och mysig, sure jag ser ut som ett hus i den men jag gillar den. Hittar inga bilder på de andra och mina igår blev för dåliga. Nu är det frukost dags. Tjingeling på er och håll tummarna vid 13.00!

Blää..



Inte nog med att jag är helt slut i kroppen...


Jag har fått tillbaka min revbensvärk, dock värre grad nu och tror inte ens det har med revbenen att göra. Gjort ont hela fucking dagen och ibland ökat i smärta. Kul att känna sig som 90 bast hela dagen ja. Och inte nog med att jag är trött och har ont, då måste jag ju bli så förbannat trött på besserwissers. "Det är ju inte en patch det är en expansion.. Ja expansioner är ju blablabla". Nej men vänta lite nu, det är ju inte så att jag spelat wow sedan 2oo4! Och jag har inte vart med om de senaste expansionerna eller så?! Så bara för att jag skrev patch fick jag noobförklaringar. Give me a break! Palla leka lärare så fort du får chansen att rätta folk. Ska ni visa vad ni kan?! Ska ni utmärka er? Usch sånt beteende äcklar mig. Och det händer dessutom på tok för ofta på hairdrobe nu så därför lägger jag ner igen.. Klarar mig hur bra som helst utan folk som slickar röv och folk som försöker utmärka sig på olika sätt. Och nu tänker jag sova för jag blev ännu mer irriterad av att läsa att Kenza "the bloggerska" skrivit om True Blood, varför nämnde jag de? Ge fan i min serie och gör den inte till en Twilight-hysteri.. Uächk. Nej godnatt med er nu!

Between sheets..


Hur kan man vara så här sjukt trött i hela kroppen?


Snart faller mina ögon ihop tror jag, full rulle hela dagen. Först upp i morse vid 0645 och fara iväg till skolan. Mellan 09-12 hade vi genomgång och workshops i After Effects och fick jobba lite själva och sådär. Lunch mellan 1200-1300 och sedan var det bara att fortsätta med genomgångar och jobba i AE (After Effects blir i fortsättningen förkortat AE). Tyvärr började nätverket krångla vid tretiden och då fanns det inte mycket att göra tyvärr, men jag stannade kvar för att han skulle gå igenom hur man renderar sina filer. Så nu kan jag det och det kan inte de som gick hem tidigare. Sedan bar det av hemåt vid 16-tiden.

Hann knappt komma hem innan det var dags att åka ner till hallen för att spela träningsmatch mot Clan & Pondus. Kändes inte helt okej när vi skulle börja spela, lite för trött, lite för seg och sådär. Men det gick ju helt okej. Vi vann inte mot Clan men vi spelade bra iallafall, jag slutade på 855 den matchen. Sedan var det match mot Pondus, då var alla lagom varma och trötta vill jag påstå. Trodde ett tag jag skulle somna stående. Kul spel jag hittade, började med 266 och fortsatte helt okej. Slutade på 904 och det måste jag ju säga är en väldigt bra start så här, haha. Får hoppas de håller i sig till helgen. Hoppas.

Nu är jag så satans trött att jag knappt orkar sitta här ens. Det blir sängen mycket,mycket snart. Ledig imorgon men får se om jag ska åka till skolan för att jobba lite med läxan vi fick eller hur jag gör. Inget jag orkar tänka på nu iallafall.

Hoppas ni haft en fin dag, godnatt på er!


Godmorgon


Usch varför fastnar jag alltid vid datorn?


Nu måste jag stressa iväg lite, tjingeling på er!


Bilder ..



Bilder säger mer än 1000 ord, eller hur var det nu?

















Sure jag nämnde serien första gången i början av augusti men är man skillad så är man. Haha. Som att det skulle spela mig någon roll? Nej men ta chansen att se den nu den 26e tror jag de va om ni inte har möjlighet att vara olagliga. Själv skulle jag aldrig få för mig att hålla på med sådana dumheter! Och för övrigt hatar jag Alexander Skarsgårds karaktär i serien men ni får ta och bilda er en egen uppfattning och ge det åtminstone 2-3 avsnitt. Jag lovar att ni inte blir besvikna. Nog med bilder för nu! Tjingeling på er!

Skola




Då sitter man i skolan och har börjat lära sig After Effects..


Känns rätt stort och det är det nog också. Föreläsaren har lite problem med sin dator därav hinner jag skriva detta. Leker med flygplan och sådant. Snart får vi väl sluta. Ska fortsätta med AE imorgon hela dagen..


Tjingeling på er!

Klockan är 07:10, godmorgon Sverige..



Ooch så var det dags igen..


Jag är verkligen ingen morgonmänniska! Men vad gör man inte liksom? Just nu sitter jag dock bara och gäspar och taggar för att klä på mig och sätta i linserna. Frukost måste jag ha i mig också. Lite skeptisk över om jag ska ta Västerviksbussen som jag vet går 8.05 och gå den där biten till skolan eller alternativ 2 som en tjej i tvåan berättade att 321 som går över Anneberg stannar typ utanför skolan. Då är det bara tänk om jag kommer för sent? Men hon har ju alltid åkt med den. Kanske ska göra en chansning tidigt så här på terminen eller utforska när jag inte börjar vid 09 och bussen stannar utanför 08.50 (om jag förstått det rätt?)

Anyway jag har inte tid att sitta här och pladdra. Ska försöka bättra mig med att blogga nu i veckan.

Tjingeling på er!

Trött tröttare tröttast...



Dags att lägga sig?



Så sjukt skön dag, har verkligen gjort så lite som möjligt. Dock slutade det med att vi skulle hälsa på farmor och mormor, ingen är hemma. Så jag bakade annapanna-brownies istället. Sjukt gott! Men så mastigt att grädde eller glass är bra till. Nu är jag iallafall trött som ett djur och ska förflytta mig alldeles strax till sängen. Skola imorgon då, med lektioner! Ska bli sjukt nice att få komma igång. Ska nog träna lite fys imorgon också, eller om Lena har svarat på mitt mail isåfall drar jag dit bort. Vi får helt enkelt se.

Godnatt på er!

23 augusti 2oo9



Kanske på tiden med att uppdatera folket om läget?


Nu minns jag inte exakt allt som skrivits men vi kan ta en veckorapport.

Sammanfattning:
I måndags började min första dag på högskolan och nervös som ett litet rådjur första dagen var det bara att fortsätta. Allt nytt, pendla, nya vänner, nytt tänk, ja allt ni kan tänka er känns nytt. Till och med att behöva ha matlådor.

Måndag:
The D-day och satan va det var nervöst, som tur var hittade jag Tobias ganska fort som jag hittat på Facebook några dagar innan vi skulle börja. Så jag hade iallafall någon att prata med. Även om han har en väldigt löjlig dialekt. Dagen bestod i största del av enbart information om kommande dagar och lite sånt där basics.

Tisdag:
Fasade inför denna dag, det var dags för Teamutbildning. Självklart hos militären av alla ställen! Jag gillar inte militärer av någon anledning, de är skrämmande. Vi blev indelade i 11-12 grupper, ja vi är typ 85-90 nya elever. Eftersom att de gick i bokstavsordning på förnamnet kom jag i grupp 4 bestående av David 1, David 2, David 3, Emma 1, Emma 2, Elias och Emil. Inga problem med namnen där inte, haha. Dagen bestod i att lära känna varandra i gruppen genom tipspromenad, hinderbana, teamövningar m.m. Vi vann inte men vi va fan bäst på repet med tiden 1:42. Jag kunde Slaget vid Lützen årtalet också. Lagom trött man var när man kom hem.

Onsdag:
Mestadels information om de olika inriktningarna; Digital Design, 3D, Compositing. Conny fick mig att ännu mer inte vilja gå Digital Design, haha.

Torsdag:
Lite föreläsningar, en lerövning med Conny \o/, fotografering och inloggningar till datorerna och PingPong.

Fredag:
Lätt bästa dagen, först kom Jesper Ståhl(?) från Jesper design och berättade grundligt om sitt företag och om hur han jobbade. Sjukt intressant trots att det var Digital Design det handlade om. Och sedan fick vi välja vår inriktning. Dock i upprop typ, lite sådär special må jag säga. Och till min stora förvåning var det hela 18 som skulle välja DD, vi visste typ 4-5, haha. Mestadel valde 3D och resten Comp då som jag. Blir spännande att se vilka man ska hänga med, alla förmodligen det finns många trevliga prickar.

På kvällen hade tvåorna anordnat fest för allihop och vi skulle visa vår grupps aktivitet och få faddrar. Mycket trevligt faktiskt men surt av folk att dissa när de ansträngt sig för att vi skulle lära känna både tvåorna och varann. Dock såg jag ju ut som en dränkt katt när jag kom dit och det höll på att bli en wet-t-shirt tävling men jag hann hindra det genom att knäppa jackan, haha. Fick en kökshandduk att torka mig med av Daniella också, sjukt snällt. Min fadder är en stor läskig kille från Norrland som heter Kolm. Han sa att det var godkänt att min man är från Sundsvall. Vilken tur liksom! Haha.

Lördag:
Ingen sovmorgon här inte, vid 7.30 åkte jag och mor till Helsingborg för att spela Olympia Ladies Open. Träffade Linkan i hallen som inte heller sovit mycket alls, trevligt sällskap ändå. Spelet kändes inte okej där och jag failade totalt med miss och fick mestadels hål och genomskärare, tror de hade gått bättre om man haft en till start. Efter matintag efter vår start åkte vi till Ängelholm för att spela Falcon Open. Där kändes mitt spel sjukt bra trots att första serien började med X 9- X 9-, men jag styrde upp det sen. Vissa slag där var ju bara bajs och spärrspelet stämde inte men ändå jävligt glad att jag kunde spela så bra. Jag är nöjd. Fick ju träffa pappa Björn också. Aka Henry aka Kihl aka dvärg.. haha ja.


Söndag:
Vaknade härligt till vid 07.00, vana? Och somnade om. Men åter igen blev jag väckt av en förbannad-satans-skit-cewpe-damp-hårfön vid 07.30. Då var jag mindre glad! Idag är jag helt slut i hela kroppen, mest i benen och fötterna. Så har mycket har jag inte gått på 3 år eller något. Så nu blir det frukost nere vid tvn och kolla på filmer hela dagen. Ska nog prova på att göra lite dreads senare också (bara göra inte sätta i i mitt hår)


Mer update senare kanske. Måste gå och posta ett brev nu. Tjingeling på er!


19 augusti 2oo9


Haha snacka om att statistiken på besökarna har totalsjunkit!


Jo nu är det ju så att jag har börjat på högskolan i Eksjö. Det blir rätt långa dagar eftersom att jag måste pendla dit. Går upp ca 6.30 varje morgon och är hemma runt 17-tiden. När jag väl kommer hem äter jag middag och sedan är jag helt slut. Hur fan ska det här funka i längden tänker jag? Förhoppningsvis är jag väl bara ruskigt trött för jag är så ovan vid den här typen av rutin och förhoppningsvis lägger det sig snart. Jag har blivit bättre på massa saker i mitt liv i och med skolan. Varje dag äter jag minst 3 frukter och jag går varje dag till och från varje station och skolan. Men till vintern tror jag faktiskt jag kommer åka buss då och då när det är kallt.

Och nu orkar jag inte skriva mer utan jag uppdaterar kanske mer senare. Nu blir det mat!

Tjingeling på er!

17 augusti 2oo9



Så som jag har fasat, längtat och allt möjligt inför denna dag..


Och nu är den här, den kom fortare än jag någonsin kunnat ana. Har varit utan min underbara älskling i 33 dagar redan. Och vi vet inte om det blir ännu mer. Jag längtar efter att få hålla om dig varje dag ♥

Men nu skall jag göra mig iordning och så så jag inte måste tokstressa. Måste ner på pressbyrån idag också och fylla på de där busskortet som kan vara bra att ha när man pendlar. Frågan är hur man ska chansa att bussarna går eller safea med att hoppa av vid resecentrum på båda ställena. Nej jag är inte en van buss-åkare, haha.

Mer update senare. Har ju upptaktsmöte idag också med Högland. Trevligt!

Tjingeling på er!


Läggdags..


Full rulle idag men ändå har jag lyckats ha tråkigt. skumt...



Bloggkrig här och var har man registrerat idag, alltid lika underhållande. Efter allt mitt jävla städande dog jag och syster av tristess så vi begav oss till Jkpg där Pandan befann sig hos Kenny, Kenny ska läsa på JTH och har flyttat in i Studentboendet på Råslätt, därför Pandan var där. Pandan hade också pajjat hans mors bil men far förklarade att det går visst att svänga om man tar i. Vi var lite sociala med dem efter en stunds letande och sedan bar det iväg hem igen. Alltid trevligt att ses. Sedan såg jag Bolt springa såklart, mannen är ju sjuk. Haha.

Nu är det dags för del 2 av Strip-Aerobicsen sen blir det att nanna. Skolan börjar imorgon... vad ska jag ha på mig?! Alltid samma jävla problem. Känner killar också sådär? Bah, jag får väl se hur det blir. Slutar väl med att man bara stress-tar något och har sen mindre ångest för att det är helt fel klädsel.. Haha.

Nej godnatt på er!




Vuxenpoäng..



Alltså fortsätter det i denna farten kommer jag ha en helvetes massa vuxenpoäng.


Hittills idag har jag vaknat, tränat, hämtat posten, ätit frukost, duschat, städat rummet, städat toan, tvättat kläder. Och nu skall jag faktiskt fortsätta med att dammsuga trappan. Inte lite hundhår i den vill jag lova. Sen vettifan vad jag ska göra. Något att äta vore ju bra att hinna med under dagen men får inte tag i mor så vet inte om vi ska äta alla tillsammans, om jag ska laga mat till dem också, om jag ska laga mat till bara mig eller bah jag vet ingenting angående maten. Nu ska jag kolla så inte min syster smutsade ner min ny-städade toa. Sen blir det mer dammsugning.

För övrigt är det helsjysst träning att städa. Det visste ni kanske inte!

Och nej jag är inte alls nervös inför imorgon heller, vad får er att tro det?





Självdisciplin



Ångest är den bästa vägen till självdisciplin..


Jag hade ju faktiskt ställt klockan för att ta en joggingrunda på morgonen. Dock förstördes mina planer när jag vaknade vid 04 inatt och mådde så sjukt illa. Tror det var för att det var äckligt varmt i rummet. Men vart tvungen att gå upp och dricka vatten för att jag inte skulle kräkas. Öppnade fönstret och gick och la mig sen igen. När klockan ringde 7.30 var jag inte jättesugen på att gå upp. Så det blev aldrig av att vara hurtig. Dock skärpte jag till mig och tog ett träningspass på altanen, vilket inkluderar; sit-ups, armhävningar, plankan, plankan med benuppdrag, armhävningar mot stol och sneda situps. Och som lite funny-workout gjorde jag lite av Carmen Electras Aerobic Striptease - Fit to Strip. Och satan vad det gick undan och jävlar vad jobbigt det blev efter ett tag. Fortsätter med den ikväll tog bara halva nu. Faktiskt riktigt bra träning de där videorna. Mycket mage och höfter och samtidigt känner man sig rätt snygg när man gör som hon. Nu ska jag hoppa in i en dusch.

Carmen Electras Striptease Aerobic del 1


Tjingeling på er !

16 augusti 2oo9


Inget går som man har tänkt sig..


Nu skall jag fortsätta städa iallafall, det blåser som ett cewpe ute. Får se vad som blir till den här dagen. Man vet aldrig.



Bedtime..



Överväger att lägga mig..


Tänkte vara sådär överdrivet hurtig imornbitti.. Det behövs efter fredagen och lördagen. Usch inget mer sånt här alls på 3-4 veckor nu. Bah ge mig ett gymkort för helvete. Får ta och maila och kolla vad det kostar.. Ne godnatt-ish..





Bjuder på den.. ehrm..

15 augusti 2oo9



Gådagen var grymt bra ..


Anna är inte dålig på kak-kalas hon inte. Shit jag tror jag aldrig vart så mätt på kakor som igår, haha. Och jag måste ha hennes recept på brownies, det är en sak som är säker! Sammanfattningsvis var kvällen helt sjukt kul och bra. Trevliga människor och trevlig värdinna, tipspromenaden var ju bara lite sådär, haha mest för att jag bara fick tre rätt! Några minus får kvällen för en viss sak, haha. Hur ska jag stå ut? Nej nu ska jag sluta vara elak. Och jag orkar inte skriva mer inte.




The almighty kak-bord..

Tjingeling på er!

14 augusti 2oo9




Pigg, tupplur och soppa..


För att sammanfatta min dag so far lite hafsigt? Haha nej har ju faktiskt inte hänt så mycket alls än så länge. Va ju som sagt ute och sprang imorse och pigg man vart i kroppen efter det. Hämtade mitt och syrrans paket på OKQ8 lite senare på förmiddagen. Äntligen har jag linser igen, ack vad jag har saknat det! I can seee.. Anyway efter vi hämtat paketet blev det soppa till lunch och sen la jag mig i soffan för att se lite på tv. Låg och halvsov lite tror jag, ehe. Och har i princip glott på tv tills nu. Något program på tv4 om samlare, shit vad mycket kläder de hade. Så jävla mycket har jag inte haft under hela min livstid ens. Men men. Nu skall jag göra mig iordning en sväng för ska snart ner på stan och möta My och Sabine och sedan ska vi gå till AnnaPannaTönt för hennes avsked/kak-kalas. Mycket trevligt. Sedan var det en fågel som kvittrade i mitt öra om tacos och film ikväll. Kan vi allt ta och överväga.

Nej men tjingeling på er så länge!

Morgonstund..



..har guld i mun?



Ja undra varför jag är uppe nu när jag kunde legat kvar i min varma säng och sovit. Men det var på tok för längesen jag var ute och sprang, mest på grund av dumt väder tänker fan inte bli förkyld. Det har jag ju förmodligen lyckats med iallafall men ska ut och springa nu ändå för det sitter inte i halsen. Får se hur det går utan att käka frukost först. Hörs senare!


Träning


Nu är det äntligen träning med klubben igen! Tränar mellan 20-21 så hörs efter det om jag orkar, har en jobbig huvudvärk sedan det åskade här.

Tills dess .. Richard!



Tjingeling!

Cewpe-Spotify


Jag använder jämt Spotify.. trots att jag spyr på den löjliga mellan reklamen..



Men det här var ju sämst idag.. Skulle lyssna på Falconer - Enter the Glade..
Klick <-- Det där är Portals of Light.. Hur crappy är inte det då? Aja vad ska man förvänta sig av en gratistjänst sådär? Lite kul att Magnus Uggla skrivit om dem på sin blogg.

Ugglas Blogg

"Och en sak är säker. Jag blir hellre våldtagen av Pirate Bay än rövknullad av Hasse Breitholtz och Sony Music och kommer därför att lyfta alla mina låtar från Spotify i väntan på en hederlig nättjänst."

Hihi! Tjingeling på er!


13 augusti 2oo9



Det luktar honung när jag nyser..


Ärligt talat så gör det faktiskt det, haha. Har ingen som helst aning om varför och hur det kan vara så, undra om det bara är jag som känner lukten också? Får ta och skriva till Hjärnkontoret eller något.. ehrm om det finns fortfarande? Well I dunno. Måste komma på något att göra nu, funderar på att checka after effects tutorials så man har lite koll iallafall när man ska börja leka med det. 4 dagar nu. Var det inte 8 dagar nyss?

Hoppas mor ska in till Eksjö idag också, då kan ni ju gissa vart Emma tar sig en tripp till? Nej nu ska jag klä på mig. Tjingeling så länge!



Så här ser byxorna ut My.. Och köpte de mest för att de kostade bara 90:- och var sjukt mjuka och sköna!


Orättvist



Livet är orättvist och jag funderar alldeles för mycket..


Igårnatt kom jag fram till hur skönt folk har det som är religiösa. Få inte för er att jag fått ett spel nu utan föreställ er det jag tänker säga. Tänk att vara helt jävla övertygad om att det finns en snubbe som hör allt du tänker, han hör faktiskt dina böner och finns konstant där för dig. Samma person finns 24/7 och skänker dig hopp när du har det som tyngst i livet. Han finns överallt hela tiden. Rätt sjysst liv när man känner sig deppig och hela världen är på väg utför. Att du förlitar dig på en person och önskar att han hör din bön.

Nu är jag ju dock inte religiös utan den som tror att allt händer av en speciell anledning men inte på grund av en enda person eller ett ting. Det är nu det orättvisa kommer in. Vem ska jag be min bön till? Hur ska jag framföra de jag önskar allra mest och till vem fasen då? Ska jag bara sitta här och be eller önska av hela mitt hjärta och hoppas att någon uppfattar mina känslor? Där har religiösa sitt plus, där de är övertygade om att Gud, Allah eller Buddha finns och lyssnar till deras böner. Men vad gör jag som icke troende när hoppet rinner ur mina händer och jag står här helt maktlös? Likaså vad gör de troende när deras Gud överger dem?

Men i ärlighetens namn, i sådana här stunder är jag avundsjuk.. förbannat avundsjuk.


Godnatt.


Jag vet inte om du hör mej.. Men ber dej om ett svar.
Jag vet inte om du lyssnar på den bön jag har..
Ja, jag vet jag är för simpel.. Jag ska va utanför.
Men när jag ser din blick så tror jag ändå att du kanske hör.
Gud, hjälp dom människor som är i nöd. Visa din kärlek och ge dom ditt stöd.
Finns här i världen, den stund dom finns till. hjälp du dom glömda..
Jag tror att du vill.. Jag ber för andra som finns utanför.
Jag ber från mitt hjärta och tror att du hör.. Hjälp alla människor som lider just nu.
Alla är barn här och vår fader det är du.
Jag förstår nog inte varför en gräns en dörr blir stängd..
Jag vet din kärlek gäller alla, Som lider, som gråter, som tror och förlåter..
Hjälp alla människor som lever i flykt..
Och ge dom en plats och ge dom en plats där dom kan leva tryggt.
Oooh, rör våra hjärtan, så att vi kan se. Gud visa vägen och lär oss att ge.
Din kärlek är evig, trofast och sann. Lär oss att dela den med varann


Esmeraldas bön

12 augusti 2oo9



Nervööös och piss ..


Åh shit nu börjar det hända grejer. Bara 5 dagar kvar nu till skolstart och det känns som dessa 5 dagar kommer gå sjukligt fort. Fick hem lite papper från Jönköpings Studentkår, eftersom min utbildning tillhör JTH så. Stod massa om Kåren (studenternas egna festställe) och massa annat som händer nu i början. Poolparty 21/8 kanske gå dit? Haha nej verkligen inte själv haha. Usch jag som är så blyg av mig. Blev medlem i "Vi som börjar studera vid Högskolan i Jönköping hösten 2009" på Facebook också, där hitta jag en liten filur från Värmland som åtminstone ska börja samtidigt, dock i 3D klassen. Men alltid kul att veta om någon.
Nu skall mor och jag snart ner och träna tror jag.

Gårdagen var skoj men kändes inte som man hann med allt som man ville. Åkte aldrig kanonen på grund av köerna, besviken. Och nej det blev ingen jävla Balder den här gången heller, haha. Men jag hade trevligt och vädret var ju inte helt fel, tyckte jag och 30000 andra människor. Hihi. Nej låt bilderna tala!



Glad Jimmy i Kållerado, skeptisk syster. Gissa vem som var torrast?






Nej nu skall vi träna. Tjingeling så länge!

11 augusti 2oo9



Bara 6 dagar kvar.. jag dör nog snart.. ehe...


Idag vart det en tidig morgon för snart åker vi till Liseberg! Kul som fan ska det bli, måste nog höra av mig till Shakin också han är väl typ den enda jag känner i Gbg förutom Andie men hon bor ju utanför Gbg. Nej nu ska jag göra något med håret, pallar inte att det bara hänger en hel dag, får se vad det blir, boll blir nog bra. Haha. Usch jag lyssnar på Mariah Carey och skäms för jag tycker det är bra.

Ooh boy why you so obsessed with me?
Boy I want to know- lyin’ that you’re sexin me when everybody knows
it’s clear that you’re upset with me
Ohh finally found a girl that you couldn’t impress
Last man on the earth- still couldn’t get this

 You’re delusional, you’re delusional
Boy you’re losing your mind It’s confusin yo, you’re confused you know
Why you wasting your time?
Got you all fired up with your Napoleon complex See right through you like you’re bathin’ in windex


Klick it!

Nej nu ska jag dra mig härifrån. Tjingeling på er!



Shopping!



Måste fråga är de bara jag som blir sådär snuskigt snål när jag får för mycket pengar?


Idag var jag nere på stan med min mor och syster. Skulle som jag sa igår ta min p-spruta. Frågan var ju bara när det nu var eftersom att jag på tre ställen inte skrivit någon tid. Så det var bara att gissa. Jag chansade att det var antingen 13.30 eller 14.30 så planen var att komma runt 14.00 och skylle på att man glömt tiden pga sommarlovet, ehe. Dock kom jag dit vid 14.10 istället. Men det gjorde ingenting sa lilla söta tanten jag hade tiden vid 14 men det var inte en kotte där och ett stick går på 5 minuter. Så det var bara att skutta in och lägga sig på bädden och vips så var det klart! Denna gång skrev jag faktiskt upp tiderna på tre olika ställen direkt så det inte blir något krångel nästa gång.

Sedan styrdes det mot Åhlens, vi har ju inte så mycket affärer att välja på här så.

Och där införskaffades detta:





Och Emma blev 400 kronor fattigare. Hade lite ångest då jag köpte väskan men behöver verkligen en relativt stor till skolstarten och jag får faktiskt ge mig, min senaste väska är skitful. Tack ni som sa det och fan ta er att ni inte fick mig att lyssna på er! Haha, har ni någon gång gjort/haft fel, skyll på någon annan! Men många har sagt att den är fin så jag antar att jag bara sjukligt snål för att jag nyss fick pengar. Fick iof också ett par fina mjuka haremsbyxor (vita) som jag letat som en tok efter hela sommaren av mami från JC.

Sen så bar det av hemåt efter en snabb visit på konsum och vi grillade kött till middag. Mums var det! Dock luktar jag som en hel grek eller vilka det nu än är som luktar vitlök, haha.
Efter maten kom Jimmy förbi en sväng och vi åkte ut till Lunnestorp för att träffa Jonnas Fido.. eh sorry menar Fiona. Det var ju ingen hund, det är en "häst". Jag tror någon någonstans har gjort en miss för inte fan var "hästen" högre än till mina knän och nej såå långa ben har jag inte!

Efter visiten bland djuren åkte vi hem igen och har sen dess bara tagit det lugnt. Spelade nyss bingolotto och som det regnade på stackarna på Liseberg, såg inte alls kul ut.



Och det var allt för idá sjung och va glá !





Never thought not having you..



...here now would hurt so much
Tonight I've fallen and I can't get up I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you I can just look up and know the stars are holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight


Klick!

Underbar låt, sådär romantisk-tragisk också. Kan inte sluta lyssna på den, sångaren sjunger riktigt bra också. Synd att jag inte hittar den riktiga musikvideon till låten, om den nu finns. Men nu tror jag det är dags för mig att göra mig iordning och klä på mig. Ska ner en sväng på stan senare, främst för att få min p-spruta *rysa* Men det går väl bra den här gången också hoppas jag..

Tjingeling på er!

Tröttis


Som titeln säger .. jag är helt slut..


Riktigt längesen som jag var så här trött innan klockan 23 faktiskt. Borde ta tillfället i akt och vända rätt på dygnet, med tanke på att jag somnade vid 2 inatt så. Och jag ska få sova i min säng! Såå skönt. Och så gött att jag fick bonus idag för jag vart så snäll hela helgen och hjälpt till. Happiehappie Emma! Nu ska jag sova gott. Fått se min älskling i cam ikväll också. Det gör förbannat mycket när man inte kan träffas ♥ En månad har nästan gått, jag saknar dig så!

Tjingeling!
Puws ♥

9 augusti 2oo9


Vad hände med min slapphelg?



Ja då var 94-lägret i Nässjö slut och alla är hemma/på väg hem. Hoppas verkligen att de trivdes och att jag och de andra chockat dem för mycket om hur det är i Nässjö. Och jag tror inte att de hatar mig längre heller, haha. Förbannat kul må jag säga att se så många potentiella spelare. Bara sjukt kul att se att bara man ändrar lite på dittan och dattan så spelar många av dem jättebra. Några behövdes till och med bara lite finslipning. Får väl hoppas att de flesta söker i november då också. Jag kan ju påpeka att jag är sjukt trött. Tror jag somna vid 02 inatt och blev väckt vid 08. Det kändes en aning.

Helgens höjdpunkter:

  • Spöa skiten ur min far på Wii Mario Kart
  • Ungarna gick verkligen upp vid 07.00
  • Mini-golf-incidenten
  • Hallens fuffens

Hände säkert massa mer som jag inte har en aning om då jag inte var med hela tiden under lägret utan mer stand-in då och då. Frågan är om jag verkligen ska lägga upp bilder från minigolf-incidenten. Kan komma censurerade varianter. Vi får helt enkelt se. Synd att jag inte fotade leverpastejen, *urk*

Nu är det bara åtta dagar tills jag börjar skolan, börjar få lite nerver nu, huva. Men det löser sig nog.. hoppas jag, ehe. Ska iallafall börja kolla igenom After Effects tutorials och sådant så man kommer lite förberedd ändå. Usch nu är jag bara trött, sova eller ut och jogga det är frågan. Får bli joggning senare och sova senare för den delen också. Dags att fixa till dygnet rätt.

Tjingeling på er!

No ork..


Ingen direkt ork nu heller till att blogga, är så sjukt trött. Min kropp pallar inte gå upp innan 7 på morgonen. Kan jag få slippa jobba nu? Haha. Är hemma en sväng och tänkte vila lite men så varmt som det är i det här huset mår man ju dåligt av. Trots tvärdrag på övervåningen blåser det nada. Blä måste härifrån, haha.

Late update..

Tanken var att skriva vad som hänt idag men jag orkar inte, speciellt inte när jag sa upp 6.45 imorgon också..för att vara med frivilligt på 94:ornas fyspass! Ujuj vad gör man inte för att komma i form?

Nattinatt uppdaterar när jag hinner!

Hundnappning & middag


Min älskade pälsboll ♥ blev hundnappad..


Hittelön på 8000 för den som för min pälsboll tillbaka och som skickar iväg den hemska människa som utförde dådet till södra Abudahbi! Nu sitter jag här (snart) helt ensam och måste komma på någon maträtt jag kan fixa till med kycklingen som ligger på tining. I need förslag! Senare skall jag cykla ner till hallen för att träna och sådant. Är ju läger som sagt också. Får se om de behöver min expertis hjälp något, vem gör inte det liksom? Fick också veta att jag utan vilja ska hjälpa Hella med grillningen på lördag när mor & far rymmer till Gbg för att se Madonna live. Skulle jag köpt mig en biljett också? Njaa tror inte det, finns ju bättre artister som jag vill se. Nej men det är klart jag hjälper till när de sticker, bara kul att göra något ju. Kan säkert skoja till med något också. Hehe.

Nu ska jag iallafall ut och blåsa såpbubblorna ♥ som jag fick av den snälla damen i lotteri-ståndet i Gränna igår! Wihoo.

Tjingeling på er så länge!

6 augusti 2oo9



Lyssna och njut


Helt sjukt bra låt. Me like. Idag är jag osäker på hur min dag ser ut. Sitter och sminkar mig för tillfället nu och ska nog ner och hämta posten tyckte mig höra brevlådan smälla innan. Jag tycker inte om när det är så varmt ute, får alltid så svårt att välja vad jag ska ta på mig, vilket inte ser för bart ut osv. Men men det får funka så här. Skönt att få lite värme ändå.

Update senare! Tjingeling



Update ..



Haha jag glömde skriva det bästa på hela dagen ..



Gissa vem mor sprang på på marknaden?


10 points!





7 points!




4 points!




The answer !




Ingen större än Johan Palm ! Han gick där lugnt på marknaden när syster och jag gick förbi och jag ser honom, petar på syster : var inte det där .. syster: jo Johan Palm, han bor i Mjölby. Ungefär minuten efteråt börja jag fundera på när min syster började veta saker om Johan Palm och ungefär samma minut så ser vi skocken med småflickor som går 2 meter bakom stackarn. Sen kommer vår mor ikapp ungefär 5 minuter efter föregående händelse varpå hon säger: jag har krockat med Johan Palm, påminnas bör vara att hon lät väldigt glad. Då hade hon uppenbarligen gått och kollat på stånden precis då någon hade stoppat honom för att ta kort på honom och gått rätt in i honom och efteråt insett vem han var. Ah som jag och syster skrattade. Någon minut senare fick jag sms av Joel "Johan Palm är på väg mot er nu"


Haha ja vi hade rätt kul åt det ändå. Liksom hur känd är han?
Inte min favorit direkt men ändå. Kul för honom.

Tjingeling på er!





5 augusti 2oo9


Finally home..


Puh snacka om en heldag iväg. Klockan 09.00 skulle det burit iväg till Skänninge men eftersom att jag alltid är sist speciellt idag kom vi inte iväg förran 09.40. Okej det där var big-time ironi. Jag var klar 08.50, frukost, smink, hår hela jävla kitet. Men jag är ju alltid sist säger dem i den här familjen. Får ta och fundera på det där ett slag.

När vi väl var framme i Skänninge möttes vi av ett tiotal bilar som försökte hitta parkering. Inte lite folk vill jag lova. Sjukt bra väder var det också, solen lyste och det blev närmare 26C när det var som varmast. Skönt. Först tyckte man : det här är väl som vilken annan marknad på andra ställen eller..?
Njaa efter ett tag insåg vi hur jävla många olka stånd det fanns på den där marknaden, helt sinnessjukt. Vi gick och gick och gick kändes det som och det tog aldrig slut. Men till sist gjorde det de. Efter typ 4 timmar. Och jag köpte absolut ingenting, haha. Det enda som jag vart med på ett hörn är väl alla kryddorna. Annars så snålar jag rätt mycket för jag har typ inga pengar, typ 200 spänn och så är det tal om Liseberg. Alltså skall mina sista pengar innan skolstarten gå till Liseberg = snåla snåla snåla.

Efter vi var trötta på Skänningen åkte vi mot Gränna för att fika där. Det blev tal om att åka båt över till Visingsö men där sa jag nej tack lämna mig hellre på fastlandet. Jag avskyr båtar. Jag verkligen hatar rent ut sagt att åka båt. Blir alltid lika dålig, ja även Danmarks färjan och jag trivs verkligen inte på något stort som flyter på vattnet. Till och med rädd för det kanske vad vet jag. Det blev en god glass istället på trygga land och sedan en liten promenad bland de gamla polkagris affärerna. Haha har prövat äta potens-senap idag också. Den var faktiskt god trots att vi aldrig riktigt förstod varför den hette som den hette. Men god var den.

Nu blir det nog snart äntligen mat det enda jag har ätit idag är den där glassen och en baguette med kycklingröra till lunch. Måste ha riktig mat! Och ont i benen har jag, ajaj.


Gränna

Tjingeling på er !

Kors i taket..



Riktigt längesen jag var uppe så här tidigt. Om man bortser från 30 minuterna igår då vill säga.

Men nu skall jag ta och göra mig iordning, ingen tid för att sitta här egentligen så.
Update när vi kommer hem igen.

Puws på er ♥

nr två idag..


Skönt att ändå skriva kortfattade inlägg fler gånger ?


Alltså jag funderar bara över en sak. Är det bra om man har så tråkigt att man går ut och löper en runda? Anyway så var det så jääävla skönt! Plus lite gratis protein på vägen och hostande och kräkande samtidigt som man sprang men sådant får man väl ta helt enkelt. Haha. Skönt som sagt ändå. Lätt bäst var att springa genom skogen. Sådan underbar doft och härlig miljö bara. Måste skaffa mig en skogsrunda som jag kan varva med. Nu ska vi tydligen äta nachos i ugnen eller något som de rört ihop där nere. Jag som inte duschat än. Måste sluta vara så seg.


Tjingeling på er!

mjau



Jadu det blev ingen träning idag pga några småsaker.. Funderar dock på att ut och springa nu för att bara göra något. Såg Harry Potter and order of the phoenix innan. Bra film det där. Borde man se den nya på bio?
Får väl se, nu måste jag fixa något att göra .. Typ ta på mig strumpor åtminstone.

Tjingeling!

4 augusti 2oo9



Dagarna bara flyger förbi eller är det bara jag..?


Seg i hela kroppen och huvudet idag igen. Jag måste lägga mig tidigare på nätterna. Funkar inte att lägga sig vid 04 och gå upp vid 10.30. Extra dåligt funkar det då älskling♥ ringer 07.59 och jag svarar i sömnen och inser sakta att jag pratar i telefon. Men det var ett trevligt samtal så jag njöt bara och när vi la på somna jag om som en stock på 2 sekunder.

Jag vaknade igen vid 10.30 och duschade på direkten och sminkade mig och sånt trams. Precis när jag är klar frågar pappa om vi ska ut och övningsköra. Klart vi ska pappsen! Så körde vi ut till tippen, ett av de få ställena jag hittar till här. Och jag måste säga att det går finfint nu. Var även inne på körskolan för att fråa om riskutbildningen, 700 kr ehe.. Hur ska jag ha råd med det då? Får fundera ut något helt enkelt. 700 spänn är mycket för mig. Någon som vill sponsra mig med mitt körkort? Öppen för alla möjliga förslag!
Det löser sig nog det också. Iallafall så visste hon inte om de hade tid för mig nästa datum som är den 17e augusti. Vore ju skönt att fått de gjort innan skolan börjar på riktigt. Men men jag får väl se hur det blir. Skulle höra av mig närmre när det närmade sig. Deras elver har ju såklart förtur till skillnad från oss privatkörare.. jag är inte inskriven på en körskola nej, dyrt. Hur ska jag ha råd med körlektioner också då? Usch och blä för dyra pengar.

Nu ska jag njuta och se ännu ett true blood avsnitt. Hörs senare !
Tjingeling! 

Ja inte blev de smartare av det..



Ännu ett argument för att vara vegetarian..





Det är inte fel att? äta smarta djur..

Dumma korkade människor...

Nattlig update..


.. as usual.. Hm dålig vana?




Saaatan vad det är varmt! Kan det vara för att Emma nyss sprang runt 01.05 mitt i nassen och dammsög upp små tiny äckliga flugor?! Neeeh hur kan ni tro något sådant? *insert -.-' - min*
Jo det var ju faktiskt så att jag nyss gjorde ovanstående för att mitt rum blivit invaderat av småkryp då jag glömt stänga mitt fönster, som vanligt! Så nu sitter jag här på tok för varm och alldeles för mycket att blogga om.

Städade ju faktiskt mitt rum idag, men har nosen slutit klia för det? Inte då, trots dammsugning och avtorkningar. Dumt. Vad har mer hänt idag då? Jo jag var ute och motionerade redan nämnt tror jag. Meeer..? Tog aldrig bild på mitt nystädade rum så ni får en på Thiva istället:



Visst söt som valpie?

Jo till alla er som jag sagt att jag aldrig sett en Harry Potter film och att de är dåliga. Jag ljög. Jag hade sett alla fyra första filmerna utan att ens tänka på det. Och vet ni vad? Riktigt cewpegrymma effekter i filmerna (ja jag är en sådan människa som avundas grymma effekter och animeringar) och de blir bara bättre och bättre för varje film. Dock tål jag egentligen inte Radcliffe, han passar inte i rollen helt enkelt. Men det är ju jag. Idag(natt) såg vi nummer fyra, Den flammande bägaren. Och ja jag hade ju visst sett den på canal + för längesen i guess. Men nummer fem kan jag fasen inte ha sett. Men vi får väl se, det kanske jag har ändå, haha. Men men filmen är/var bra så betyget blir en fyra, lite mer spännande än de föregående filmerna faktiskt.

Nej nu ska jag pyssla med något annat. Usch skaffade "nya" msn innan, totalvägrat innan men nu orkade jag inte se "skaffa nya msn idag.." skiten och uppdaterade mig. Blä. Imorgon blir det till att träna bowling! Finally.

Godnatt med er!







3 augusti 2oo9


Kan ju inte påstå att jag är i det fräschaste laget för tillfället, ehe..



Nej jag är inte ohygienisk jag har vart ute och löpt, gjort massa situps och armhävningar och strechat. Jag är så jävla nöjd över mig själv. Hade ingen som helst ork innan och vädret gör det inte bättre. Efter lite velande vad jag skulle springa i tog jag mig faktiskt ut. Och det gick kanoners idag också. Hela jävla vägen runt, dock två "mjälthugg" under löpet. Det brukar jag inte ha. Kanske för lite bränsle för mitt tempo? Aja det är struntsamma nu jag lever ju. Rätt skön miljö att springa i de där. Först bostadsområde, sedan lite väg, sedan lite skog, sedan lite fabrikat och sedan bostadsområde igen. Eftersom jag normalt springer på kvällarna brukar jag inte se något folk alls, idag såg jag jättemycket folk. Haha. Skitkul Emma, vi antecknar. Men nu skall jag röja på mitt rum och städa iordning. Funderar på vad jag ska göra av all skit. Jag behöver förvaringsutrymmen. Blä. Städa först duscha sen tror jag. Man brukar bli rätt varm av att dammsuga.

Tjingeling på er så länge!



2 augusti 2oo9 - update

Här sitter jag 15 nysningar senare..


Alltså varför? Jag sitter och nyser konstant och min nos kliar som aldrig förr. Tror jag ska dammsuga imorgon för säkerhetsskull så det inte ligger massa damm runt omkring. Torka av hyllor och liknande kan det vara dags för också. Och byta lakan!

Visst nämnde jag att mor och jag klippte häcken igår? Det tog typ hela dagen. Hon klippte och jag fick kratta och lägga allt i högar i skottkärran. Kul! Inte riktigt. Så här såg det ut efter ett litet tag..



Man kan nästan se skillnad, uppe på häcken är inte klippt än heller. Och det där är bara en liiiten bit av vår häck. Fy satan så långt det var runt. Dog lite i värmen. Så här snygg var kratt-mästaren.



Snygga handtag bitch!

Anyway efter ett tag tröttnade jag helt på att kratta då alla enstaka löv låg kvar på marken och inte gick att få upp med krattan. Då sysslade vi med detta istället.



Ehh ja det är min pälsboll längst fram och erhm.. ja hon ser ut sådär. Typ alltid. Jag vettifan om hon ens är en hund ibland. Har massa fler galna bilder på puckot men vi sparar dem till ett annat tillfälle, haha. Vad Thelma tittar på där bak vet jag faktiskt inte. Haha.
Det var i princip gårdagen..



Idag har det inte hänt speciellt mycket. Gjorde mig iordning och duschade sent på dagen och typ ah. Men satan va snygg jag var idag! Och inte ett enda kort på mig själv. Tråkigt. Men förmodligen hade jag inte blivit lika snygg på korten som jag kände mig. Haha nej jag är ingen Kissie-kopia om ni får för er det. Rätt nyttigt att säga då och då att man är snygg, som de flesta är. Vissa finns ju erhm.. skoja bara. Nej nu ska jag nog snart lägga mig. Imorgon börjar jag plugga på teorin 2 kvällar i veckan och imorgon måste jag nog fasen träna. Ut och springa ska jag iallafall, tror det blir när jag vaknat.

Godnatt på er !


Jag saknar dig så det nästan gör ont..  ♥ ♥ ♥

2 augusti 2oo9

Blä jag är på tok för seg i huvudet för att ens skriva något litet vettigt.
Kommer väl en nattlig update om ni har tur. Tjingeling!

New thing..

Let me present.. Emma ser upp till..


Okej alla som hänger på hd vet vad det innebär, bara det att grejen på hd spåra ur enligt mig och borde byta namn till något helt annat. Men det skiter vi i nu för jag pallar inte hd-tjafs. Iof såg ändå ingen upp till mig så jag skulle nog inte mista något, haha. Men anyway.. This is it. Det kan vara så jävla mycket olika saker, personer som kan något, politiker, musiker, allt mellan himmel jord. Till och med min familj eller släkt. Lets do this!

Varning för att det kan bli bildspam.. och naket!






Dagens personer :

Anthony Cotsifas , vet tyvärr inget speciellt om denna man då han var svår att hitta minsta lilla fakta om.. Fotograf
iallafall..
Verkar inrikta sig på ting och inte människor.





Mario Sorrenti, känd för sina nakna bilder från bland annat Vogue och Harper's Bazaar. Född i Italien men flyttade till NY.









Enrique Badulescu, specialiserar sig på mode och porträttfoto och hans foton är oftast ljusa och fulla av färger. Mycket vanligt att Enrique manipulerar sina foton för hand genom att beskära och måla osv.







Det var allt för denna gången. *nynna* För övrigt är Enrique min absoluta favorit av alal fotografer. Ser ni hur jävla underbara hans bilder är? Helt sjukt hur man kan ens få ideér till sånt. Usch vad avundsjuk man blir. Eller på alla vackra modeller.

Nej nu tror jag allt det är dags för lite True Blood innan läggdags. Godnatt på er!

Edit från inatt..


Var nog rätt trött när jag skrev det där
.


Här får ni en flashig bild på True Blood seriens framsida.




Rätt så söt framsida, hihi. Ska fortsätta titta när jag har tid. Spännande kan man säga att det blev på direkten. Sånt gillar Emma. Nu blir det lunch, håller på att hjälpa mor att klippa våran vildvuxna häck. Jag får alltså slava med att kratta upp allting och lägga i soppåsar eller skottkärran. Bilder kommer säkert i en senare update.

Byebye for now!

Sömn?

Suck jag kommer ju inte direkt få någon sömn den här natten känns det som..

Min nattliga aktivitet och inte kan jag sluta titta på det heller. Förvånandsvärt bra faktiskt, trots kanintänderna. Dog lite när jag först fick se dem, haha. Men kolla in serien, helsjysst.

Godnatt på er!

RSS 2.0