Laddar



Ja då sitter jag här och laddar inför morgondagen och tre dagar framåt..




Nu har jag iallafall nästan packat klart, shit vad har jag glömt? This is check-listan so far..





Lerwdahg



Wohoo kunde vakna relativt tidigt idag..


Och inte sova till 1130 som jag typ gjorde igår. Men nu när jag väl är vaken, vad ska jag göra? Funderar på att gå ner och hämta frukost eller något. Kanske slå på en film här eller något. Förhoppningsvis dyker något upp iallafall. Hade en ännu skummare dröm inatt än tidigare, i drömmen så hoppade allt mellan två olika händelser i princip, fruktansvärt irriterande. Nu fick jag sms av mitt ♥, underbart, jag blir alldeles varm och glad inombords så fort jag tänker på honom. Igår var våran dag, 2,08 år, 25 månader, 762 dagar & 18288 timmar ♥ Jag älskar dig Tobias



Kors i taket!





Idol



Alltså åker inte killen ut ikväll så äter jag upp min hatt!


Ikväll tyckte jag varenda jäkla Idol var sjukt bra, tänkte en stund: hur gör dem nudå när alla är så jävla bra?! Tills den allra siste idolen uppenbarade sig med sin fjolliga röst. Killen utan pungkulor kan inte ta en enda ton rätt under en hel låt. Snacka om att våldta ett bra original.. Åker han inte ut ikväll går jag i taket!






Brrr fröset..



Skönt att få komma in i värmen efter både cykeltur, vandring på kyrkogården och promenad med hundarna..


Och jag kan lova att det inte var varmt ute! Har iallafall vart nere och tränat en sväng med Markus, hann bara 45 minuter för sedan blidde det fullt. Men allt är alltid något. Sedan var det bara att cykla hem och jag ville ut och gå direkt, nej då skulle vi åka till kyrkogården först vilket vi gjorde. Satte ljus på både morfar och farfars grav. Fint var det med alla tända ljus i mörkret. Direkt när vi kom hem gick vi en runda med hundarna också. Känns som det blev något bra av den här dagen ändå, inte alla som får spela Ps3 direkt! Men nu ska jag hoppa in i en dusch, bara för att man går i idé behöver man inte skaffa sig päls, höhö.


Tjingeling så länge!





















Fredag och nästan nyvaken..



Eller ja jag vaknade åtminstone för 50 minuter sedan..



Mycket blandade känslor av att vakna och sedan läsa mail från Peppe angående Bosön. Tur att jag har min älskling♥ med alla hans kloka råd. Vad hade jag gjort annars? Däremot är jag skeptisk till att skriva ner allt man äter och dricker under 24 timmar, första tanken var; shit det kommer ju bli massor med saker. Men nu ju mer jag sitter och tänker kommer det bli ännu värre, på andra hållet.

Vad äter jag på en dag? Jag äter aldrig frukost förutom sådana här dagar då jag vaknar vid 1100, men det är ju nästan lunch nu. Sen så äter vi oftast middag här hemma mellan 15-16 och sedan äter jag kanske någon chokladbit eller bara något gott (fredag&lördag) Men vänta lite nu, enligt schemat för Bosön söndag-onsdag ska vi tydligen äta 4-5 ggr per dag. För att jag ska kunna äta så många gånger om dagen måste jag få mig rutiner, vilket jag vet att jag aldrig kommer få här hemma. Gissa om jag vill flytta hemifrån och ta tag i mitt liv? Problemet är att jag inte har något tålamod, vill jag att något ska ändras så ska det göra det nu. Gör det inte det mår jag dåligt över att inget händer och jag är sämre än alla andra. Så prio nummer ett är att ha tålamod över saker och ting, allt kan inte hända över en natt. Prio nummer två är att ta tag i saker och ting. Prio nummer tre är att skaffa mig rutiner. Jag får helt enkelt jobba på det.

Nog med tankar och svammel nu, nu blir det brunch eller något. Ner och träna lite bowling vid 16-tiden med Markus. Sedan blir det nog bara att sitta hemma framför tvn efter en promenad med hundarna. Det är ju faktiskt fredag så ska unna mig själv lite.


Tjingeling så länge!








Kvällens/nattens önskelista..




Godmorgon!



Sägs i vent: Jag gick och la mig halv fyra och vaknade nu..


Vilket är sant bara att de missuppfattade halv 4 och trodde jag hade gått och lagt mig halv 4 inatt medans jag menade 1530. Nu är jag vaken iallafall, efter en jäävligt skum dröm. Jag minns bara att det började med att jag och syster stor i min dåmera gigantiska garderob och försökte hitta kläder till något fancy party. Och samtidigt så skrev min far ut massor med 500-sedlar via datorn som skulle till något, skumt. Sedan minns jag inte helt men det slutade med att jag åkte i en för full minibuss med ett gäng nördar/under-cover-agenter med en mördarhund stor som en råtta på instrumentbrädan. Aja väl framme på något place skulle jag spela kille så jag fick fina för stora skor, spruta på lite axe-parfym och använda Nivea for men deo och ta på mig en stor jävla mössa. Först ville de här agent-nissarna att jag skulle lämna mina egna nycklar som garanti hos den här maffioso-nissen eller vad han föreställde, men det vart big nono från mitt håll där. Därefter skulle något precis hända och det var en mindre unge med i bilden som gjorde något men det har jag nu glömt.

Därefter vaknade jag med ett ovisst ryck om vad det var för dag eller vad klockan var och trodde att jag glömt något. Så nu är jag iallafall vaken och avslutar med detta.


Men ja det kanske inte stämmer helt med tanke på allt som jag nyss drömt om..Anyway, nu är det snart bowlingträning och jag måste vakna till tjingeling!



Things..



 

 

 

Så fruktansvärt tuffa! Såg först inte alls vad det var med klacken, men sedan insåg jag och blev en gnutta kär i dessa!

 

Udda och sjukt snygga också. Gillar när det är en mindre platå där fram, blir lättare att i dem då.




Slänger med en bil på dessa också enbart för klacken. Visst ser det sött ut? Haha skulle inte själv vilja ha skorna men tuff idé det där me gitarren.


På samma sida, vilket är en secret, fanns visst Halloweenkostymer också. Hihi fanns en hel del "vuxna" dräkter kan jag tala om. Något för nästa år kanske?

Mijau!

 

Nej nu ska jag kolla på serier tror jag, ligger efter med både Heroes och House. Har nyss dammsugit på mitt rum, jag är duktig jag.

 

Tjingeling på er!

 

 


Första plustentan



Då vart första plustentan avklarad och jag hoppas verkligen det har gått bättre denna gången...


Däremot att behöva sitta kvar för atts pån som anmält sig till den inte kommit hit är fruktansvärt irriterande. Men men det är bara att sitta kvar till 0930 och lida lite. Eller ja blogga lite. Ska gå och prata med någon lärare sen också och fråga varför jag fått ett konstigt mail från urkund ang. quicktime-filmen som jag skicka in igår. Pallar inte åka hit imorgon också!

Är det bara jag som är nervös och skeptisk inför det där med vaccinering för svininfluensan för övrigt?

Nej mer update senare, tjingeling på er!



Hit me , thrill me...



..you can never kill me


Gah vilket dåligt slut på den här dagen. Inget har blivit så som jag har tänkt mig. Fyen. Men men nu sitter jag här alldeles för hungrig och klockan är alldeles för mycket, inte lätt.

Satt och funderande på en frågestund, men sedan insåg jag att i genomsnitt läser väl 10 personer bloggen och 10+ när jag lägger länk på Facebook. Så enligt mina beräkningar blir det inte så många frågor kanske. Får bli något i framtiden eller så får jag väl samla på mig frågor i en månad och sedan lägga upp här. Haha.

Nej nu ska jag ta en snabbdusch och sedan jaga föda.

Tjingeling på er!



091028




Puh snacka om att det har vart krångel idag..



Men nu är det över och jag har till och med hunnit plugga lite. Nu ska vi alldeles strax sticka ner till hallen och spela 3manna DM. Skriver något mer kanske när jag kommit hem igen.

(Som vanligt snackar vi bowling)

Puss!


Ny dag nya möjligheter..



Yeah right..



Borde heta ny dag ny ångest. Hela den här dagen känns redan jävligt fel och jag hoppas verkligen det kan vända på något magiskt jävla sätt. Allt började med att jag absolut inte ville kliva upp ur min varma säng men ack att jag var tvungen. Sedan så höll jag på att missa bussen och väl på bussen kliver det på femtioelva halvlängdsmän som kacklade värre än en tsunami. Jag var inte glad då, speciellt inte då en envisade med att sitta och ill-glo hela bussresan på mig. Jag mår dåligt. Vill bara lägga mig i min säng under mitt täcke och inte kliva ur den mer idag.

Uppdaterar om min dag magiskt vänder.

Tjingeling.

Less!



Åhhh jag blir så less på mig själv..



Varför ska jag börja fundera nu för? Och hur lyckas jag hitta en perfekt *** just där och just nu?! Dessa jävla val, vad faen vill jag? Nej bajs nu kommer jag gå och sura över det här hela dagen..



2309





I am floating away lost in a silent ballet

I'm dreaming you're out in the blue and I am right beside you



Bild-blogg !



En bild säger mer än tusen ord, right?


Thats it and this is what you get, inga kommentarer bara bilder!





 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


091024 - Match



Dags för match om 1 ½ timme men samling om 1 timme..



Och jag är såå sjukt trött, imorgon får jag nog sova länge, hoppas jag. Hoppas på att piggna till lite efter frukost. Skriver mer senare, idag möter vi Tranås-laget TAIF.

Tjingeling så länge!



Alltsåå...?



Kom bara att tänka på detta innan läggdags...


Dessa är nyheter på DinSko :




Kissie och Kenza har köpt korta varianten av skon till vänster..


Ska jag kanske ta och plocka fram? :




Ser ju nästan ut som de skorna till höger va fan.. Visste väl att mina skor skulle bli moderna någon dag!

Tjingeling!

Nu är dagen slut.. lala



Och det avslutar vi med en kort text om vad som hänt idag och detta :



JessiCa om The big day!:
Seriöst, ditt resonemang är helt kasst! Man behöver inte stödja något för att man köper något, och som jag sa, du är väl inte så dum så du inte tror att det har blivit ändring på det efter all hysteri på nyheter med mera? Kom tillbaka ist när du har något vettigt att komma med, för det här leder ingen vart!

Neheee.. Så om jag köper smink av ett företag som testar sina produkter på djur då ger jag ju inte dem mina pengar så de kan fortsätta att producera sina produkter och fortsätta att testa allt på djur. Aja måste vara jag som fått allt runt baktassen helt enkelt. Så alla ni som köper jackor med dun i som rycks av levande fåglar, fortsätt med det! Ni stödjer inget!

Anyway.. Blev en hyfsat bra dag idag iallafall, trots att jag klarade tentan nätt och jämt (eller precis exakt på antal rätt) Så nu blir det till att plusa den också. Sen så hade jag världens bästa grupp som lät mig gå tidigare trots att vi inte var klara så jag hann hem till att fira min mormor. Först var det lunch här hemma med mumsig kycklingsallad, dock hade alla ätit upp när jag väl bytt om men det gjorde inget. Sen var det kaffe och prat och vid 1745 åkte vi till Sandsjöbaden för att äta middag där. Mycket gott och trevlig stämning och roliga konversationer. Var väl hemma runt 21-2130 och då vart det mer prat och cider och tårta. Lite Idol på det också men hann bara se slutet. Nu skall jag snart lägga mig vi har match imorgon klockan 12 men blir väl att titta på Clan först.


Godnatt på er och stanna i skolan så ni lär er något och blir allmänbildade till skillnad från andra *erhm*


I'm sexy I'm hot, I'm everything you're not ..



The big day!



Då sitter man här i skolan och laddar mentalt..


Nu återstår endast 20 minuter, sedan släpps tentan på PingPong and it's game on. Gah blir lite nervös faktiskt. Men det ska nog gå vägen, förlitar mig annars på min tur. Om man ska förlita sig på facebooks lucky meter känns det inte längre så tryggt to be honest, 58 % är inga höga odds. Men men det får gå som det går.

För övrigt fyller min mormor 80 år idag, inte alla som blir så gamla. Är inte 80 medlelivslängden för kvinnor? Jag tror det. Det ska vi fira med tjocka släkten och till och med min mormors bror kommer ner till Nässjö med Irma och vi skulle nog ut och äta på Sandsjöbaden. Mycket trevligt. 

För övrigt hatar jag mina nariga läppar och mitt borttappade lypsyl, inte skönt inte. Men nu ska jag fortsätta tagga.

Tjingeling på er !



"Tentaplugg"



Vilket resulterade i helt andra saker..



Så som att lämna återbud på Ortodontikliniken, kikat på slutet av Mammas Pojkar (så manus) och kollat in massa nya låtar. Därför ska jag bara skriva kort, stänga av datorn och plugga i sängen istället. Här kommer iallafall några bra låtar ni måste lyssna på, nya? Ja vem vet inte jag iallafall?


















Ja ni kan ju inte klaga på att det inte är blandat iallafall. Godnatt på er!

Torsdag



I brist på saker att skriva om..


  • Igår var vi på Kåren/Centrum, hur kul som helst, inte så seg idag
  • Ikväll blir det tentaplugg hela jävla kvällen (måste hinna städa också)
  • Imorgon är den förfärliga tentan
  • Imorgon firas tentans avklaring samtidigt som mormor firas på hennes 80årsdag
  • Imorgon blir nog en hyfsat bra dag
  • På lördag blir det hemma-match mot Tranås

There you go.. Nu bra musik.. Here you go:









Håret!


För alla er som inte har ett konto på Hairdrobe så kommer min show-off även här!



Behold


Ja det började med långt sönderblekt hår som inte vart klippt på över ett år (jag skojar inte)

Förra veckan klipptes allt det slitna bort och som ni kommer märka är det en rejäl bit. Bör jag påpeka hur jag avskydde mitt hår efter jag klippte det? Jag vantrivs i så här "kort" så jag var tvungen att göra något med det. Lägligt nog hade jag köpt en burk Flamingo Pink "ifall att". Smart drag av Blondie här, det blev råwsa i hela underhåret, en del av luggen och i polisongerna. Lagom svårt att få plast runtom så det kunde hållas torrt. Ber ni snelt så kanske ni får en bild på hur jag såg ut under min 8 timmar med färgen i. Anyways..


 

Bild 1: Långt som fan, überblekt under en låång period, slitet som bara den.
Bild 2: Längden bakifrån
Bild 3: Här syns hur långt som klipptes, såg död ut därav censureringen..
Bild 4: Nyfärgat bra färgåtergivning.
Bild 5: Bra bild på hur det ser ut i luggen..
Bild 6: Tadaa! Ursäkta minen

Bättre bilder kommer det lovar jag, haha. Tog de som var i kameran men den hann dö innan jag hann bli på foto-humör, haha. Skämt åsido. Men ja ni lär få se fler och bättre bilder på det inom framtiden.

Tjingeling så länge!

Migrän...




Vakna upp med migrän är inget att rekommendera..



Dessutom suger allt så fruktansvärt när man har migrän, allt man gör gör ont i huvudet. Förutom typ att dusha men vill inte duscha pga håret. *suck* Får väl lägga mig ner igen och sova tills det går över eller något. Sjukt illa att missa två dagars föreläsningar, får hoppas att det inte kommer på tentan på fredag.

Ärligt talat var jag rät säker på igår att jag var på väg åt rätt håll, att bli friskare. I den är taken vettifan. Usch blir så ledsen, hatar att vara förkyld. Nu ska jag lägga mig ner och dö..

Godnatt..

Råwsa..



..vatten i badkaret .. Omg what could have happen??


Soon you may know ;)


Söndagsfuwd..



And it is ...


 

Ja ni ser ju, gott ska det bli! Tur att jag inte käkade frukost innan. Ibland har man bara flyt.

 

Tjingeling på er!

 

 


Ont lite här och var..



Vaknade precis upp och har ont på x antal ställen i och på kroppen, isch.


Igår var en heldag med bowling så att säga, det var dags för bortamatcher i Västervik och Norrköping. Klockan 0730 bar det av mot Västervik för att spela första matchen. Var lite nervös på grund av spärrbollen och hälsan. Spärrbollens tuminsats hade ju lossnat på torsdagsträningen vilket jag tror jag nämnt och när far skulle fixa den så ville den inte alls lossna, ehe. Så jag var hela tiden förberedd på att den skulle lossna, om den ville vill säga. Hälsan var ju inte heller på topp, väldigt snörvlig och halsont och hela kroppen kändes sådär slö. Men det löste sig rätt okej ändå. I första serien tog vi ledning på alla borden utom ett och i femte rutan klämde jag in en 7 - 10 , vilken jag spärrade också! Nu ska vi vara pedagogiska för er som inte kan bowling.
Det här är kägla 7 och 10 :





Alltså käglor på varsin kant, nu tänker ni hur sjutton kunde hon spärra den där, det är ju omöjligt. Ja det är rätt omöjligt, men bara ibland. Iallafall så hade jag inte en tanke på att ens försöka ta uppställningen utan går upp för att spärra kägla 10 (käglan till höger) Och vet ni vad? Käglan studsar in i väggen efter klotet träffat den och sedan upp på banan och rullar bort och tar med sig 7an. Tror ni jag blev paff? Dessutom så missade hela laget det förutom mor, tror de på läktaren såg den också för jag fick applåder, haha. Tuff känsla nu är det bara 300 på en serie och 1000 på fyra serier kvar.

Ja iallafall så var det en rätt enkel match att vinna och vi vann med 18-1 (ett oavgjort bord) Och vi spelade riktigt riktigt jävla bra. Elin var matchbäst på 870 tror jag, grym unge det där. Sedan var det bara att åka vidare för att spela nästa match i Norrköping. Vi hade lite aningar om att denna skulle bli tuffare. Efter matbreak så var vi framme i Vilbergen. Där var Bågen i full fart med att spela match mot Örnen och det var inga låga siffror i den matchen inte. När matchen mot Bk Eva väl var igång insåg vi att den skulle bli relativt tuff och dessutom göra oss döva. Men att någon står och gormar mig rätt i örat gör inte att jag spelar sämre bowling, jag blir bara mer irriterad och mer fokuserad, så dumt val där. Dessutom så om man har vart med på EM vet man hur jävla mycket det kan låta, *host* Holland *host* Israel.. Men tyvärr började första serien med 4-1 till hemmalaget. Bara jag och Maria som tog ett första poäng men inte fasen gav vi oss för det!

I andra serien blev det lite jobbigt då vi förlora två bord men Ida och Elin tog sitt, jag har min sistaruta kvar och jag vet att jag måste sätta den för att ta vårt bord, totalen däremot hade jag noll koll på. Sätter min strike och krossar lite av bortalagets drömmar om något annat men sen ställer jag 2,4,8,5 tror jag och vi förlorar totalen med 2 pinnar. Rätt så surt. Men thats life, i tredje serien vettifan vad som hände både Elin och Ida öste medans Maria fick allt för ont i fingret och jag ställde en jävla massa hål hela tiden. I fjärde och sista serien tog vi inte många poäng där heller och matchen avslutades med 13-7 till Bk Eva, de gjorde 6650 mot våra 6228, inte mycket att säga till om där inte. Däremot gjorde våran egna Elin 989, nytt personligt för henne. Hur kul som helst.

På vägen hem var laget ändå mycket nöjda över vår insats vi gav oss aldrig och vi fick med hoss 2 poäng hem. Bra dag med andra ord, dock inte mycket röst kvar efter Norrköping vill jag lova.


Nu ska jag tissla och tassla lite men jag säger inte med vad. Tjingeling på er!



Snor-förkyld



Förkyld som snor, snor-förkyld ..




Ja vilket uttryck som helst funkar i vilket fall som helst är jag sjukt förkyld. Gladligen ingen feber än som tur är men man vet aldrig vad som kan hända. Igår var inte min dag någonstans. Det kändes som jag hade feber och jag bara svamlade. På träningen gick allt åt skogen jag tänkte göra en sak men kroppen gjorde en helt annan. Töntigt nog spelade vi poängjakten också, ja den sket sig rätt hårt. Speciellt när tuminsatsen i Kitty lossnade! Nu lär jag behöva en ny spärrboll snart också eftersom den håller på att gå sönder runt tuminsatsen. Bah, i like my Hello-Kitty. Aja nu sitter jag iallafall här med en tjurig hund på golvet. Vaknade imorse av att en nisse förstör och gör om golvet i källaren, hundarna satt bara och skällde i trappan så jag fick en sötnos till mitt rum.




Hahaha var nyss inne hos min syster som har Thelma på sitt rum och tog med mig Thiva in, haha vilket kaos. Thelma börja med att nosa Thiva i rumpan och Thiva blir skitsur på Thelma. Thiva ligger i sängen med mig då hoppar Thelma upp och lägger sig med rumpan på systers kuddar, syster får damp. Sen så får Thelma ett ryck och går berserk på en strumpa som ligger på golvet, jag och syster dör av andnöd. Och så fortsatte det ett tag. Det är inte bra att skratta när man knappt kan andas i vanliga fall vill jag lova.

En sak är säker, har man tråkigt. Skaffa/låna två hundar då jeflar blir det livat.

Nu ska jag käka frukost eller något. Tjingeling på er!







Redan kväll



Jisses vad fort den här dagen har gått..


Och faktiskt hunnit med en hel del, trots att jag egentligen är sjuk. Blev klar med den där filmen innan idag fick lite panik bara när jag skulle rendera den, haha men det löste sig med Emil och Sallas hjälp sen. Just nu ska jag byta om för träning och sitter och funderar på om jag verkligen ska fortsätta läsa företagarskiten? Räknar man med lektionen imorgon så har ju halva kursen gått men vad fasen tjänar jag på det? Det är riktigt riktigt tråkigt, meningsfullt att sitta där och inte lyssna när jag tycker det är tråkigt och inte intresserar mig. Aja får väl se hur jag gör. Försöker ladda upp filmen på Facebook men det går inge vidare. Vi får se om det händer något nu. Hm står att det behandlas, aja får se om det blir något av det uppdaterar mer sedan i sådana fall.


Tjingeling så länge!






Long time no see



So sorry för sjukt dålig update..


Har haft full rulle de senaste dagarna. Mått rätt dåligt också, det var som jag befarade, jag är förkyld och blev det på två röda sekunder typ och inte lite förkyld heller. Inte konstigt att jag mått dåligt sådär halft en längre tid. Som grädde på moset råkade jag mata min dator med virus igårmorse när jag skulle plugga, ehe. Jimmy kom på sin vita springare och räddade mig som tur var. Så igårkväll var det bara att sätta igång med uppgiften och jag satt nog uppe till 01-02 någon gång. Blev halvfärdig igår och gjort klart resten idag. Allt som fattas nu är en låt som är lite halvmelankolisk och depressed, måste ju få fram budskapet på rätt sätt. Kommer väl slänga in filmen på Facebook sen så ni får se vad jag kanske kommer jobba med i framtiden.. Nu tror jag jag har hittat rätt låt också! Nice.

Annars idag ska jag bara vila och sedan klippa mig hos Yvonne vid 1630, skönt att bli av med det gamla slitna håret. Laga matlådor måste det bli idag också.

Tjingeling så länge!


Knock you down



Ett förbannat gnälligt humör en vanlig tisdag kl 1357



Japp oväntat att jag är på gnällhumör men vart fan är denna dagen på väg? Dagen börjar med att jag har ont i magen redan när jag vaknar men idag verkar det bara ligga sådär irriterande i bakgrunden och gör mini-ont. När jag sedan ska klä på mig så tittar jag ut genom fönstret och vad får jag syn på? Jo snö, snö i oktober, snö den 13:e oktober 2009. Kul, not. Iallafall väl hemma under pågående försök att göra sig iordning kommer jag på att jag bara har 30 spänn kvar på busskortet. Hm undra om man kommer hem på det? Ytterst tveksamt vill jag lova.

Väl i skolan sitter jag bara och fryser och lyssnar på en tråkig föreläsning som hade gett mer om vi fått sitta vid datorerna samtidigt. Men sådant är livet, de är ju duktiga på de de gör iallafall. Men tro fan inte att min dag blev något bättre allt eftersom dagen gått heller. Nejnej sådant är ju inget kul. Vid lunch upptäcker jag att min mat är iskall i mitten och för många som använder microsarna för att orka gå och värma om på nytt. Dessutom så upptacker jag i samma veva hur ont jag har i käken min, skulle kunna tippa på en elak visdomstand som jävlas med mig.

Dessutom så funkar inte datorerna så som vi vill nu heller när vi ska börja jobba i Premiere, först fel på filer och allt och sedan krångel med själva uppgiften. Är det inte underbart att vara jag?

Nu skriver vi fasen inte mer. Måste bli klar med den här skiten, blä. Godnatt eller något.



091013 - Snoe



Och den första jävla snön ligger ute på backen!!




Usch blir så ledsen, nu kommer det vara sådär ruskigt kallt. Och jag måste skynda mig så hinner inget skriva jag kom just på att jag enbart har 31 kronor på busskortet och det kommer man inte långt på om man blir pålurad vuxenpriset.. Bye bye så länge!



jag har ont i magen idag också..

091011



Helgen har vart helt underbar och magisk



Och alldeles alldeles för kort. All tid är förstås bättre än ingen alls men jag önskar verkligen att jag kunde få vara med dig mer, helst hela tiden. Efter ne helt magisk helg tillsammans med dig känner jag mig ensam, förbannat ensam, lite nere också. Att skiljas från dig är det värsta som finns, men när jag vet att du finns i mitt hjärta och jag i ditt blir jag varm inombords och det ledsna försvinner. När saknaden och ensamheten gör ont tänker jag dels tillbaka på alla våra fina minnen, dina vackra ord och vår framtid tillsammans. Denna helgen var guld värd och vi har haft det underbart, hoppas inte det dröjer allt för länge tills nästa gång. Men en sak är säker, det är värt att vänta på om jag måste. Det finns ingen som du, jag hoppas du förstår det



 Det är så här lycka känns  ♥





Dag 2 i Stockholm med älsk





Dagen började med att vid ungefär 0930 gick vi upp för att äta frukost. Det var nomnom saker hotellet bjöd på. Efteråt så spenderade vi lite tid på rummet och sedan var det dags för en ny runda på stan. Besökte en del affärer som vi var i igår men tog en hel runda med obesökta affärer faktiskt. Det började med en sväng på Cubus där älskling och jag köpte mjukisbyxor, jag vita och han svarta. 30% rabbat fick vi på de också, man tackar 139:- ist för 200. Sedan så gick vi vidare ner mot en gata vars namn jag inte kommer ihåg och vi gick förbi en liten mysig och prålig affär som jag var tvungen att gå in i, det stod på dörren "butiken ska renoveras utförsäljning" Först hittade jag ett sjukt snyggt skärp från Friis&Co för 250 spänn, kändes lite halvdyrt men jag ville ha det ändå. Tills vi gick förbi den snyggaste väskan på superlänge. 300 riksdaler egentligen 600:-, där sparade Emma 300 kr. Vi gick sakta men säkert vidare och gick in på Carlingsbutik nr 5 tror jag. När vi var på väg ut ser jag en supersnygg jacka som jag absolut var tvungen att prova. Jag provade visst en storlek S som satt lite för tight men den var så sjukt mycket snyggare på. Och gissa vem som hade flytet och hittade en storlek M mitt bland alla jackor som satt sjukt bra? Jo jag såklart! Jackans ordinariepris var 900:-, Carlings råkade ha erbjudande på alla jackor 300:- Ca-ching! Där sparade Emma 600:-. Mycket nöjd. Var inne en sväng på Punkt Shop och köpte två armband för 30:- också något specialpris dock såg jag aldrig ordinariepriset. Passade på att köpa en till sak där inne men vad får ni veta inom en framtid!

Min man gjorde också sjukt mycket bra klipp och köpte skor för 250 kr som kostat typ 7-800 och sjukt snygg tröja på Cubus som kostar lite mer på andra ställen. Gissa om han är snygg i den dessutom? Nu har vi nyss sett fail-fotbollen, kul med 2 mål som båda bli bortdömda. Nu ska jag vara social med min man också medans det kan ni fundera på att jag köpt saker idag och igår för 2400 kr ordinariepris men bara gett 939 kronor! Sug på den ni. It's good to be me. 

Tjingeling på er! 





Tack mitt hjärta för all stunder du ger mig <3




Skin skin som den sol du är låt hela världen se ditt vackra leende. ♥



Då sitter/ligger vi här på hotellet igen. Helt okej hotell faktiskt och sjukt snyggt inrett och trevlig personal. Vi fick queensize säng också! Underbart att slippa den där förbannade skarven som blir när man skjuter ihop två sängar. Vad har vi då gjort hittills? Jo det började med att jag kom med tåget 0925 till Sthlm, vad tror ni överraskningen var? Jo min underbara man stod på perrongen och väntade på mig! Underbart. Hehe gissa om vi var trötta efter vi checkat in, båda har stigit upp vid 04 idag. Tog och vilade lite på rummet och sedan bar det ut på stan för shopping! Efter 10 minuter hade Emma ett par nya skor från Stadium, 200 kr extrapris rosa och fina! Sedan blev det två par jeans leggings och ett baslinne på BikBok. Har hittat så mycket sjukt snygga skor så ni anar inte. Ska prova en hel del imorgon när jag har leggings på mig istället för jeans. Med andra ord, prova massvis med stövlar. Gjorde dock en rejäl tabbe idag, jag glömde köpa sminkborttagningstvål. Men ja jag får väl testa med tvål och vatten men eyelinern är ju vattenfast så, haha ibland är jag bra.

Nu på kvällen var vi på bio dessutom, Surrogates med Bruce Willis i huvudrollen. Riktigt bra film, fått höra att den skulle påminna om I.Robot, inte det minsta och flera gånger bättre också. Sjukt bra. Man blir lite rädd när man ser den och blir medveten om att samhället kan spåra ur och bli sådär hemskt. Får ni chansen att se den så gör det.

 


Nu ska vi lägga oss och mysa och se på film. Tagga ny dag med shopping imorgon, haha. Hoppas ni har det bra där hemma.

Pusspuss!




0522



Haha jag är såå jävla cewpe..


Rätt kul att vara jag ibland ni borde prova. Tror jag somnade runt 00 igårnatt, sen så har jag vaknat vid 0219, 0340, 0410 & 0419. Wtf?! Alla gånger har jag typ drömt/trott att jag borde gå upp annars skulle jag aldrig hinna. Vid typ 0219 tror jag jag till och med gick upp för att duscha och efter jag kissat insåg jag att klockan inte var riktigt vad jag trott. Då gick jag tillbaka och försökte somna om. Inte sovit något vidare men kan ju sova på tåget. Men jag har fått så sjukt mycket gjort. Gick och tvättade håret vid 0430 typ och sedan dess har jag sminkat mig, halvt klätt mig och spelat/spelar Aion. Och nu bloggar jag! Jag börjar fan bli hungrig, tror inte det är någon bra idé att käka nu dock. Haha roligast var ju att när jag startade datorn och sedan vent ser jag Hypno, Nyuu och Odo. Ja alla kamrater vakna, trevligt trevligt. Nu sitter jag och lyssnar på när Pandan spelar Doom3, askul att lyssna på. Och snart snart snart får jag träffa min älskling ♥ !

Vet inte hur jag uppdaterar i helgen, ni får helt enkelt se. Tjingeling och godmorgon på er!


Packa och stuff..



Japp här springer man runt och packar och har sig..


Ohh jag är såå taggad! Längtar som en tok och har längtat hur länge som helst. Det pirrar härligt i min mage ♥ Ska ta ett litet break och virka lite, japp jag är tant. Skriver något mer flamsigt senare..

Tjingeling ♥

Mindre än 24 timmar kvar..



Ihhk jag sitter här och känner hur hjärtat hoppar runt i kroppen av lycka !


För övrigt är jag skittrött för jag råka ligga i sängen och virka till typ 02.20 inatt. Not good. Men nu ska jag nog käka frukost och se lite serier samtidigt men först måste jag ner och tvätta lite jeans. Måste ju packa idag, tåget går från Nässjö 0642, huvva hur fan ska jag palla det? Att jag kommer sova på tåget. Men fortfarande, hur mobilbloggar man? Vill ju kunna uppdatera när jag inte har en dator i närheten ju. Jag får se över den biten i guess. Nu mat och tvätt!

Tjingeling på er!



Vaken?!



Va i helvete gör jag vaken fortfarande?



Tror resten av familjen sover faktiskt. Jisses. När ska grisar börjar flyga? Aja jag är lycklig för nu är det inte långt kvar tills fredag ♥ Och jag är massa lycklig över att jag är klar med skoluppgiften! Det var kul att jobba med det i After effects, fett pepp. Men nu är jag faktiskt trött och ska lägga mig. Godnatt på er!




Less



Kan man bli mer less på livet när man tvingar sig till att göra något i 4 timmar som är sjukt tråkigt?


Nej jag tror fan i mig inte det. Och på toppen av allt är jag hungrig nu också. Nu är jag iallafall halvklar med den förbannade uppgiften som ska vara inlämnad senast imorgon kl 18.00. Ja men det är ju lång tid. Jo men har hellre allt klart direkt än att dra ut på det. Hatar att ha saker som ligger och trycker. Så efter maten ska jag nog försöka iallafall börja med After effects delen. Hoppas jag har fattat rätt, haha annars blir det ju som det blir. Heh.

Nu ska jag gå ner och se vad det blir för mat och klippa ihop bilderna till en stor som är till för inlämning.

Tjingeling så länge!



Sova?




Jo tack vore rätt skönt snart..


Jag orkar inte skriva något vettigt alls pga magont och trött som ett djur så varsegod:

Amazing Horse


Godnatt!

Skolan..



Usch sitter i skolan just nu och det är såå jävla kallt. Får det vara så här kallt?


Vill verkligen hem nu när jag likaväl kan jobba med detta hemma bara jag vet hur jag ska göra, så det vore väldigt fint om Geuseppe kunde förklara detta så jag kunde ta och åka hem. Han tittade på våra storyboards idag och jag var nummer tre i kö. Alltså klar fort och han är inte klar med hela klassen än ens. Suck. Meningslöst att bara sitta här och inte göra något alls. Hoppas vi kan sticka hem. Nu måste jag gå och scanna in mina bilder. Jag ska nog göra om dem i photoshop när jag kommer eller i Illustrator. Vi får se.

Tjingeling så länge!


Huvudvärk



Jag hatar allra mest på morgonen att vakna med huvudvärk..


Precis när man hör väckarklockan och ska sträcka sig så känner man hur det bultar till i huvudet. Just i den stunden vill man inget annat än att fortsätta sova. Bara vända sig om och glömma omvärlden. Imorgon ska jag tamigfan få sovmorgon. Nu är det snart dags att sticka till skolan och en förvirrande ful uppgift. Help me..

Ciao



Blää godnatt



Nu går jag fan och lägger mig istället. Jag har inte ens försökt måla seriöst eller bra på den här skiten för jag vet att jag inte kan så varför försöka med något man inte kan? Usch vad negativ jag blev. Men jag målar så fult också! Bah, tre år på estet helt i onödan..

Godnatt.


Need "new" music



Iallafall inte sådant som jag har lyssnat sönder!


Snälla skriv era favoritlåtar som kommentar anonym eller icke jag bryr mig inte bara jag får musiktips för det här håller inte. Jag är så förbannat trött på musiken jag lyssnar på. Och det är ju inte världens lättaste att bara hitta ny musik sådär om inte någon skulle tipsa en om den.

Nej nu ska jag sluta skjuta upp saker och göra det där storyboard-saken..

Tjingeling så länge!


Lunch 091005



Dagens lunch bestod utav potatisgrating med köttfärs och en sallad med gräddfil och tacosås..



Nomnom nu är jag mätt och belåten. Iallafall en stund till. Snacka om att man blir hungrig utav att äta flera gånger men mindre mat per gång per dag. Det blir iallafall jag. Nu sitter jag här och försöker fördriva den sista tiden utav lunchen och sedan är det dags för klassmöte. Varför ha klassmöte en gång i veckan för? Fattar verkligen inte.

Idag har vi en föreläsare som heter Geuseppe Cristiano, japp han är en italienare men snackar på engelska just nu. Vet inte om det är behagligare eller jobbigare att lyssna på. Hittilss har jag ju hängt med bra på de han sagt, bara att vissa saker har vart skittråkiga. Anyway han är alltså Storyboard artist, ett helvetes jobb om ni frågar mig, inga som helst planer på att någonsin göra något sådant. Men men får väl se om han lyckas övertyga mig om att det är ett bra jobb något mer. Han ska fortsätta och snacka om sitt stuff efter klassrådet, därav slutar vi så trevligt vid 16.30 idag. Bah hemma runt 18, liiite tidigare om jag har tur. Men vi märker väl, när jag kommer hem ska jag fylla den där förbannade pilatesbollen och träna på riktigt. Min syster har nog suttit ur all luften eller så har Thiva vart i farten.

Nej nu ska jag fördriva mina sista 20 minuter av rast. Hur mobil-bloggar man? Någon som kan hjälpa mig, haha.

Tjingeling så länge!



Lära sig?



Nejnej att man aldrig lär sig..


Fransk manikyr är inget som man gör hemma, absolut inte själv iallafall! Ger upp. Påminn mig nästa gång jag får för mig att det inte funkar, som alla andra tidigare gånger jag har försökt. Usch. Nu sitter jag med nödlack på för att inte bita på naglarna och borde egentligen sova. Bra där Emma.

Natti på er.



091004



Vilken so not givande dag..



Det enda jag har gjort idag har varit att sitta här i princip. Kollat bowling och Criminal Minds. Jag har inte något vettigt att skriva om idag heller för det har ju inte hänt något direkt. Kollar runt på lite grafikkort och såg reprisen av idol vid maten. Alltså Camilla är ju enbart pinsam, eller är hon bara döv? Juryn säger till henne hur mycket hon suger och att hon bara är dansband och schlager men ändå får hon deras wildcard. och vad gör hon?! Jo hon kör en dansbandslåt på Hallelujah. Hallå? Vad hände där då? Och till råga på allt så röstas Jon ut, inte rätt någonstans. Men men.

Nu sitter Johannes och säger på msn att jag har en celeron också?! Wtf är det för fel på världen idag? Nej nu slutar jag skriva innan jag skriver något olämpligt. Tjingeling på er!



Vilka bloggar följer ni?




Dessa följer jag..



Vore jätteroligt om ni andra också skulle visa vilka ni följer. Gärna tipsa om någon som är sådär extra intressant eller rolig elelr bara har en mysig blogg och en skön personlighet.


Tjingeling så länge!



Skitväder with sunshine on top



Skumt jävla väder idag..


Ösregnat hela morgonen typ och nu när jag väl ska skriva om skitvädret då lyser solen litegrann. Konstigt. Just nu sitter jag och låte småkinkig över att alla andra spelar Aion men inte jag. Sjukt snyggaste spelet ever. Men min dator skulle inte palla. Han börjar bli seg och kinkig på mig och skriker efter ett nytt grafikkort och lite mer ram-minne. Sure har ju säkert råd om ett litet tag men dumma är att min dator har AGP-port till grafikkortet. Jobbigt.

Anyway just nu sitter jag och funderar på att hämta frukost lagom till Tobbes match börjar. Ska sitta och kika på online scoringen, hålla lite tummar också för att det ska gå bra. Nej nu ska jag kika runt lite efter billiga grejer till framtiden. Vore ju rätt sjysst att skolprogrammen kunde sluta lagga på min dator också. Aja vi får se.

Tjingeling så länge!





Besökar-rekord



Haha fan va fräckt, det finns åtminstone 42 stycken där ute som åtminstone tycker det är värt att bara klicka sig in på min blogg. Jag känner mig hedrad. Däremot så har ju bloggen legat på ca 20-23 läsare de senaste dagarna. Vilka är ni? I wanna know, har ni själva blogg som jag kan få läsa? Tell me everything!

Men nu ska jag sova. Natti på er !


Im soo happyy



För jag har världens bästa pojkvän för jag har världens bästa pojkväääään
♥♥♥


Och det har inte ni! Haha. Nej men ärligt talat så är han otroligt fin den människan. Oftast har man en tendens att bara gnälla/klaga på det som är negativt med sina respektive till sina vänner. Dumt, mycket dumt. Men så är det ju också många som tycker att man är uppblåst och kaxig om man bara skriver massa positivt. Men vi har det ju så här bra? Vi älskar ju verkligen varandra trots att vi inte träffats sedan den 14e juli.

Hur kan ni klara det då? blahablaha. För vi är så jävla bäst. Nej men seriöst för att vi verkligen vill och för att vi verkligen älskar varandra. Inte fan ger jag upp mitt bästa förhållande och världens bästa grabb för att vi bor 75 mil ifrån varandra en period. Visst vi har inte en aning om hur länge det kan bli eller hur snabbt det kan gå men vi tror ju på det här. Klart man saknar varandra fast det är mycket lättare att längta efter varann. Och det gör vi. Fast gud vet vad jag hade gjort om båda inte haft webcams, skönt att kunna se varann istället för att bara smsa eller ringa. Dock blir jag så varm inombords så fort jag hör hans röst skuttar hjärtat mitt extra mycket. Och det finns inget som förgyller min dag så mycket som när jag ser på honom i cam och jag ser hans underbara leende. Åh skulle kunna skriva i 1000 år om min fina man men just nu får det räcka faktiskt.

Jag ska drömma vidare om honom och längta massor tills nästa vecka. Nu är det bara 6 dagar kvar! Miwh. ♥


Skit me..




Trött, hungrig och tjurig...


Nej inte direkt mitt bästa humör med tanke på vår förlust och att det enda jag ätit idag var 2 rostade mackor, 2 kakor och lite nötter.. What to do? Blir ju inte bättre när mor blir sur på mig för att jag är sur så jag blir ännu mer sur. Nej nu skiter jag i detta.

Blä..

Good morning sunshine ..



Pigg och glá pigg och glá ..


Snart iallafall. Var ju idag igen så fucking kallt när jag vaknade. Kommer inte överleva vintern i den här takten. Tyvärr var jag inte tillräckligt pigg imorse för att gå ner och se på Clans match mot Flax. Har ju haft ont i magen till och från i flera veckor nu så tänkte att jag hellre vilar till vår match istället för att stressa iväg på äventyr. BK Högland möter Qvinns vid 15.40 i Nässjö. Kom gärna och kika, det vore trevligt.

Igår när far och jag träna spela jag igenom alla klot jag har förutom två. Rival, Virtual, Full Swing, Racing Zone, Momentum, Smash Zone, Playmaker.. Det tog sin tid men hittade bra ställe i banan för alla klot att spela på. I princip så kvittar det vilken boll jag spelar med i Nässjö för alla funkade (iallafall igår) Sen kan det ju helt bero på vilken typ av dag det är, väder och allt, vilken profil och etc. Men men nog snackat om bowling nu blir det frukost.


Tjingeling så länge!



Trött och kallt



Trött som ett jävla djur är vad jag är just nu..


Och dessutom fryser jag, ovanligt. Coolt ca 45 läsare bara idag. Vissa skryter om 97 000 men hallå jag har ju 45? Haha ofta ens typ 3 vill läsa det jag skriver? Menmen. Har fått världens nackspärr för att det är så kallt så ska fasen lägga mig och sova nu. Sova så jävla länge imorgon, skönt. Så godnatt på er, skriver mer imorgon.


Dagens dummaste..








Jaha? Och varför gör de rika och berömda det då?

Jefla puckon..

091002



Då var man hemma igen efter skola och träning..


Allt som fattas nu är en varm och skön dusch och andra kläder. Skoldagen gick segt och snabbt om vartannat. Vissa saker var hur intressant som helst andra mindre intressant. Fick skjuts hem sen av Jenny och Thess som släppte av mig vid bowlinghallen. Tränade i lite mer än en timma och fick fram klarheter efter klarheter. Skönt när träningen väl ger något. När vi kom hem käkade vi mat och nu har jag hamnat här, i mitt kalla rum. Tyck synd om mig. Ikväll blir det katthemmet en sväng och sedan skitsnack med My och Sabine. Mycket trevligt. Vi har ju match imorgon men det är ju inte förrens 15.40, be there! Nu ska jag ställa mig i en dusch och sedan leka lite i Photoshop tror jag. Fan vad skoj det är när folk vill att jag ska fixa saker åt dem. Uppskattas verkligen.


Tjingeling så länge!



Kallt



Jag skyller allt på mina föräldrar om jag skulle komma för sent till skolan de närmaste veckorna...



Vem fan vill gå upp ur en varm och gosig säng när det känns som det är 5- grader på rummet?! Usch inte jag men likt förbannat har jag tvingat mig upp och sitter här och fryser ihjäl. Händerna är alldeles iskalla, brrr. Jag måste skynda och klä på mig så har kan jag ju inte sitta. 3 timmar Eget Företagande sedan blir det bowlingträning med pappsen. Nice det. Får se sen om jag ska träffa My och Sabine ikväll. Vore sjukt kul. Mer om allt i eftermiddag sedan..

Tjingeling så länge!



Dags att bli som de stora bloggarna..


Its time for ..









Nightmare on Elm Street blir nyversion.

Vad i helvete?! Vart är världen på väg? Jag är seriöst upprörd när jag fick veta det här(genom Fokis blogg dessutom!!) Visst Michael Bay är en av världens bästa producenter och han har ju gjort en hel del nyversioner så jag tvivlar inte en sekund på att filmen är dålig. Följer de originalet på punkt och pricka så är filmen säkert awesome. MEN det kommer aldrig bli som originalet för jag tvivlar brutalt på att Jackie Earle Haley skulle spela Krueger bättre än Robert Englund. Ingen slår Robert Englund! Visst att Jackie spelat Rorschach men neej. Nejnejnej. Usch vet inte om jag klarar av att se filmen efter att ha sett trailern. Man våldtar inte mästerverk! Mästerverk förblir mästerverk! Ni får bara en länk till skittraielern



Länge leve Robert Englund !




Jag är på så dåligt humör just nu och det enda som gör mig glad är min pojkvän. Bara tanken gör mig varm inombords. Dessutom bara 8 dagar kvar tills vi får ses igen, underbart. Tobias är bäst på så många sätt. Han får mig glad när jag är ledsen, han pratar vett med mig, han har ökat min självkänsla något så sjukt under de här åren tillsammans. Visst alla har sina baksidor och vi har haft våra stunder, det spelar ingen roll när man tänker på hur vi har det nu. Jag älskar honom och han älskar mig ♥ 2 år och vidare ♥










Gimme gimme gimme

 


091001



Torsdag då ja..


What to do? Jag har inga kläder att plocka iordning, rummet ser helt okej ut kanske skulle kunna dammsugas, uppgiften är inlämnad. Så vad gör man? Det regnar som fasen ute så det är nog inte ens att tänka på. Aja vi får väl se om jag kommer på något snart. Är lite mör sen igår, men kul var det. Allt jag tänker på är ändå min älskling och nu är det bara 8 dagar kvar.

Läste nyss lite på pingpong om kommande föreläsare. Verkar awesome det här. Imorgon är det Eget Företagande på schemat också. Nej nu orkar jag inte skriva om något mer.

Tjingeling så länge!

RSS 2.0