Dagen D



Låter bilden tala för sig själv helt enkelt. Have a nice day Mr O'Donnel..



Tv-kväll



I en råånad helikooopter ska jag flyga till depån ...


Då sitter man i soffan igen, denna gång Idol, The Mentalist och nu nyheter. Polisen ska hålla käften och göra sitt jobb. Det är väl inte mer än rätt eller? Klart det finns poliser som läcker, alla sorters människor kan inte behålla hemligheter och alla kan ju bli poliser. Egentligen vad snackar jag om? Tror det är om det där rånet, not sure.

Har fortfarande huvudvärk, slem i ögonen och nyser en massa. Förkyld? Kan man nog lugnt påstå. Hoppas det försvinner fort iallafall. Inte vara sjuk till Stockholm!

Nej dags att sluta babbla och följa nyheterna istället, lite allmänbildning är aldrig fel och det är svårt att skriva när en hund sover mellan benen i soffan. Sötisen.


Tjingeling så länge!


Cewpe !



Så här cewpesär känner jag mig just nu för jag saknar min Tobias så sjukt mycket!

 

Jag älskar dig så ♥ Bara 10 dagar kvar nu!

 

 


Foki !



Nu är det så att världens sötaste bloggerska Foki har en sjukt bra tävling i sin blogg. Och jag är med och deltar genom att skriva detta. Gissa om halsbanden och ringarna från Betties Galleria är så sjukt fina! Jag vill verkligen ha ett sånt halsband, dock skulle en dubbelring också vara störtcoolt. Men nu är det ju just namnsmyket jag tävlar om.


Klicka här för att komma till Fokis blogg







Over and out, Smulan!

Still no good..


Usch mår fortfarande inge bra alls..


Har huvudvärk sedan igårkväll. Fick sådant cewpe-migrän-anfall på kvällen. Kändes som om skallen skulle sprängas på mig. Tog en alvedon forte och satt i duschen ett tag, försökta slappna av. Gick inge vidare så bestämde mig för att sova istället. När jag ligger och det är som värst och jag försöker sova så börjar det ösregna. Det smattrar så in i helvete mot mitt fönster. De med migrän vet hur ont det gör och vet hur känslig man blir för ljud. Inte kul att försöka sova när det toksmattrade mot fönstret inte. Men till slut somnade jag, vaknade 0806 och hade inga planer på att stressa till skolan. Messade en i min grupp i klassen att jag inte mådde bra idag heller och fick till svar att det var lugnt. Sjysst klass man har. Iallafall så läste jag nyss igenom inlämningen som vi har till på torsdag 1800, grejen är att jag inte hittade de 400 bilder som vi ska välja ut 3 st utav. Utan de ligger på skolans server, alltså måste jag bege mig till skolan imorgon så jag kan fixa den där uppgiften. Suck. Det är väl bara att göra det antar jag.

Såg nyss Saw V med min syster, tung film. Hade hoppat över III & IV men det kändes som det inte gjorde något, iof fick man ju se gamla platser och sådär men det var ju rätt lugnt ändå. Särslut, hatar när filmer slutar sådär. Men det ska ju tydligen komma en Saw VI så kanske därför. Undra hur länge man kan hålla på tills det blir tjötigt. Who knows. Saw VI trailer



Tydligen så är det minst 7 filmer och Dr Gordon, är inte det killen från första filmen i badrummet? Får kolla det på imdb sedan. Nu ska jag hitta på något att göra så som att bädda min säng t.ex så jag inte gör som alltid ch glömmer och måste bädda när jag ska sova, jag hatar det.

Tjingeling så länge!




Humor för de som kan ta det, haha

Dålig..



Mår inte helt hundra idag..



Drog hem från skolan på lunchen för att jag inte kunde koncentrera mig så ont i magen som jag har idag. Börja känna av huvudvärk och varm/kall till och från. Sjuk på g? Mycket möjligt dock hoppas jag det bara är något tillfälligt, har ju inte ont i halsen eller något annat vanligt så. Jaja orkar iallafall inte skriva så mycket mer än det. Nu vet ni ju iallafall..

Tjingeling.



Bloody sunday



When you came in the air went out..


Varför känns allt så jävla tragiskt för på söndagskvällarna? Alltid samma visa nu för tiden. Eller så är det jag som börjar bli gammal och deprimerad. Vem vet? Försöker trösta mitt depp-humör med att se på True Blood med mor och far, det hjälper sådär. Så fort jag kommer på att säsong inte kommer förrens juni 2010 blir jag nere igen. Efterr detta avsnittet blir det nog att lägga sig direkt. Inte för att jag tror att jag kommer kunna somna men hoppas kan man väl. Nej nu ska jag sluta plåga er med mitt deppande. Inget kul att läsa direkt om man inte är lycklig på andras olycka vill säga. Jaja whatever.. Godnatt.

 

 


090927


Det räckte inte hela vägen trots riktigt bra upphämtning..


Tråkigt, bara några pinnar mer så hade älsk fortsatt spela finalen. Men men det såg bra ut de slagen man fick se via Bowlstream och han blev ju ändå fyra totalt. Jag tycker iallafall att du gjorde en bra insats Tobbe.

Kan inte bestämma mig om jag ska fortsätta att titta eller om jag ska gå och duscha. Duschen lockar lite mer för tillfället men samtidigt så kommer ju vår alldeles egna Höglandstjej Ida in och ska spela. Jonas Eriksson som numera spelar för Team Clan och Marcus Henriksson finns också på banorna nu när näst sista stegfinalen börjar. Får nog kolla lite första serien iallafall.

Målade nyss mina naglar en skum turkos-blå färg, riktigt läckert enligt mig. Äntligen börjar jag få långa naglar igen också. Konstigt att jag måste ha nagellack på för att inte bita på naglarna. Just i såna här influensa-tider vill man inte direkt stoppa fingrarna i mun sådär men när det är en dålig ovana är det svårt att låta bli vill jag lova.

Imorgon är det visst skola igen. Previsualisering står det på schemat, en knapp aning om vad det innebär så det ska bli intressant. Så jävla trött på att behöva åka buss varje jävla morgon bara, men men är väl en vanesak.

Nu är snart inspelningen slut, så nu ska vi heja. Tjingeling så länge!





Frukost & bowling..



Ja tyvärr blev det ju inte bowling i den formen jag hade velat, men men..



Sjukt kul att Tobbe spelar så bra. Sitter och tittar när de spelar i Gävle och i Jönköping. Mest Gävle för där är Bowlstream också. Och mest Gävle för där spelar ju älskling final. Han lyckades nätt och jämt ta sig vidare som 9a och nu lyckades han spela upp sig fruktansvärt bra från 169 till en andra plats och vidare till nästa finalsteg. Gissa om jag är nervös när jag sitter och kollar? För övrigt är det massor med Nässjöfolk som är i final och det är ju sjukt kul det också. Nu börjar de inspelningen så kanske dags att börja runda av. Hihi. Mer update senare!


Push it to the limit..



Nu börjar det, nu börjar vi taggningen!


 

Live to win, 'till you die, 'till the light dies in your eyes
Live to win, take it all, just keep fighting till you fall

Day by day, kickin' all the way, I'm not cavin' in
Let another round begin, live to win
Yeah, live, yeah, win

Bring it on!


Bring it on..



Ödmjukhet är en personlig egenskap. En ödmjuk person har en balanserad självuppfattning och är medveten om sina begränsningar.

vs

Högmod innebär en alltför stor självuppskattning och självhävdelse, motsatsen till ödmjukhet. Högmod betraktas i många kulturer som någonting klandervärt. I antikens Grekland straffade gudinnan Nemesis sådana självhävdande handlingar som gick över gränsen för det rätta måttet, det passande.


Vad skulle bli ditt val?

 

Jag har fått höra så sjukt många gånger att man ska vara ödmjuk, men vad vinner man på det? Om jag är medveten om mina begränsningar och vet precis hur de är, hur ska jag då kunna höja/sänka mina begränsningar? Måste man inte stå på sig och vara kaxig om man ska komma någon vart? Jag säger inte att man ska vara elak och köra över människor för att få sin vilja fram men det funkar inte heller i längden att bara var snäll. Alla vill vinna, det finns inte en kotte som deltar i en tävling för att förlora. De finns de som kanske deltar för att bevisa för sig själva vad de kan etc. Men jag har lärt mig genom tiden att det räcker inte att bara bevisa för sig själv, det räcker inte att vara ödmjuk för det kommer du ingen vart på. Ibland måste man vara kaxig, ibland måste man visa sig vara självsäker för det är då du lyckas. Vad lyssnar du helst på? Personen som piper fram något eller den som talar med ren och kraftfull röst? Jag tror du vet svaret, det vet jag också. Och för att få självkänsla är det bästa sättet att få det på att låtsas för dig själv att du har en.

 

Beat me, hate me. You can never break me..


Over and out Smulis!

 

 



Godmorgon bloggen



Skönt att sova riktigt länge idag..


Hittills så går allt än så länge enligt planerna, sovit ut mycket för att orka vara vaken ikväll - check!
Jag tänker ju till lite iallafall. Mer synd om de som spelat vid 0900 imorse och ska spela vid 2100 ikväll också, lagom trött då liksom. Jag själv kände att jag behövde stanna uppe igår när man går och lägger sig vid 2200 i vanliga fall. Ja jag var ju trött som fan vid 23 igår, men det var bara att dricka cola och se True Blood! Nu vaknade jag vid typ 1110 eller något och det blir nog att sova en sväng på eftermiddagen också. Man är ju inte dum.

Nu sitter jag här och tittar och hejar på när min älskling spelar i Gävle. Förutom några få slag spelar han riktigt bra (ser det ut som via datorn iallafall) Svårt att säga om någon spelar bra när man bara ser slagen på en scoring. Kan ju likaväl vara 4 vänsterstrike eller någon trevligt vältning som träffade dundertunt. Men men jag håller tummarna för Tobbe ♥, trots att det står BK Shure på honom, haha. Kul att Pontus spelade så bra också i Gävle.

Nu funderar jag på att snart ställa mig i en dusch och bara ta det lugnt. Se lite serier och film kanske. Just det ja måste kolla idol också, missade av någon anledning Idol igår. Och jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde istället, inte syster heller. Haha.

Aja tjingeling så länge!

Glöm inte hålla tummarna 2100 ikväll för mig





Jag och älskling i Finland, JuniorEM 2008

Anna Anka hos Fredrik Skavlan



Fascinerande, mycket fascinerande.


Den kvinnan har otroligt mycket vett i skallen trots allt. Som sagt det enda jag kan säga som beskrivande ord är fascinerande. Klart tidningar bara klipper ur det ofeministiska som poppar ut ur hennes mun men nu när hon får prata klart så menar hon ju inte åt bara mannens håll utan att kvinnan också ska få bli tillfredsställd av sin man om hon behagar detta.

Vet ni att Anna Anka är ursprungligen från Polen?
Hon blev adopterad till Bjuv i Skåne?
Hon fifflade med Paul Anka innan de blev officiellt tillsammans?
Hon har vart med i en 10-sekundersroll i Dum & Dummare?


Jag trodde första gången jag såg henne att hon var lycksökerska men jag insåg just nu att hon faktiskt tycker om den där mannen och han tycker om henne, for real. Lite synd bara om hans förra flickvän som hyrde Anna som personlig tränare och introducerade Anna för sin nuvarande man Anka. Love at first sight, jag tyckte det var fint. Nu kommer Jay-Z ska man sluta kolla då?





"Gamla åsikter"







Åsikterna står jag fast vid, det som är gammalt är inlägget. Men ni lär ju märka..

Rubrik: Mina åsikter..

Daterat: 2007-12-06 23:50:00

 

Jag vet inte riktigt om jag ska tag i detta och skriva. Men jag vill ju helst skriva där alla kan läsa. Där jag kan se vilka som har läst. Då finns för mig ca tre alternativ , Luderstorm, Helgon eller Tuba . Iof borde jag ju skriva något för dagen här och sen kopiera det till alla andra sidor. Då läser ju kanske folk de jag skriver, alla typer av folk dessutom. Det får nog ta att bli så de gånger jag kommer ihåg att skriva iaf. För de som jag har uppfattat nu på senaste, gillar folk det jag skriver? Blir ni berörda? Tar ni åt er av de som jag skriver och tycker? Reagerar ni om ni tycker motsatsen?

 

I så fall har jag lyckats. För de gånger som jag tar tag i att skriva för att få ut de som jag tycker och tänker, det är de gångerna jag vill att folk ska lyssna och ta sig tid. Jag skulle vilja fortsätta på min diskussion jag tog på Lunarstorm. Råkade vara så att jag var förbannad, äcklad och ledsen efter att ha sett en video där de rent ut sagt slaktade djur för deras pälsar på en video. I ren aggression skrev jag 100 ord på lunarstorm, försökt att nå fram ett par gånger innan och den här gången lyckades jag. Jag blev rätt paff men när jag väl insåg att folk engagerade sig i det som jag försökt få fram i texten. Tragiskt nog fick man en hel drös oseriösa svar (vad hade man förväntat sig av Lunarstorm?) men bortsett från dem fick man jävligt mycket beröm pga ämnet.

 

Men de kändes naturligt för mig. Med tanke på de starka banden jag har till djur och sättet jag har blivit uppfostrad på såg jag detta som en ren självklarhet. Jag tror inte på Gud eller något liknande de teorierna, däremot skulle man kunna säga att jag tror på moder Jord. En sak vi har glömt bort i världen är att vi lånar den här planeten. Vi äger den inte och inte heller våra barn, alla levande ting ska leva i harmoni. Förstå mig inte fel nu heller när jag berättar det här, jag säger inte att alla ska bli militanta veganer och rädda en bäver var utan att vi ska nog tänka tillbaka på förfäder och se hur de gjorde för att överleva. Tänkte dem på vad som skulle hände om 3000 år ? Att jorden kanske skulle utplånas på grund av mänskligheten? Skulle inte tro det. På våra förfäders tid var det att den som anpassade sig bäst till miljön den överlevde. Ser ni inte att i dagens värld gäller det att den som förstör miljön snabbast dör?

 

För att gå tillbaka till huvudämnet, en kille han skrev en sån satans bra sak. Jag blev tårögd och kunde föreställa mig en värld i harmoni om alla skulle tänka som den killen.

 

För att citera; seraph101 P27 från Sandviken (#221)Idag 13:04

Klart man ska stå upp för dom, de är levande varelser de med, de har känslor, upplever smärta, osv, så vi har ingen rätt att behandla dem på det viset. Och även om man äter kött, så behöver de inte torteras innan de slaktas!

 

Det jag försöker få ut av mitt skrivande är mina känslor och att ge er en tanke. En tanke som förhoppningsvis kan gå vidare till ett agerande som kan gå vidare till en förändring, en förändring som skulle kunna ändra världen, rädda världen. Det är inte svårt att få ett bra liv och gott samvete om man tänker efter. Men de människor som plågar djur och alla levande varleser medvetet, er önskar jag ingen god jul utan enbart en ond bråd död och hoppas innerligt att det finns ett helvete där ni kan ruttna.

 


 

Här är videon som jag såg och jag vill varna känsliga läsare:

Ses på egen risk

 

Och här är länk till mitt inlägg

SmulanFtw talar ut

Fungerar länken btw? Jag äger inte en lunarstorm längre så jag vet inte.


Här är det jag skrev iallafall:


 


 

Vem ska tala för djuren?

Jag såg nyss en film en vän länkade, filmen var hemsk. Man kunde se flera män som tog tag i hundar och rävar i bakbenen och slängde dem i marken så dem bröt nacken. Vissa av djuren flåddes till och med levande av männen. Sen kom bilder på ett flertal djur instängda i små små burar utan mat och utan vatten. Enbart för en päls! Har du en äkta päls? Vet du hur dem har tillverkat den? Ni kan fundera på två saker; hur kan männen kalla sig människor som gör något sånt här och vem ska tala för djuren?




Nu är det upp till er om ni vill fundera, bry er, tänka efter, förändra eller om ni bara vill skita i det . . .



 

Egna kommentarer från idag:

Nu har jag inte läst igenom allt till hundra och det finns säkert en massa som jag kommit till insikt med och som inte borde stå med. Anyway, feel free to klaga, varför äter du kött då? det är en klassiker. Men som jag tänker så finns det mer och mindre humana sätt att slakta kött på. Kött jag vet har behandlats väl medans djuret levde det äter jag. Men jag undviker äkta päls och skinn i material som används i min egen vardag. Texten är nästan två år gammal men fortfarande lika aktuell.

 

Håller ni inte med mig kan ni gå och lägga er undan eran sten och ruttna..

 

 



Fredagsmyyys



Fy fan vad jag vill spy på den reklamen, finns fan ingen värre.

Dagen so far:
Vart i skolan och gjort den där tentan, fick 16 poäng utav 21, jag är med andra ord inte nöjd. Tror jag ska göra om det för att få bättre resultat. Efter skolan var jag nere i hallen och tränade, nu känns mitt spel helt okej faktiskt och det är nice. Satte in lite cash på banken när vi ändå var i stan, det är också nice. Sedan har vi handlat käk på willys och ska typ se någon film ikväll och ta det lugnt.

Dilemmat nr 1: ska jag spela supersix eller inte? Jaja den som lever får se.

Orkar inte skriva mycket eller något jätteavancerat så det får bli till senare. Tjingeling så länge!

Snart helg



Då var denna dagen också över..


Hopp då var det snart helg igen då, vi klagar inte? Nej då. Men ärligt talat, det är fredag imorgon och vi har vår första tenta. Har suttit och försökt plugga (gå igenom alla föreläsningar i mitt huvud, bildminnet är iallafall bra jag kommer ihåg och vet hur varenda nisse ser ut, borde ge plus-poäng) Men jag har ju tur jag är iallafall inte ensam om att vara helt lost. Undra hur många som kommer få göra om tentan, jag kommer säkert göra det bara för att jag kommer få ett halvtaskigt betyg känns det som. Men men vi får väl se hur det går imorgon innan vi börjar oroa oss.

Nästa vecka kommer vi börja med previsualisering, känns skönt att få komma igång på riktigt nu har vi ju bara fått en överblick på alla programmen. De får gärna tona ner tentorna aningen blir lite mycket på vissa föreläsningar och det blir ju inte bättre av att jag valt till Eget Företagande. Första lektionen i EF var förresten idag. Träffade Thess och Jenny men det vara bara Thess som skulle läsa kursen. Trevligt att pratas vid med henne också. Självklart kom handbollen på tal också. Jag är riktigt sugen vill jag lova! Jag får fundera på det och överväga. Som sagt mäktigt sugen.

Nu börjar det snart bli dags för att gå och lägga sig. Känner att tröttheten börjar komma. Har ju vart mycket idag. Både mission, skola, försök till tentaplugg och en sväng på katthemmet. Alltid lika mysigt att få träffa kissarna.



Den lilla gråa skitkatten är helt galen, slåss som satan och är tuff som få. Kommer bli en fin primadonna av den missen vill jag lova. Nu skall jag dock sova (hör ni poeten?) Aja godnatt på er imorgon väntas tenta och sedan hem och träna. Trevligt trevligt.


Natti natti!





090924



To all my girls ..


Låten som går på repeat atm. Sjukt bra låt men det visste ni ju redan. Får nog varva med lite Robbie Williams sen, haha. Woho idag fick jag mitt Kåren-kort så nu kommer jag in där igen också. Haha. Bra dag idag också. Mission in Eksjö part two gick fint som snus. Eller vad man nu säger. Behövde inte paya något heller för denna gången. Men shit snart vet ni ju vad det är jag snackar om. Haha fast de som inte hajar får fasen vänta. Jag är så snäll, hatar verkligen när folk gör mig nyfiken så nu jävlar får sådana människor igen.

Läste för övrigt nyss att Stina-Lee har fått bebis. Grattis grattis! Enligt mig är hon dock på tok för ung för att ha barn, ensamt? Aldrig läst något om vem fadern är eller om han finns i hennes närvaro, antingen är han heelt anonym eller så är hon singelmamma. Men men det är ju min åsikt. Skaffa barn när du är redo, du är redo när du har en trygg ekonomi, då du kan ta hand om dig själv och inte vill ut och resa och festa med vännerna etc. Åter igen enligt mig. Men nu blir det ett avsnitt Bleach iallafall. Träning sedan eller imorgon? Vi får allt se.


Tjingeling så länge!


090923



Och så var denna dagen avklarad..


Orkar inte skriva så mycket med tanke på att jag borde sova redan så det får bli sammanfattning i punktform som jag kanske uppdaterar er om imorgon.

  • Fått sova ut
  • Sjukt bra dubbelasvnitt av Heroes och House ♥
  • Thiva till djursjukhuset
  • Idol på tv
  • Logga till JFM
Ja det var väl min dag i det stora hela. Nu blir det sängen. Godnatt på er.



Linda Sundblad



Hur kan jag glömma detta?


Jag förstår inte, alltid gillat Linda Sundblad. Kolla bara in hennes nya låt.



Så sjukt bra! Verkligen tokälskar dansen som börjar vid 01:28, så jävla fult att det blir grymt! Haha.





Die brain die..


What the fuck?!


What the fuck är en förbannat bra inledning på denna morgonen. Bara titta, what the fuck är min familj någonstans? What the fuck är det för fel på min hjärna?! Hur satan kan man drömma som jag gör? What the fuck är det som krälar i köket??!?!!

Det sista är nog värst, lyckades få upp saken på ett papper och ställde ett glas över det på diskbänken. Skrev en liten fin lapp men om man missar den är man körd, ingen trevlig surprise där inte. Men vart fan är min tjockis-hund? Undra om min syster följde med min mor och tog med sig tjockisen, kanske ska få en diet vad vet jag. Ja alltså hunden inte min syster. Nu funderar jag dock på att käka frukost, vaknade för en liten stund sedan men blev lite äcklad av the thing i köket. Men men life's a bitch.

Tjingeling så länge!


(Ja jag vet att det första what the fuck borde vara where the fuck, men who cares?)


Sovdags




Time for sleep..


Nej det är nog dags att lägga sig, även fast att jag är ledig imorgon. Men jag vill inte förstöra dygnsrytmen totalt då jag ska upp på torsdag igen. Blir lite småirriterad för tillfället. Ni vet jur hur folk kan irritera mig fruktansvärt lätt. Aja är inget att lägga ner tid på ändå, folk som tror de vet något om en kan put it up yours. Som sagt inte ens värt tiden då man inte ens vet vilka de är. Men fan ta dem som dömer en utan att ens blinka. Usch sådana människor vill jag bara ge en fet höger. Nu är det dock dags för min skönhetssömn. Godnatt på er!


70 dagar ifrån varandra, hur många klarar av något sådant? Jag älskar dig


Dagens tips, lalala..





Massor att säga fast inte alls ändå?


Jag vet ärligt talat inte, mitt huvud är inte med alls idag. Känns som jag håller på att bli sjuk också, nöffnöff? Nej men har det inte vart lite tyst om den där influensan nu? Nej just det ja den värsta vågen kommer ju inte förrens i Januari. Undra hur fan dem kan räkna ut sådant? Aja no worries. Har iallafall massa nytt att tipsa om och gammalt iochförsig. Och nej jag tänker inte länka Beyonces förbannade video med den cancersjuka tjejen. Urk är inte det ett gammalt pr-trick? Det var ju någon annan sångerska som tog upp en liten söt, och då menar jag supersockersöt, tjej på scenen och sjöng med henne. Britney? Jag minns fan inte får göra research på det.

Här är första tipset iallafall. Som ni vet lyssnar jag på allt som har något att komma med, antingen annorlunda, sjukt bra röst eller liknande.
Först ut har vi Robbie Williams - Bodies
Riktigt riktigt bra låt, men vad kan man förvänta sig av storstjärnan Robbie? Återigen så ringer det en liten klocka i bakhuvudet om honom. Var han inte sjuk eller bara stressad eller gick han på droger. Återigen research till senare inlägg.



Näst ut är tips från Jimbo. Children of Bodom har gjort nytt coveralbum! Hurra. Det var riktigt bra också! Därav får det bli en spotify-länk. Klick!

Sen så har vi en till liten comeback. Nordman verkar vara på g igen, han har väl bestämt vart inlagd på behandlingshem på grund av droger? Eller vill jag bara att alla ska ha knarkat nu? Aja låten var faktiskt bra, Nordman gör bra svensk musik. Också spotifylänk


Har säkert mer saker som ni borde kolla in. Men ska plocka fram träningskläder nu och sätta i linserna igen, har extraträning två timmar med högland ikväll. Det är nice! Ska bara bli av med huvudvärken först var tanken. Ska skriva den där skiten sen lär ju ta två minuter så därför har jag inte börjat än. Imorgon ska vi knåpa ihop en logga till Maria och Fannies UF-företag. Kul att få sådana små uppdrag. I like.

Tjingeling på er så länge!


I miss you babe



090922




Tomt..



Ingen aning om vad jag ska skriva om idag. Finns inte något jag orkar skriva om heller, så därför skiter vi i det helt enkelt. Får se om jag kanske har lite mer inspiration till att skriva något vettigare senare.


Tjingeling







090921





Då var det måndag igen och nu är den snart slut..



Puh, måndagar är rätt krävande. Av någon anledning känns det som att våra föreläsningar på måndagar bara blir längre och längre. Hinner inte ens med att blogga förrens nu. Nu har jag kommit hem och nyss ätit middag och nu ligger jag och ser på tv, 2½ men på trean. Ikväll taggar vi för Anna Anka på trean vid 2100, fascinerande. Hur har dagen då varit, jo helt okej förutom vissa saker.

Idag hade vi besök av Hasse Bengtsson, fotograf som skulle prata om allt möjligt inom foto. Han kunde verkligen inte ett skit om våra linjer men lite ska man väl kunna ändå? Det första vi fick göra var att titta på 96 fotografier och avgöra om vi gilla de eller inte, + -, om vi sett bilden innan X och om bilden var 1 Reklam, 2 Nyhet 3 Dokumentär 4 Konst 5 inget av det. Lagom drygt må jag säga, sen så gick vi igenom bildanalys och annat trams.


Självklart visa han konstverket Makarna Arnolfinis Trolovning, Annes Nutida konst lektioner flasha förbi ögonen på mig och jag mindes vartenda ord om den förbannade tavlan. När vi fått vår uppgift att konstatera olika tecken i tavlan och han hade genomgång höll jag på att dö. Allt han sa var fel, helt jävla fel. Till slut fick jag en blackout och började babbla vartenda ord Anne sagt om tavlan och jag hörde inte själv vilken konstnörd jag lät som. Men snacka om att några i klassen blev imponerade! Blondie briljerade och läraren visste inte vart han skulle ta vägen. Not my brightest moment..


Resten av dagen orkar jag inte förklara alls. Nu ska jag bara ta det lugnt och tydligen hjälpa mor bleka sitt hår, får se hur detta slutar. Over and out Smulis!







Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser



Helt klart sevärd film.


Men är fortfarande mer avundsjuk på min man som är och ser Flickan som lekte med elden med sin bror. Men denna filmen var helt okej, den är ju svensk också. Riktigt bra skådespeleri och bra scener. Lite saker var väl halv-b men i helhet helt klart värt att se. Inte för att Jakob Eklund är en stor favorit och den andre komedi-nissen är fan ännu värre så såg man igenom nästan hela två timmarna. Jag får väl erkänna att datorn åkte fram lite ibland för att kolla upp grejer då det inte hände något jätteviktigt, man förstod ju ändå. Imorgon kanske det blir nästa film, Vapenbröder. Vi får se, vill gå på bio så snart som möjligt ju!

Nu blir det sängen för min del, ska bara borsta tänderna sen är jag på dejt med mina kuddar. Godnatt på er!



I aint gonna be a quitter




Helvete heller att jag ska ge vika nu..


Det måste gå på något jävla vänster, helvete heller att jag är redo att lägga allt på is än.
Vem sa något om att det är dåligt att vara envis?



Segast i världen..





Satan att sova hjälpte inte ..


Men att jag somnade så fort jag började läsa litegrann. Haha helt sjukt att det kan gå så fort. Vad fasen ska man göra nudå? Sitter typ bara här och gäspar och har lite ont i kroppen, är rädd att jag håller på att bli förkyld. Funderar ganska mycket på vad min baby♥ har planerat för något till vår Stockholmsresa. Att han hela tiden ska göra mig så förbannat nyfiken.

Tobbes underhållningslista:

  • Göra Emma så nyfiken som möjligt, helst under en längre period
  • Om Emma är i närheten och trött, reta gallfeber på henne
  • Om Emma redan hunnit somna, hoppa så mycket som möjligt på henne och avsluta med att kittlas tills hon tjuter och håller på att avlida
  • När Emma kallar dig pucko dra en förbannat lång och dryg ramsa om vem som är puckot
  • Om Emma gjort/sagt något pinsamt eller liknande för 100 år sedan ta upp det minst 10 ggr per månad så hon inte glömmer bort vad som sagts under konversationen/händelsen

Jag lovar listan kan fyllas ännu mer bara jag får tänka till lite men sådär brukar det främst se ut. Men ja jag längtar som en jävla tok efter honom. Folk frågar ofta hur vi står ut, enkelt : vi älskar varandra. Bara vetskapen om det gör att man klarar avståndet och väntar. Självklart så har jag mått fruktansvärt dåligt vissa dagar för att han är 75 mil bort men nu är det så här, man får ta en dag i taget. Det är ju nämligen inte många som har råd att skaffa sig en lägenhet när de är arbetslösa. Men det är klart man är avundsjuk på de som får träffas varje dag. De vet inte hur bra de har det, det visste inte vi när vi gick på gymnasiet. Men men nu ska jag ta och fixa med något annat.


Tjingeling så länge.




Awesome kväll




Längesen man träffade vännerna och tack som fan för en asbra kväll


Skulle kunna skriva en hel roman om gårdagen men det orkar jag inte och ni orkar verkligen inte läsa det heller. Haha men lite så här kortfattat kan vi försöka med. Började med att syrran och jag tog tåget in till Jkpg vid 1523 var framme där runt 1600. Då var det bara att vänta på Sommarbussen, mycket snack om denna minibuss nu var det upp till bevis. När Pandan och Johannes väl var framme i Jkpg så fick vi se pinglan, Sommarbussen. Detta magnifika fordon med flowerpower-blommor påklistrade och en fin signatur bak på bussen - Här är vi med en font som det ingick hjärtan i. Det var ungefär där som jag började fundera på om Pandans föräldrar någon gång i deras liv vart hippies, jag chansar ja på den frågan.

Sen var det bara att åka av för att leta mat. Allt fick duga förutom Max, McDonalds eller Sibylla. Efter en massa felkörningar i den oerhört trygga och hela Sommarbussen (och en helvetes massa stirrande bilister som körde förbi, en kille var så jävla kul han asgravade verkligen i passagerarsätet i en bil vi körde om) käkade vi mat på en pizzeria i Rosenlund. Getingar och galna pizzabagare förgyllde vår matro. Enough said.

Efteråt var vi på väg till tändsticksområdet för att kolla hur det gick för Kenny, the birthday-kid och hans donk, i can still smell it. Hängde lite där och åkta sedan till Råslätt aka Bagdad 2 för att handla och hämta stuff och sedan vid typ 1800 något så var vi tillbaka vid Kulturhuset. Där hängde vi utanför lokalen i typ 2-3 timmar. Det var mysigt, det kom glada människor och vi var glada. Och för att det nu inte ska bli en roman skippar vi alla smådetaljer. Jag lyckades tack vare Johannes kompisar komma in på något ställe där det egentligen var 20+ men den ena flörtade lite med dörrvakten. När vi kom in där var nog klockan runt 00 och jag var så förbannat trött.

Efter någon timme fick vi nog och jag skulle ha mat. Mat blev det och jag vet inte om det var speciellt gott, jag bara åt och var hungrig. Dum nog så åt jag pommes. Runt 0130 tiden kom vår snälla mor och hämtade oss för det var inte så lockande att sova i Sommarbussen. Jag stensomna i bilen hem och när vi väl var hemma var det ut med linserna, tvätta bort sminket, borsta tänderna en snabbis, och sedan låg jag i sängen och somnade på 5 minuter, dock med världens magont tack vare pommesen.

Nu är jag fortfarande sjukt trött och funderar på att lägga mig och sova en stund till, kan behövas jag somnade runt 0215 och gick upp innan 1000. Jag behöver skönhetssömn. Och dessutom ett break från min underbara familj. Ska lägga mig i sängen med lite soft musik och läsa tidningar, ja jag vet jag kommer somna men det kan ju som sagt behövas.


Tjingeling på er!






Pigg & vaken..




Någon mer där ute som är lika pigg som jag?


Känns lite hårt att behöva kliva upp 0630 en lördagmorgon. Men bättre att ha en tidig match så man slipper få hela lördagen förstörd. Strax ska vi åka till Malin för att ha en Höglandsfrukost där, trevligt trevligt. Sedan börjar vi spela vid 0930 och efter det är det bara hem och byta kläder och sedan dra in till Jkpg. Det är väl hur min dag ser ut i princip. Söndag blir nog bara vila skulle jag gissa på, haha. Men det är ju kul när det går bra för andra. Nu ska jag klä på mig de sista men borsta tänder först. Så slipper jag tandkrämsmaken för mycket. Usch.

Aja tjingeling så länge hörs nog tidigast imorgon igen!

8 timmar senare..



Egentligen har jag värsta topicen - låt barn vara barn. Och massa att skriva om angående ämnet.



Men jag tror att vi sparar det tills senare eller om jag råkar bli arg eller sur så jag har något sätt att avreagera mig på typ. Istället sitter vi och planerar inför morgondagen och Kennys 20årsfest. Kommer bli nice det här! Va faen ska man ha på sig också? Oh shit det är väl vad jag får tänka på ikväll och självklart tagga för morgondagens match 0930 mot BK Stjärnan, kom gärna och heja!

Så jävla meningsfullt imorse, åkte in till skolan och var framme runt 1000, gjorde det jag skulle. Vid 1020 hade jag gjort klart allt och skickat in det. Bravo. Det var bara sitta och vänta en hel timme på att det skulle gå en buss och åka med den hem. Sedan dess så har vi bara handlat och käkat mat och handlat. Nu ska jag sätta mig och se någon tråkig dokumentär eller någon serie.


Tjingeling så länge!



Gäsp..



Gå upp 0700 när man kunde sovit till åtminstone 0800



Vad fan ska man göra då när man först vaknar 0618 och känner sig pigg? Var nog mest rädd för att sova för länge idag och då vaknar jag konstant och varje gång tror jag att det har gått en timme. Skumt. Uppe iallafall och hade jag skött mig hade jag kunnat vara hemma och sova hela dagen. Men nej det är ju mig vi snackar om, hallå? Mästarnas mästare på att skjuta upp saker, ja då får man ta det sen helt enkelt. Bara jag blir klar så är jag nöjd. Vad som är skumt med att jag alltid skjuter upp saker är att jag alltid finner bortförklaringar för det. Vilka som jag sen tror blindt på och går efter det. Fan vad du suger Emma. Det vart lite jobbigt att somna inatt men till slut gav det med sig. Men är ändå inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Aja nu måste jag sminka mig och käka frukost, tåget går 0919.

Tjingeling så länge!



Trött och slö..



Blä jag lyckades somna i soffan när vi kollade på film.



Nu mår jag urkpåburk. Funderar på att ställa mig i en dusch bara för att mjukna upp lite och bli av med det onda. Ont i varenda muskel och i huvudet, men brukar bli så om jag somnar. Får ju skylla mig själv helt enkelt.
Men först ska vi ladda upp bilder! Hihi.


Inte världens bästa när de är ihoplagda så här. Men ni ser ju helheten hur söta de är. Ge mig Pipisen. Ja det är katten som sitter på min rygg på de censurerade bilderna, haha. Underbar. Tror han satt på min rygg 4-5 gånger igår. Varför? Ja han ville tydligen vara där, myskatt. Satan nu fick jag ju inte med när lillskiten biter mig i låret, den är suddig så ha överseende han kom för nära helt enkelt, haha.


Ser ni hur han verkligen hugger in i mitt lår och klorna är fastspända i jeansen för ett stadigt grepp! Haha vilde. Nu blir det en mysdusch för mig för att piggna till. Sen så är det träning ikväll med brudarna. Kulkul.

Tjingeling på er!

Kissemissar .. i massor!



Here we go .. !



Lillskiten ..




Oskar sötnosen


Nej blä vad det tar lång tid att ladda upp bilderna. Jag fixar ett kollage sedan av resten i PS så får ni se resten av kissemissarna då. Har en bild på när lillskiten sätter tänderna i mitt lår, tyvärr suddig men det ser ändå kul ut. Haha.

Tjingeling så länge!



Godermorgon



Miwhp underbar morgon.



Vaknade dock på ett jävligt skumt sätt. Så som jag uppfattade det hela så drömde jag och i drömmen blev jag livrädd för en fluga som flög förbi och ryckte till så att jag vaknade. Och helt plötsligt så fick jag för mig att jag hade fått sms. Vilket jag hade. Därför antar jag att jag vaknade av vibrationerna från smset vilket min fina hjärna förvrängde och slängde in i drömmen åt mig. Eller något i den stilen. Älsklingen ringde typ 5 minuter efter jag svarat på hans sms. Vi pratade en stund och sedan jobbade han lite och ringde igen. Massa mysigt att prata med dig ♥

Nu är strax kattbilderna på g. Men jag funderar på att duscha först, det kliar djävulskt idag. (Ja jag har löss eller något, ehe *big irony-face*) Ja det får bli en dusch först för att fräscha till mig.

Tjingeling så länge!



Nytt rekord!



Haha fräckt har nyss fått 66 sidvisningar och 30 unika besökare.

Tror dock jag har haft mer unika besökar men ändå fräckt när jag inte har en aning om vilka som läser bloggen. Eller ja vissa vet jag ju såklart för ni kommenterar eller berättar. Tips om bra bloggar är välkomnajag vill läsa något nytt. Nu blir det snart sängen för min del, är fortfarande bosatt i soffan men snart så taggar vi för att gå upp.

Godnatt på er! 



Kväll



Redan kväll satan vad dagarna går fort, vad gör jag om dagarna?


Då ligger man i soffan och vilar sig och kollar på tv. Mor kollar på trueblood, fan vilken bra smak min mor har! Far min somnar typ bara, men de gör han ju vad han än tittar på på tv. Imorgon måste jag ta mig till skolan så jag blir klar  med uppgiften, vill inte göra den på fredag utifall något skulle krångla. För en stund sedan var mor och jag på katthemmet, tog med mig kamera igen så har massa kissebilder. De får ni se sen. Kanske lägger in det i ett senare inlägg om jag orkar. Nu ska jag titta på bra tv, hihi.

Byebye for now!



Svenska Hollywoodfruar del 2.



Haha jag måste ju bara fortsätta diskussionen om detta, ju mer jag ser och hör saker om dem ju mer vill jag bara se. Sjukt roande program, här har de verkligen lyckats!

Anna Anka om att suga av sin man på morgonen

Haha lyssna bara på kvinnan. Jag tål henne inte men det är ändå kul att följa. Dock önskar jag ju att man kunde bytt ut hennes irriterande röst, med skånska on the top! Isch. Åh som jag längtar till nästa avsnitt. Hur kul som helst.


Enough said 'bout that. Vad ska man hitta på nu då? Kanske slå på en film eller göra något vettigt. Får se helt enkelt. Måste kolla upp när House och Heroes släpps. Måste få se!


Tjingeling på er !


090916



Onsdag och jag skulle egentligen till skolan..


Eller beror ju på hur man ser det, är ju ledig men måste göra klart snögubben, men det får bli imorgon.
Nu planerar jag att först duscha och göra mig iordning för att sedan käka frukost. Dessutom har jag inte jättemycket att skriva om. Kanske det att Blondinbella vart så jävla sjysst och skrivit vilka som vann alla kategorier på Mtv-galan. Tack Blondinbella du sparade just mig några värdefulla timmar av mitt liv nu behöver jag inte ens se det. *suck* Och sedan som min syster sa, någon borde sparka hennes stylist. Vem fan väljer att ställa hennes lugg högt när människan är så fruktansvärt avlång i ansiktet. Nej not good.

Ang. vad jag längtar till i Oktober .. You do the math..






Tjingeling så länge ! ♥

Ännu en dag avklarad..



Och det närmar sig mer och mer oktober



Kan ni förstå att jag längtar? Nej det kan ni inte för ni vet ju knappt vad som händer, hihi. Usch nu är jag sådär hemlig igen, shame on me! Anyway jag är jävligt trött, host ovanligt host. Haha det var för övrigt kul att läsa Aftonbladet idag, stod både om Kommisarien och havet som jag har kritiserat i bloggen och om hur fake Kändisdjungeln är. Roande kan man säga. Och dessutom snackade de om Svenska Hollywoodfruar på P3. Där blev jag dock lite sur, vilken jävla uppfattning hade de fått om programmet då? De satt och babblade massa om att kvinnorna är perfektionister och vi får följa deras perfekta liv. Men de nämnde bara Anna Anka och Maria Montazami och vilka perfektionister de var. Glömde de bort att titta på hela serien och missade Agnes Nicole? Fattar verkligen inte. Tycker verkligen inte om kvällspasset i P3, kanske för att jag jämför för mycket med morgonpasset. Inget slår morgonpasset i P3! Nu har jag hyllat morgonpasset så många gånger på Facebook så nu får det bli i bloggen också! Ack som jag avgudar Kodjo, hans humor är perfekt och han är så störtskön med sina kommentarer och ljud.

Förstår ni hur folk måste titta på mig när jag sitter på en tyst buss och bara skrattar för mig själv? Sen så har ju P3 verkligen lyckats med att para ihop tre asbra radiopratare överhuvudtaget. Först trodde jag Martina var den mer seriösa ledaren i programmet men jävlar va den kvinnan kan lägga rätt kommentarer i rätt tillfälle, också så störtskön humor. Hanna är skön på sitt egna vis, lite sådär halvslö men rolig som fan. Ah jisses vad jag älskar att lyssna på morgonpasset i P3 på bussen in till Eksjö. Tack P3!

Sen så måste jag ju påpeka att jag går i en sådan jävla skön klass också, ja vi gillar er 3D också men comp är lite bättre. Philip har lätt förgyllt min dag idag! Så som vi har skrattat åt våra fula saker i Maya, åt dumma internetgrejer, åt bögkonversationer på msn och allt annat som de andra tyckt vart skittråkigt. Haha så jävla bäst. Tror jag kommer trivas rätt bra. Nu ska jag nog sova däremot. Blev aldrig klar med min jävla snögubbe idag så får väl åka in imorgon eller på torsdag en sväng och fixa färdigt det sista. Jag är glad att jag ska bli compare! Maya och jag kommer inte överrens, haha.

Nej shit vad ni får läsa. Have fun, haha. Nattinatti !




15 september 2oo9



Tisdag och trött som ett djur trots att jag la mig före 2300



Varför ska jag vara så förbannat trött varje jävla morgon för? Bah imorgon ska jag fan i mig sova längelängelänge. Nu har vi äntligen fått igång Maya, nästan 1 timmer senare. Men alltid kul när det går bra för andra! Dagens mission är att bygga en 3D snögubbe i Maya och skapa skelett och en miljö och en trovärdig textur på snögubben. Say what?! Jag har aldrig någonsin provat på Maya inte ens sett någon annan skapa i det. Det här blir intressant. Nu börjar föreläsningen.

Tjingeling så länge!

Kändisdjungeln vs Svenska Hollywoodfruar




Här står vi i mitten av Malaysia..


Är ni säkra på det? Jag är nämligen ytterst tveksam när man tittar på programmet. Under de 10 minuter jag kollat ser man bara i de där lägret med en massa blommor runt. Plastblommor ser det dessutom ut att vara. Om de nu skulle vara i Malaysia så undrar jag hur fan de lyckats hitta ett ställe som precis ser ut som en plastdjungel på IKEA. Nej ingen kändisdjungel här inte.


Däremot är Svenska Hollywoodfruar extremt roande. Här följer vi tre svenska kvinnor som bosatt sig i städernas stad för att söka lyckan. Anna Anka gift med artisten Paul Anka är nog den som går på mig nerverna Maria Montozami tycker jag mest synd om för hon verkar så trög men hon verkar ändå så himla snäll och hon har inte gift sig rik som vissa andra *host* Bäst gillar jag hon som förmodligen gjort allra flest plastikoperationer(Kissie om 10 år?) Agnes Nicole Winter. Hon har ju iallfall tagit sig dit där hon är på egen hand och har eget filmbolag! Sånt gillar vi! Men nu vart det reklam..igen. Jag blir galen på denna jävla reklam när man ska se på tv.


Håller ni med mig eller har jag helt fel?

Nu ska jag se klart på det där när reklamen nu tar slut och sedan blir det sängen. Vill verkligen sova så länge som möjligt för det var så himla skön att sova igår, hoppas det blir lika skönt inatt. Hihi.

Bara 25 dagar kvar nu

Godnatt på er :)


















Komissarien och havet - den du inte ser



Svenskt-tyskt kriminaldrama från 2008. Kriminalkommissarie Robert Andersson är stationerad på Gotland där han lever ett lugnt liv med sin fru och två barn. Men hans lugna idyll bryts när en ung kvinna hittas ihjälslagen, och när ytterligare en kvinna hittas mördad på liknande sätt pekar allt på att en seriemördare är i farten. Utredningen försvåras när hemliga uppgifter om morden läcker ut till pressen. Samtidigt som Robert för en kamp mot klockan för att hitta gärningsmannen innan han slår till igen.


I rollerna: Walter Sittler, Sólveig Arnarsdóttir, Andy Gätjen,
Inger Nilsson, Paprika Steen, Charlotte Lüder, Sven Gielnik,
Henning Baum, Friedrich von Thun, Frida Hallgren.




Efter ca 20 minuter av programmet undrar jag om det ens är svenska skådespelare. Det ser ju dubbat ut när de talar ut sina repliker, ja talar ut. Här sparar vi på all sorts inlevelse vi kan jobba fram. Men till slut så dyker Per Moberg upp i rutan. Per Moberg, kunde de inte hitta några bättre skådisar än just honom? Nu kom en till sådan replik från huvudpersonen, helt utan en enda gnutta inlevelse. Tragiskt att de ens får vara med i en tv-serie som visa 2100 en söndagskväll. 

Nu kom vi på det! Efterssom att det är svenskt-tyskt så har vi i Sverige dubbat de tyska rösterna och Tyskland har dubbat de svenska skådisarnas röster Åh shit vilken b-serie. Vaför ödslar jag tid på sådant här? 
Nej den här serien får inte ett enda plus av mig och jag tänker inte ödsla mer tid på den.

Kanske borde sova istället? Nej nu är det nyheter snart får se om det  hänt något i världen först..

Natti på er!





Svulldag..



Lol det blev en riktig svulldag..



Eller åtminstone lat-dag, har bara legat i soffan framför tv:n i princip. Ätit god mat idag också. Mor och far kom hem med pizza och mat från Coco-Thai, ni kan ju gissa vilken jag åt! Haha. Sen så låg det äpplen från trädgården i köket och vips så råkade dem bli en mumsig smulpaj alá Emma! Det var riktigt gott. Onyttig mat + paj = mums. Men de had eju känts värre med chips och godis typ. Nej shit nu är klockan över 2100 det där nya börjar ju på tv4 idag. Mer update senare!

Tjingeling!


Satan vad alla har frågestunder, är det av intresse? Ja anonyma får också fråga saker.. I sådana fall..

Söndag



Vilket betyder en slappsöndag ..


Fy satan så trött jag var när vi kom hem igår, vi var hemma i Nässjö strax före 2200. Det var kanske inte jättekul att bara komma hem med 1 utav 4 poäng men självklart bättre än 0. Att spela i Kumla var ju ganska special så där har jag inte en enda kommentar överhuvudtaget. Trots att jag var totalt sämst så spelade vi 1 oavgjord, förlorade 1 och tog 2 poäng. Det måste ju ändå vara ganska bra? Aja i Karlskoga var spelet roligare, trodde jag. När jag väl kom ner på banorna för att börja spela hittade jag inte ett jävla skit någonstans. Det bara gled och gled och gled. Såg ju att hemmalaget spelade curling eller liknande också. Vi hade en stark första serie då vi tog 4-1, andra serien blev en 3-2 till oss. Sen i tredjeserien har jag ingen aning om vad som hände. Jag och Maria tappade vårt bord med 11 poäng, mor och Yvonne sitt bord med 1! p. Snacka om att man kan hitta käglor lite överallt i den serien. Inför serie fyra stod den 7-8 och vi hade hela tiden 2 bord + totalen men till slut blev det för mycket diff på bord 1 och 2 så våra -118 och bord 3:s -6 räckte inte alls till och vi förlorade totalen med 15. Det sög rejält måste jag säga. Men hellre 1 poäng trots allt än inget med oss hem.


Upptäckte nyss den här sidan http://www.gratisbio.se/ , är det jag som är efter eller? Eller är det något som folk sysslar med och som är bra? Läst positivt om det här och var så kanske man borde slå till och testa också? Ska iallafall in och läsa om det nu och se vad jag kan göra. Liksom gratis bio låter ju inte helt fel!

Vad kul förresten att vissa av er lämnade en kommentar om att ni läser! Fast 3 utav ~20 kanske inte är godkänt? Vad vet jag alltid kul att veta iallafall!

Nu ska jag ner och fixa frukost jag är en hungrig varg. Mer update senare!

Tjingeling på er!






11 september 2oo9



Fredag i all ära men nu jeflar..


Nej nu blir det faktiskt sängen, gick ändå upp vid 0800 imorse för att träna. Hela kroppen känns död. Vet inte om jag ska avslöja mitt mission riktigt än eller om jag klarar av att hålla mig i två veckor till. Vissa vet redan som sagt men långt ifrån alla! Nej vi kör på hemligt tills jag spricker av att inte kunna hålla mig. Jag är sjukt dålig på att bevara vissa saker hemligt, alltså typ vad någon ska få i present eller om det har hänt något extra kul. Seriösa hemligheter avslöjar jag aldrig när en person har bett mig att bevara den. Bara så ni vet! Nu ska jag dock sova ska ställa klockan på 04.55, ska vara i hallen klockan 06.00 för att åka till Kumla, undra hur fan detta kommer gå. Aja det får vi se.


Godnatt på er kära folk!


(Kan ni inte lämna en kommentar om vem ni är så jag får en liten koll på vilka som faktiskt läser? Snälla)







Fredag



Helg igen då, tiden går fort och vill gillart!



Äntligen går dagarna sådär snabbt igen, som nämnt ovan så är det något positivt. Vill att det ska bli oktober nu nu nu! Struntade helt i skolan idag och var på Core Puls imorse vid 0840 istället med syster. Har ju ändå bara klassråd och filmvisning på fredagar, filmvisningen är dessutom inte ens obligatorisk. Och just idag visades Indiana Jones and the last crusade och jag är inte ett jättefan av Indiana Jones filmerna kan jag ju säga. Men tillbaka till eksjö för mission (läs engelska inte svenska mission!) blir det iallafall. Men det blir om någon eller några timmar i guess.

Får se vad som händer ikväll, lär ju bli lugnt med tank på vår fina bortasväng som vi har imorgon. Usch för att gå upp före 0700. Har glömt bort för tillfället när vi skulle samlas och jag hoppas iallafall det är efter 0600. Och sedan när vi väl är framme i Kumla så får vi roa oss i fyr-banors-hall! Hurra. Jag har inte spelat i en hall med mindre än 8 banor på jag vet inte hur länge. Men det är ju alltid en upplevelse, ehe.

Nej nu ska jag ta och göra något vettigt. Mer update blir väl senare när jag kommit hem efter missonen, får se hur många jag kan omvända. Ehe. Tjingeling på er!




Mindre än en månad kvar nu..



Ihh så som jag längtar !



Igår var en bra dag, riktigt kul att umgås med folk för en gångs skull, inte varje dag jag hittar på något sådant. Först var vi ute på Råslätt hos Anton i klassen, det var jag, Salla, André, Philip, Sven och Jakob. Sedan hade ju Anton roomates där också som vi också träffade. Trevligt trevligt. Vid 21-tiden styrdes det in mot stan med buss för att gå in på Kåren, nice. Det var inte mycket folk först måste jag erkänna men ju mer klocka gick mot 22 ju mer folk blev det. Skön stämning och träffade jäkligt många som jag känner! Vissa var ju fullare än andra, jag drack inte. Och en viss Chrille kom visst inte ens in på Kåren, av vilken anledning får ni fråga honom för det vet inte jag! Haha. Fick sedan skjuts hem av Salla och dem vid 0030-tiden. Var hemma i min säng runt 0130, och det var längesen den var så skön som igår! Fick massa söta sms av älsklingen igår också, saknar dig så♥

Imorse vaknade jag vid 0900 och kunde inte somna om men låg och drog mig i sängen till 0930. Sedan var det upp och duscha och äta frukost. Ska in till Eksjö snart, måste rendera ut mitt jälva arbete som cewpa igår och skicka in det idag innan 1800. Sedan en grej till vissa vet redan och vissa kan lätt lista ut men ni får se sen iaf. Nu ska jag sminka mig. Tjingeling på er!


Skäms Emma ..




Nu vart det sådär dåligt med uppdatering igen i bloggen.. ja jag skäms!


Anledningen till denna hemska sak är att på morgonen är jag på tok för trött för att blogga, i skolan hinner jag knappt med det som egentligen ska hända för att jag sitter och matar ihjäl Hymfen på Facebook så han växer och blir stor tjock panda och när jag kommer hinner jag inte eller är på tok för trött. Jag lovar inte att jag ska skärpa mig för det vet jag att jag inte kan hålla.

Dagen i all ära har varit tröttsam, frustrerande, motiverande, uttråkande, hurtigt och allmänt okej. I skolan har vi börjat med Shake och Andreas håller förbannat hög fart vill jag lova. Tror vi gick igenom 4 olika saker idag och kommer knappt ihåg en tredjedel ens. Huva. Inlämningsuppgiften till torsdag har jag dock kommit igång med och är halvvägs iallafall.

Hurtigt blev de fram till alldeles nyss då jag drog med mor och syster på Core på Friskvårdshuset, så jäkla skönt att få träna och träna massa olika saker. I like. På fredag morgon ska syster och jag på Core Puls och mor och syster ska på Yoga/Pilates imorgon, jag är i Jkpg då så jag kan inte följa med annars hade jag lätt prövat Bodycombat. Men den får vänta tills jag har skaffat mitt riktiga träningskort för nu är jag övertygad om att jag kommer göra det. Hrr känns som det är dags att spela någon tävling så jag kan vinna in lite cash, börjar bli minus på kontot, och värre blir det. I och för sig kommer ju bidraget om lite mer än två veckor och så länge kan det väl vara lite eko på kontot. Vilket det nog ändå inte blir för jag är bara äckligt snål.

Aja nu har ni väl haft att läsa? Jag är iallafall dödstrött och ska ner och dricka lite blåbärssoppa och sedan ta en dusch. Får se om jag lägger mig och kollar på tv i sängen tidigt eller läser eller något och bara tar det lugnt. Ska in till skolan en sväng på förmiddagen för att fixa färdigt uppgiften men blir väl lite på torsdag också när jag ändå ska in dit. Vi får se. Nu ska jag lägga av, sorry!


Puss och godnatt på er!




Core med pilatesboll

My bad..



Dålig bloggande idag kan man ju lugnt säga..


My bad har haft full rulle hela dagen känns det som. La mig på tok för sent igår! Men det var det värt. Men ikväll blir de ändring ska sova om 20 minuter om allt går enligt planerna. Idag fyllde syster år som sagt och jag var trött djur i skolan. Orkade knappt lyssna på något som sades. Det betyder trubbel imorgon när vi helst skulle vara med på de flesta kortkommandona. Aja får skylla mig själv. Direkt när jag kom hem från Eksjö plockade syster upp mig på stationen och vi åkte för att hämta farmor och mormor, sen vart det fika och tjöt och sedan fick vi följa med till katthemmet! Alltid lika tokmysigt och bra! 9! kattungar är de uppe i nu. 10 med lillen i 3an och 11 med minstingen. Underbart söta ska ni veta.




Här är sötaste Oskar som jag planerar att ta med mig hem

Sen så har vi Oskars syskon Pelle och Dennis, tyvärr är dem tingade annars hade jag lätt flyttat för deras skull och tagit hem alla tre. Bedårande är vad de är. Iof är de flesta katter de men ouff dessa är i särklass. Ena stunden gosiga.com och nästa är det tigerjakt i brorsans svans. Miwh!


Pelle och Dennis, klättertigrarna


Ne ni får fler bilder imorgon, tog en del med mors kamera också och måste hålla min deadline.

Godnatt på er!



7 september 2oo9



Och idag fyller min syster 21 år, grattis till henne! Som Tobbe sa - Nu börjar du sakta närma dig 30-strecket.
Visst är han mysig min man?


Idag är jag sådär sjukt trött, kan man vara tröttare? Jag tror fan inte det, helt sjukt. Och när jag vaknade imorse så frös jag som ett jävla djur, visst att jag avskyr att frysa. Men det finns fan inget värre än att behöva gå upp på morgonen och så fryser man så fort man slänger av sig täcket. Usch! Blir ingen core för vår del idag den blev full rätt snabbt, blir core imorgon istället och yoga också. Trevligt trevligt. Funderar på om jag likväl ska boka biljetterna till Sthlm nu så jag har det gjort. Ska bli en så dundermysig helg ♥ Som jag längtar!

Nej nu ska jag fixa med annat, jag är iof redan klar bara att borsta tänderna kvar, det är ju skönt.

Tjingeling på er!





Spinning - check!



Första passet avklarat and more to go!


Gosh va gött det var att träna riktigt hårt. Som jag längtat efter det. Imorgon står det Core Puls på schemat. Syster fyller ju år så Bodycombat får vänta tills på onsdag. Nu skall jag iallafall hoppa in i en dusch och sedan blir det kvällsmat. Övriga tiden idag har jag inte gjort ett skit förutom att spelat BFH med pandan och Kenny.

Mina ben mår så jäkla gött, hoppas jag får en rejäl träningsvärk imorgon så jag får veta att jag lever.
Saknar min älskling tokmycket också
. ♥ Vill ha dig här nu!

Tjingeling så länge!



10:31



Och alldeles jävla nyvaken..


Jag är för trött för att ens orka komma på något vettigt att skriva. Ni får vänta några timmar fan..




5 september 2oo9




Bra dag, bra seriepremiär och bra .. eh Ice Age 3..


Då var den omtalade seriepremiären avklarad idag. Tyckte vi gjorde ett riktigt bra jobb och kämpade på starkt. Så satans gött med vinst, 13-7 om någon missat det? Och skönt för min egen skull att jag klarade upp spelet efter en kass start på 167. Men som sagt vinsten som betyder något! Nästa helg blir en lång bortasväng i Kumla och Karlskoga, bara att börja tagga inför den.

Mest sitter jag här och börjat tagga inför spinningen imorgon. Ska bli hur kul och skönt som helst att få lite träning. Tänk att jag även lyckades få med mig mor och syster. Ska bli spännande detta. Sen har jag en massa annat trevligt jag ska gå på i veckan. Måste nästan fan prova allt nu så jag vet vad man ska gå på när jag köpt årskort. Frågan är om man ska ta det billigare alternativet som är på 24 månader och inte 12. Blir ju kvar i Nässjö i iallafall två år till i och med skolan. Ska fundera på saken iallafall. Måste iallafall testa bodycombat, verkar helnice!

Nu blir det nog sängen snart, är trött fast jag knappt gjort något alls idag. Rätt segt att en hel lördag går åt till att spela bowling, men kul var det! Och nu har vi fixat hemsida också, eller ja Hampe startade den åt oss sen blev jag och Ida admins. Jag har lagt in bilder, några medlemmar och hela seriespels-schemat och säkert massa annat. -- > BK Högland

Lämna gärna stamp i gästboken eller annat trevligt. Godnatt på er!




Lördag - massor att säga !



För det första:

Vinn nattlinne här!

Sjukt gulligt nattlinne man kan vinna på falsksanning.blogg.se. Do it!


För det andra:

Kissie + Kenza = sant?



Kenzas egna märke Jofama ligger iaf uppe som annons på Kissies blogg, om nu Kissie är så rik som hon påstår varför då ta en annons som är från ens konkurrent? Explain to me!


Mer sliskiga updates senare nu ska jag tagga för seriepremiär som börjar 15.20 i Nässjö!

Tjingeling!

Sova?




Sova eller inte sova, det är en bra fråga det..


Sova är ett bra alternativ men det måste ju finnas fler alternativ än just sova. Eller? Såg nyss världens b-film, halft iallafall slutade titta på tv:n efter en 30 minuter ungefär. Shit sämsta compet på länge, inte ens en liten tendens till att se äkta ut. Aja är man sämst så är man. Nu ska vi se om jag kan hitta på något roligare än att sova.

Tjingeling!

Fredagsmys



Nu har familjen nyss käkat pizza och provat massa groggvirke(nya drycker) som mor och syster kom hem med igår från Privabs mässa. Nu håller jag på att slänger in film i den externa hårddisken som vi kopplar till tv:n. Supersmidigt, om jag inte blivit så lat på senaste att det är jobbigt att koppla in och ut sladdarna varje jävla gång.

Aja man blir alltid bekväm, men bättre så här än att bränna ut en massa film i onödan. Nu blir det mys i soffan, får väl trängas med far. Hmpf ska nog få soffan för mig själv på något vis. Men men. Hörs senare, ska vi se Drag me to Hell eller Lost City Raiders? Kanske Halloween II. Nee sistnämnda vill nog inte mor inte. Äh vi får se. Tjingeling!


Everyone loves Fridays



Speciellt jag ♥


Det finns en sak som skulle kunna göra min fredagar till världsbäst, tror de flesta kan räkna ut vad jag menar. Men ändå jag gillar verkligen fredagar, så himla gött att man kan gå ifrån skolan när man känner för det och du behöver inte ens vara koncentrerad på de vi gör på lektionerna aka filmfestivalen. Jurassic Park rockade, haha. Kommentarerna från höger och vänster var nog fan 10 ggr bättre än själv filmen. Men satan så rädd jag blev när hon Blondie var nere i det där kontrollrummet och POAW så är det ett monster bakom henne, men jag visste ju att det var en där inne och likt förbannad blev jag skiträdd! Not okay.

Efter vi sett hela filmen tog alla lunch och därefter skulle vi se Making of Jurassic Park, jag Elias och Emil började kolla 30 min före alla andra och såg inte slutet och gick hem när de andra började kika, var inget jätteintressant direkt. Men men. Sen kom man hem till ett regnigt Nässjö efter att ha somnat på bussen, ehe. Vaknade av att jag tappade mobilen och radion slutade låta i örat, hoppas att jag inte snarkade högt och ljudligt! Så självklart hade busschauffören redan kört förbi sporthallen när jag vaknade. Så det var bara att gå från stationen istället.. till busskuren. Jag timade självklart ösregnet så kände inte för att gå hem och bli dyngsur.

Väl hemma tar jag det bara lugnt. Ska fortsätta min kamp att göra egna syntetiska dreads. Den första blev lite knölig men den andra är jag rätt nöjd med faktiskt. Dock går det inget bra att värma med hårfönen, blir inte tillräckligt varmt tror jag inte. Kanske får ha lite mer tålamod helt enkelt annars.


Aja mer update senare förmodligen . Tjingeling så länge!




I wish you ..



were here with me tonight..


Trött man är då, inte gjort något särskilt idag direkt. Var på friskvårdshuset med syster en sväng i eftermiddags, fixade prova på vecka och kollade priser. Blir nog ett 12månaders för mig eller ska man slå till med de billigare som är 24 månader? Får fundera under prövoveckan. Spinning på söndag som gäller sen förmodligen bodycombat på måndag. Jag är pepp som fan! Jag känner mig som en jävla hösäck utan motion denna veckan. Fet känner jag mig också, blä. Nej nu blir det nog sängen skola imorgon igen. Trevlig dag verkar det bli med mer film, Jurassic Park på schemat.

Godnatt på er !


23,4 månader - 704 dagar - 16896 timmar - 1 013 760 minuter - 60 825 600 sekunder -
allt med dig



Skrämseltaktik - bra eller dåligt?






Watch this!

Vad anser ni? Är det bra eller dåligt att använda sig av sådana här tekniker? Eller den största frågan av de alla, tror ni de hjälper?


När jag själv såg videon tog jag lite illa vid mig, insåg hur lätt det är att vara okoncentrerad i några få sekunder för att något sådant som i videon skulle kunna inträffa. Om jag nu hade körkort skulle jag aldrig våga sätta mig och smsa sådär som hon gör i videon. När man kör bil har du ett ansvar, dels för de som åker med dig och dels de andra som kör på samma väg som du. Skulle jag absolut behöva smsa någon skulle jag ge telefonen till den bredvid som är med och be han/hon smsa åt mig. Jag hoppas verkligen inte att folk är så dumdristiga att de en längre tid inte har koll på vägen, då finns de ju bara en utväg. Och jag hoppas verkligen att visa den här videon i skolor hjälper, får ungomdarna att förstå konsekvensarna av vad som sker när de inte är uppmärksamma.






3 september 2oo9



September, redan..



Kan ni förstå att vi redan är i september månad? Iof har det ju inte varit direkt kallt här än. Men som sagt än. Jag vill nog också att de ska bli lite kyligare så jag får använda min snygga skinnjacka igen. Och gärna med min mysiga halsduk till, det är riktigt snyggt. Oh vad jag känner för gå ner på stan och kika lite i affärer idag. Det borde väl vara öppet till 18 idag? Ska fråga mor om hon vill det i eftermiddag. Annars får det väl bli imorgon efter skolan.

Det är rätt goa veckor då jag bara går måndag och tisdag, sen ledig / egna studier onsdag och torsdag, sen tillbaka på fredag men eftersom det inte är obligatoriskt på filmvisningar kan man gå hem när man tröttnat faktiskt. Men filmvisningarna brukar vara det mest intressanta på hela veckan. Trivs jag? Ja märks inte det, jag går ju tillbaka dit iallafall. Jag börjar känna vad det är jag vill och jag märker direkt vilket jag trivs med och vad jag dras till. Det är bra för mig, att jag äntligen kan börja känna det här vill jag göra och jobba med. Man får bra inblick tack vare skolan och de som kommer och föreläser.
Märkte till exempel att Business-To-Business inte är något för mig, eller kanske om man bara vill tjäna mycket pengar. Visste ni att man som digital visualiserare bör ta ut ca 500:-/h , där fick jag en chock. Det är ju hur mycket som helst! Däremot verkar det roligare att jobba mot företag som riktas ut till privatpersoner. Fördelarna är att man får synas mer, du får mer publicitet. Är du B2B så syns dina verk bara av andra företag. Men de tåls att klura på, kanske kan bli frilansare och göra både och?

Nog tjötat om skolan, jag trivs iallafall. Däremot vill jag lära känna alla mer och inte bara hänga med samma gäng hela tiden. Men det löser sig nog. Nu ska jag klä på mig var tanken. Tjingeling så länge!




Ägget en av de första uppgifterna vi fått, all made in Photoshop


Årets trend 2oo9 .. eller?



Mjaa ibland undrar man ju hur vissa tänker.. Kolla bara här..

Klickklick!





Något för Anna till vänster kanske?




Vad har hon till vänster på huvudet?



Den till höger ser väl alldeles varm och gosig ut, eller?

Hjälp de små liven..


Gör en insats och bli en bättre människa..


Jag vet inte alls vad det är med mig. Känner ingen energi alls i kroppen. Typ så som det känns efter man haft maginfluensa flera dagar, ni vet kroppen är helt utpumpad på all energi och ork. Ungefär så känns det i min kropp just nu. Förutom magontet är det inget annat. Jag förstår inte. Får hoppas det inte är något allvarligt.

Nu har vi nyss sett Wallander igen. Tjuven blev det idag. Jag förstår inte riktigt, så här är ordningen om jag kommer ihåg rätt; Hämnden, Skulden, Kuriren, Tjuven.. Vi råkade se Kuriren först och sedan Hämnden, Skulden, Tjuven. Men Kuriren var urusel, verkligen jättekass. Medans Hämnden var sjukt jävla bra och de andra bara var bra. Hur kan det vara sådan skillnad? Måste nog bero på skådespelarna. Eller något. Bra skit iallafall.






Nu ska jag nog byta kläder eller något för vid 19 ska vi till Katthemmet med kusinen och moster. Både sorgligt och roligt, tror de har närmare 18 katter nu eller liknande. 18 liksom, det är rätt många katter. Speciellt när man vet hur de kommer till katthemmet och varför. Då är 18 en jävla summa när de innan sommaren bara hade 8-9 stycken. Men det är bra att vi kan hjälpa till iallafall, speciellt när det blir så mycket att göra. Kom ihåg att varje söndag mellan 15.00 och 17.00(tror jag) Så har katthemmet i Nässjö öppet hus så man kan kolla på en kisse och ta med en hem, ja inte direkt då men efter prat och avtal och sådant viktigt så. Kom iallafall förbi och ge en liten gåva så att de som håller på med katthemmet kan fortsätta att hjälpa de små liven..




Nasse♥ leker Sören (tror jag de är syns dåligt under mattan)

Lite hemskt på samma gång att vara på katthemmet, man fäster sig lätt vid de små liven. Nasse här ovan är favoriten ever.. Mer underbar katt får man leta efter, så glad båda för hans skull och för de som tog med honom hem. Båda delarna har gjort ett kap. Aja det dröjer nog några år innan jag får en liten kissemiss i min famn, men som jag längtar..

Nu ska jag göra något annat, pratade nyss med farmor, alltid trevligt att hon ringer. Måste nog hälsa på henne någon dag, det var längesen nyss. Håll kontakt med er släkt! Plötsligt så finns de inte kvar vid er sida och då är det för sent.


Tjingeling på er!


Saknar dig Tobias, mer än någonsin. Jag älskar dig så mycket



Blä



Det hjälpte inte att duscha mår fortfarande lika skit.

Det är fan bud på att lägga sig i soffan med en kudde och en filt och glo igenom massa filmer. Ja det får de nog bli idag. Usch vad jag är seg. Kan inte ens tänka klart. Allting tar dubbelt så lång tid, ja jag är inte snabb i vanliga fall heller. Men skit ner er. Syrran länkade en asrolig blogg igår. Falsksanning.blogg.se , skriver riktigt roliga och skvaller-saker men liksom, snacka om att leva på andras kändisskap. Men tur att det finns någon som underhåller.

Ne godnatt eller något..

Boom boom pow




Ledig dag, fucking nice..



Det är ju tur att man alltid timar och mår som sämst när man väl är ledig. Längesen jag hade så här jävla ont i magen. Vet inte ens varför, stress säger mor cancer säger jag, ehe. "Man ska inte skämta om sådana saker blöehblöeh.." Careface, tänk om det är så att jag har cancer? Va fan säger ni då, då skämtade jag inte! Nej men seriöst måste sluta vara så aggressiv. Ont gör det iallafall och jag vill ha väck det. Hemmakurer mot magont någon? Eller något man ska undvika för att göra det värre? Alla tips av sina slag är välkomna. Nu ska jag hoppa in i en dusch och plaska runt lite var tanken. Heh råkade bli en flamingo-pink slinga i mitt hår igår när jag färgade löshåret. De hade blivit väldigt fesrosa när man jämförde. Jag kan fan inte fokusera när de gör så här ont. Vad är problemet? Känns som mensvärk of doom jag brukade ha fast på fel ställe. Men det vet jag ju att det inte är. Aja ska se om en dusch hjälper..

Tjingeling så länge..

Little bird

Little bird, little bird, little bird
How are you feeling?
Like _ quarantine
Pearly whites, touch down smile
Haps and creases round the eyes


Redan kväll och jag har inte gjort ett skit sedan jag kom hem. Nu ska jag dock ta fram ritplattan och dona lite i photoshop med uppgiften och se om jag kan bli nöjd, ska testa skissa lite också som nissen gjorde. Hans "ful-snabba" skiss över landskapet med slottet kommer jag nog aldrig någonsin överträffa hur duktig jag än blir. Ska nog först bara slänga ihop de ny-tvättade kläderna. Om jag orkar, de ligger ju alltid kvar. Nej usch är inte på humör. Hejdå.



(ja det är ett ord istället för _ men hör fan inte vad hon sjunger och inte lyrics heller)

Lunchtime !




Då har vi suttit och gått igenom hur man gör ägg i photoshop.


Varför vi nu ska kunna det, ja det är en bra fråga. Just i photoshop liksom? Maya gör ju ägg ganska smidigt eller andra sådana verktyg. Men photoshop? Du gör större boobs och lips och fejkar hur du ser i photoshop. Men inte fan gör man väl ägg? Aja det ska bli spännande att se hur han målar sedan. Han = Martin Bergquist frilansare som har jobbat på Grin, det är lite fräckt. Han har gjort massa bakgrunder till olika spel och sådant.

Men nu är det dags för lunch då va och jag har nudlar med mig, hurra! Känns som tråkigaste lunchen hittills. Tror det får bli Tacosallad på måndag igen. Fredag tänker jag nog inte äta här. Eller vi får se det är nog Jurassic Park på fredag och de är ju lätt värt. Vi får se helt enkelt.


Tjingeling så länge!

Wrong




Jag var helt ute och cyklade igår..


Igårkväll trodde jag att jag var trött. Det är ingenting mot vad jag är nu kan jag säga. Kommer inte ens ihåg vad jag drömt, då har jag sovit dåligt kan jag säga. Men det är bara att masa sig upp och ska sluta sitta här nu så jag kan komma i tid till bussen och slippa stressa.

Update later.. Photoshop workshop idag också.

RSS 2.0