26 månader






Idag har vi varit tillsammans i 26 underbara månader, vissa tyvärr längre ifrån varandra och vissa helt tokbra ihop. Jag längtar så jävla mycket efter dig Tobias och jag älskar dig av hela mitt hjärta. Inte en sekund på en dag utan att mina tankar går till dig




Ord


 

Totally awesome idag! Och jag missbrukar ordet awesome stup i kvarten. Men dagen i all ära, jag är sjukt nöjd och så jävla glad över mina val och allt som har hänt idag. Kan ju inte direkt nämna något av det för det ena får jag inte nämna för M och nämner jag M så nämner jag allt och då blir det fail. Anyway jag är bara happy att jag gör som jag gör och jag vill ha framtiden nununu! Dels för att jag längtar så efter min älsk också ♥ Som jag avskyr att vara ifrån dig.

 

Nu måste jag iallafall ner och göra hemmalagad pizza tills mor kommer, om jag nu kan ta mig ner för trappen med min träningsvärk (går som en 90-årig kärring, haha)

 

Tjingeling på er!

 

 


Blueh..



Jag orkar inte blogga något seriöst idag.. Alldeles för trött i huvudet och kroppen, ska bli skönt att sova nu snart.

Natti på er..
















Ligger i släkten?



Ja man kan ju börja undra om det ligger i släkten. Skickade min önskelista till far och vad fick man tillbaka? Mina saker på listan var inte dyra!





 

Ja hur skall jag ha råd med det här då?

 

 


Foki-tävling !



Nu är det så att supersöta Foki har en ny helt awesome tävling ! Kolla bara här !




Jag är med och tävlar, är du?





Tog tag i..



detta istället för att bleka håret..




Blev osäker på om håret ska vara alldeles nytvättat innan man bleker det eller om de räcker att man tvätta det igår och inte haft i några produkter? Får klura på det, snart måste det i iaf..


Tjingeling så länge!



Godmorgon




Alltså jag blir fundersam...



Är jag inget intressant längre eller? Skriver jag bara om trams och meningslösa saker som ingen orkar läsa? Förr så fick man kanske en kommentar lite då och då och det är ju så himla roligt. Just för att då vet man ju att någon har tagit sig tid att läsa, man vet att man kanske har berört en människa på något vis. Egentligen ska jag inte haka upp mig på sånt när jag enbart skriver för mig själv, för att jag tycker det är förbannat kul att skriva, inte för att folk ska få läsa något.

Nu däremot blir det frukost sen återstår det om jag ska bleka utväxten idag då eller inte. Hm svår fråga. Skulle behöva sätta igång med det nu isåfall liksom. Eller inte med just blekningen utan om jag ska färga det samtidigt när det är nyblekt.

Aja vi får se, först frukost. Tjingeling!


 

 


Dags för..




Eller så blir det Criminal Minds, har inte bestämt mig riktigt än. Btw ska jag bleka utväxten imorgon och förstärka det rosa eller ska jag vänta till i veckan då jag inte ens vet säkert om jag hinner? Hm. Får fundera på det..













Liar liar




Funderar på att göra om bloggen. Jobbigt bara när jag är värdelös och har glömt bort allt hur man kodar skiten..




Dominos



Match




Snart dags för match, ska börja med att tagga med en dusch.



Fortfarande i skolan..





Hahah tro det eller ej men jag sitter fortfarande i skolan...



Sedan ungefär 8 timmar tillbaka eller sådär, fast just nu väntar jag ju bara på bussen men ändå. Har vart duktig och gjort denna veckans uppgift klart och sedan börjat på den där som jag aldrig lämnade in för att jag inte visste hur jag skulle göra. Nu är jag dock rätt så trött på programmet med tanke på att jag bara haft en paus på 45 minuter då vi hade möte med Cathrine och inte ätit något alls idag förutom en negerboll och ett päron..


Nu är jag iaf pepp och glad ändå för vi kör 90-tals musik race på hög volym i skolan, haha! Awesome. Nu är det inte långt kvar tills bussen kommer, gött.

Skriver kanske mer sedan!


Tjingeling!













Fredag !



Wohoo känner mig hyfsat pigg idag!


Lite nysningar och svårt att sova igår men annars är det helt okej nu. Så nu bar det av till skolan för möte ang. DH och göra klart uppgiften som ska vara inne idag. Kanske tar tag i rotoscoping mannen också, vem vet?


Tjingeling så länge!













Blää




Har huvudvärk som fan och skulle göra en fin uppdatering men det sket sig när det inte funkar att ladda upp bilder. Nu blir det sängen istället, godnatt!





Torsdag



Och jag mår fortfarande päck..


Men vad hade man förväntat sig med tanke på mitt übervassa immunförsvar? Nej just det. Trodde igår att jag äntligen skulle få en god natts sömn med tanke på att värken i armen var nästan ingenting i jämförelse med förgående natt. Ack så fel jag hade, när jag väl lagt mig till ro i min säng för att sova så tycker jag det är lite kyligt. Visst tänker ni, ovanligt att Emma fryser. Men efter en filt ovanpå duntäcket vart det fortfarande ruskigt kallt, så jag tog upp täcket som Tobbe haft den natten då jag sov på golvet. Efter 10 minuter med duntäcke, täcke och filt tänker man ju att det borde bli något varmare, lite för varmt för vanliga människor till och med? Icke sa nicke jag fick syster att ge mig hennes filt också och trots även den ovanpå mig så frös jag, dock inte lika mycket som med enbart duntäcke. Det var helt enkelt bara att försöka härda med tanke på att jag hade slut på täcken och filtar. Dock fanns det lite i bakhuvudet; någon gång kommer det bli för varmt och jag kommer bada i min säng istället.

Sagt och gjort vaknade femtioelva gånger under natten och några av dem så var det olidligt varmt och svettigt och jag hade konstiga drömmar som på något vänster hängde ihop med alla täcken jag hade på mig. Kan ha vart en febersläng som spökade inatt med andra ord.

Så idag blir det att bara ta det lugnt och hoppas att kroppen är tipptopp imorgon istället. Och till alla er som är emot att vaccineras, de som vaccineras är bara testobjekt, blahablaha: tänk hur fan jag skulle må om jag fick den riktiga svininfluensan om jag mår så här nu. Idioter.






Tjingeling på er så länge!







Päck & Frank



Jag mår päck av en outgrundlig anledning så I give you Frank!


 

 


Nöffnöff del 2



Aj som satan!


Okej ett meddelande till alla er som ska vaccinera er, en idé är att ta med en bra bok och en flaska vatten, det skulle vi ha gjort. En annan sak att nämnas är att om du ska göra något dagen efter vaccineringen, typ tidigt, don't do it. Har inte fått någon som helst sömn inatt och det bultar och gör ont i hela vänstra armen. Men that's life och jag är fortf. sjukt nöjd att jag tog den ändå. Nu ska jag klä på mig och sådant och sedan åka in till Eksjö för att jobba lite.

Tjingeling så länge!














Nöffnöff!

 

 

 

 

 

Okej jag grät bara liiite, men så har jag faktiskt rejäl fobi för sprutor faktiskt..


and it continues.. Haha!

Bill Kaulitz from Tokio Hotel Totally Looks Like Polish Chicken


Otter Totally Looks Like John McCain



fabio, romance novel, afghan hound

cher, the mask, afghan hound


iggy pop, basset hound


gene simmons, cat




Dagens humor!




Don King Totally Looks Like Cocaine Squirrel




samuel l. jackson totally looks like this llama





madonna totally looks like this little goat




HAHAHA! Jag kan hålla på hela dagen.. Cocaine squirrel ! ♥



Dejta kudden..



Usch vart tog den här dagen vägen då?


Nu blir det att gå och lägga sig för att orka upp imorgon igen. Dock själv inatt, det är en lyx att få lägga sig bredvid den man älskar och vakna upp vid samma person. För mig vore det allt att få vara med mannen jag älskar varje dag och få göra allt tillsammans. Jag tror inte vissa vet hur bra de har det som har den de älskar precis runt hörnet. Jag älskar dig Tobias Karlberg och med dig är jag lycklig, jag saknar dig så ♥

 









Sveriges "största" bloggerska..



Trots att hon är utnämnd till Sveriges största bloggerska, trots att hon är född 1991 så kan hon inte stava för fem öre.. Vem talar jag om?




Jo självfallet Kissie. Nu ska ni som läser ha en sak klart för er, jag är inte ute efter att klanka ner på de som inte kan stava eller få mig själv att känna mig bättre. Jag spekulerar bara. Och i det här fallet så anser jag själv då att driver man en av Sveriges största bloggar, stavar man inte rätt då? Folk trycker ju inte böcker med stavfel. Och ja alla kan slinta på tangenterna på ett tangentbord men man kan fortfarande backa tillbaka och skriva om. Först trodde jag att detta var fallet då jag sett vår alldeles egna Kissie skriva ordet männsika/männsikor istället för människa. Typ att hon helt enkelt vart för lat för att rätta stavfel. Men så är verkligen inte fallet, om man inte råkar stava fel sisådär 4-5 gånger i rad.

Look here..



Dessutom så finns det fler stavfel än just bara ordet människa/människor i det där stycket. Vad vill jag nu ha sagt med det här då? Jo hade jag varit i Kissies sits hade jag nog fokuserat lite mer på skolan om det nu är en blogg man ska driva, jag vill då inte sitta och läsa en blogg med stavfel efter stavfel.


Men det är ju jag detta, vad tycker andra? Betyder det något att kunna stava rätt idag eller ska vi alla skriva sånt dä suprrslang som ingen annan som är född tidigare än 95-96 förstår?














Broken heart..


























Ups..



Hehe då har man visst inte skrivit något på 4 dagar.. Bad or not?


Får väl kika på statistiken sedan och se hur många som kikat efter uppdatering, det kan ju inte vara många inte. Just nu sitter jag i skolan, är less och sjukt nere. Ja självklart har jag ont också. Varför är jag nere då? Jo ett, det är förbannat tomt utan min älskling, hatar att vakna upp utan dig bredvid, två jag har haft konstant ont nu sedan i fredags, sover sjukt dåligt med tanke på att det gör ont så fort jag rör mig. Och nu sitter jag här i skolan fattar inte ett jota som vanligt av vad vi sysslar med och är hungrig. Buhu.

Nu ska jag sluta gnälla och försöka göra något. Tjingeling..













091112



Dålig uppdatering jag vet..



Men har vart fullt upptagen med att umgås med min älskling istället för att vara vid datorn så som jag brukar. Idag dock blir det väl en stund för att pilla klart med skoluppgiften. Usch för att vara så petig som jag är. Klockfan blir aldrig rund! Haha. Men anyway får se vad vi hittar på idag, kanske blir en sväng till Eksjö för att lämna in filerna som ska läggas på skolans nätverk, så dumt att inte kunna göra det hemifrån ju. Usch. Nej nu ska vi se hur flipbooken blev. Så länge kan ni roa er med denna videon som Syster visade mig nyss. Enjoy!


 

 

 

 

 

 

 


091110



Brrr it's cold in here..



Och ja det är kallare än vanligt dessutom. Varför? Jo för något nöt har öppnat ett fönster här inne och det var ju varmt och skönt från början här inne. Bah. Och nu råkliar det på en punktjävel på ryggen och jag når inte. Frustrerande som fan! Jag vill bara hem till min man lägga mig i sängen med honom under en filt och mysa till en film eller något. Det vore underbart ♥ Jag längtar som bara den.

Nu är det bara typ 3 timmar kvar av tracking och hoppas vi får börja med uppgiften till denna veckan så att den blir klar snabbt. Hoppas kan man ju iallafall. Skönt dock att inte behöva vara i skolan. Nu ska jag kika och kolla på det här med engångskoder till min bank och se om jag kan klura ut hur det funkar, hah. Hade ju vart bra om msn hade funkat i skolan (tror dem har blockat det nu)

Tjingeling på er!












Tlöööööött



Emmas hjärna vara riktigt trött nu..




Behöver syre, behöver bränsle, behöver komma bort från datorn bara. Vill åka hem nu. Dock haft kul idag, på pauserna iallafall. Haha. Nu tänker jag iallafall gå snart med tanke på att min buss går om en liten stund.


Skriver mer hemma. Tjingeling!



















Måndag igen...



Och den bästa måndagen på månader



För vet ni? Idag fick jag vakna upp bredvid min underbara man! Ville dock inte lämna sängen, det var så mysigt. Men men väl i skolan så får jag veta att vi alltid börjar vid 1000 ist för0900, kagom irriterad man vart då kan jag tala om. Men så är det och vad skulle jag göra åt saken? Fick bli facebook och sitta och läsa bloggar. Nu börjar vi äntligen!

Kolla in det här också btw.


Gå in på världens roligaste blogg Falsksanning för att veta mer om tävlingen.


Nu börjar våran genomgång, tjingeling på er!

















Uppdatering från bilen..



Nyss ätit god mat och sitter i bilen och har bara en liten bit kvar till Nyköping



Ja nu tror jag fasen att vi är i Nyköping faktiskt, nu gäller det bara att hitta till hotellet också. Ska hjälpa till och guida mor nu var tanken. Ska självklart tävla, i bowling, denna helg och det är Super Six som gäller. Tävlingen kan följas hela helgen på http://supersix2009.superbowlnykoping.se 

Håll gärna en tumme eller två tack.


Puws*

















Ny dag nya tag..





Blev väckt idag på morgonen av att något okänt nummer ringde 0800, för personen som äger numrets hälsa så svarade jag inte. Man vet aldrig med mitt morgonhumör. Iof så kan det ha varit Thess angående företagarkursen, den som jag hoppade av för jag visste att jag skulle missa lektioner så som idag och i december när det är Malmö Super Six, att den sen var skittråkig behöver vi ju inte nämna. Iallafall så vaknade jag ytterligare av att älskling ringde vid 1030 eller något men då svarade jag faktiskt. Var ju på tiden att kliva upp dessutom, dock kändes det jävligt skönt att fått sova ut, speciellt efter alla lägerdagar då man var så trött. Nu ska jag alldeles strax skutta ner i den superkalla källaren för att ta mig en dusch och sedan blir det frukost/lunch.

Igår var ingen bra dag för övrigt. Vad jag än försökte mig på gick fel, det började med att komma till skolan och inte fatta ett dyft av vad vi skulle göra i Shake. Det fortsatte med att när jag väl var igång och hade rotoshapat över 18 frames kraschar skolans superdator och mitt arbete försvinner i ett stort svart hål. Det förekom även misstag som att lägga till en punkt mitt i en rotoshape och inse att den hade på alla andra frames. Och så vidare och så vidare...


Anyway this is Shake..


















Sleep


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zzz










Dör snart i minibussen..




Kommer jag inte ut ur den här minibussen snart kommer jag avlida..



Och jag skämtar inte! Hur jag än sitter dödar mina ben mig. Mest ont gör mina skenben men när jag sitter så syns det inte direkt. Däremot när jag ska promenera någonstans ser det ut som jag fatt någgot hårt up the ass. Not good. Enligt syster så är det 40-50 minuter kvar sen så är vi hemma. Och så här går iinte att sitta, helvete! Aj som fan så ont man kan ha, hur satan ska jag kunna spela bowling imorgon? Bra fråga.

För övrigt kommer bara en kort kommentar angående dagen, vi sprang det förbannade coopertestet och jag sprang på 36 sekunder för mycket. Men sådant är livet, sprang mina 10 sista varv med en brutal smärta i vänster vad, kändes som den krampande konstant. Men som fan heller att jag gav upp. Nu har vi som mål att om ett tag vara 2 minuter bättre. Ska fråga älskling vad som är realistiskt mål.

Nu sitter vi som sagt i minibussen och... när blev det så varmt? Får väl kanske kränga av mig jackan i värsta fall. Nu börjar jag bli grymt hungrig, inte konstigt när vi ätit konstant innan så.


Update när jag är hemma sen. Tjingeling!



Bosön - dag 3



Sitter här döden trött med en nästan full chips-påse och en halv fanta...


Nu sitter man här på sängen och tar det lugnt efter en till heldag på Bosön. Idag har vi äit, ätit och ätit, eller ja lite kost och näringslära har vi haft också samt gjort hopptester. Hopptesterna gick ju sådär men det är bara att göra bättre nästa gång det blir av. Nu återstår bara det förbannade coopertestet på 3000 m, tror tjejer ska springa på mindre än 23-25 minuter för att få 1 poäng. Hallå jag lär springa på 35! Finner inte ens någon gräns att springer jag på mindre än så är jag nöjd, jag är fan nöjd bara jag kommer runt!


                              


Nej nu ska jag sätta mig och kolla lite webbtv eller Vampire Diaries.. Tjingeling och godnatt på er!


 

 

 


Bosön - Dag 3 so far..



Dagen so far och sammanfattning utav gårdagen..



Jag har vart vaken i lite mer än två timmar nu och jag är sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Snart är det dags för kost & näringslära med Kurt Granlund. Då vill jag vara pigg och inte trött. Vill inte direkt sitta och halvsova när han står och babblar, beror ju också på hur intressant det är som han snackar om. Imorse var vi ute och sprang igen, kortare men fortf. en vettig runda. Folk säger så jävla mycket skit, pallar inte lyssna mer.


Idag då är det som sagt Kurtan som ska föreläsa och sedan fika och lunch och all mat och lite senare idag är det dags för hopp/styrke-tester. Kommer förklara mer grundligt ikväll vad det innebär. Men rätt skön och inte alltför jobbig dag idag med andra ord. De har ju sparat det värsta till sist, imorgon alltså.


Nu skall jag gå och borsta tänderna och sedan är det dags att bege sig.. Tjingeling så länge!


Bosön Dag 2




Funderar på att uppdatera denna dag imorgon...


Japp så får det bli jag är dödstrött och borde sova. Godnatt.

 

 


Bosön - Dag 1



Då är första dagen på Bosön avklarad..



Och just nu så ligger jag redan i sängen, är helt sjukt trött. Dagen började redan 0510 då jag klev upp för att bli hämtad strax innan 06. Sedan bar det av med buss till Sthlm för att sedan åka till Bosön. Efter en lång resa var vi väl framme och vi började med att äta lunch. Sedan var det snack om hur man blir en bra bowlare typ och vad som krävs. Efter det var det fika och en liten stund efter fikat var det att bege sig till Lidingö Bowlinghall för att spela 4 serier. Trevlig hall att spela i med fina dekorationer lite här och var. Efter vårt bowlingpass så var det dags för middag...igen. Mycket god mat på det här stället måste jag påpeka och efter middagen fick vi till och med glass. Sist på schemat för denna dag stod att gå runt och kolla runt på bosön och själva anläggningen.

Nu däremot så blir det nog att sova så fort jag kollat färdigt lite grejer och sådär. Ska nog hämta min mp4 också, kan nog behöva den. Imorgon är det fys kl 0700 som är först på schemat, trevligt!

Godnatt på er!


 

 

 


RSS 2.0