The Ugly Truth


"A romantically challenged morning show producer is reluctantly embroiled in a series of outrageous tests by her chauvinistic correspondent to prove his theories on relationships and help her find love. His clever ploys, however, lead to an unexpected result
"


Eller så kan man beskriva det som en väldigt duktig kvinnlig producent Abby(Katherine Heigl) är inte lika duktig på att dejta som hon är på att producera morgonprogram. En kväll råkar hon av misstag se på programmet The Ugly Truth och från första stund så avskyr hon mannen som driver showen Mike(Gerard Butler) Men hennes chef älskar honom så han anställer honom för att liva upp deras tittarsiffror. Mike är vulgär och rättfram och har en väldigt stor mun allt till skillnad från Abby. Allt förändras den dagen då Abby möter sin nya granne (i bara handduk) och Mike ska hjälpa henne att få honom på fall genom sin taktik att sex är allt i ett förhållande.


Fruktansvärt underhållande film på sina ställen och det blev många skratt. Synd bara att filmen är så förutsägbar, men vilken amerikansk lovefilm är inte det idag? Men humorn i filmen drar upp betyget enormt och Heigl och Butler är så sjukt bra skådespelare. Jag tycker verkligen att ni bör se den här filmen, jag ångrar inte att jag gjorde det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0