31 mars 2oo9

Days come and go..

Blä får bara bli ett hyfsat kort blogginlägg med tanke på att jag har finfina rehabövningar att göra innan jag går och lägger mig. Nu jävlar börjar träning komma in dagligen igen (: sånt gillar vi ! Har en månad på att gå ner några storlekar till min balklänning, och så ska det bli ! Idag fick vi studentmössorna! Asnice. Min var såå fin. Synd att den inte gick över dreadsen bara ! Ja, jag knäppte kort också.
 

Idag blir det tyvärr inge wow-snack med tanke på att jag knappt spelat för jag har pluggat och spelat betapet :) I pwns on betapet! Nej nu blir det sängen och ladda för ett 5 timmar långt nationellt prov , wohoo!

Jag försöker att förstå men det blir lättare för mig att bara låta bli..

Nattinatti!

3o mars 2oo9

I will die defending my soul in my hopes and dreams I keep on going, down this road called life..

Kommer nog alltid bli så att jag börjar med en bit ur en låttext på bloggen. Blir lätt så för att påvisa vilket humör som slagit en på käften. Och mina känslor är en lagom bergochdalbana atm som jag bara blir illamående av och vill kliva av. Tänk om man kunde få välja ens känslor, skönt det hade varit, och framför allt simpelt. Och förmodligen dötråkigt i längden, men det behöver vi ju inte låtsas om. Borde verkligen försöka skriva ett långt blogginlägg mtp nationella på onsdag. Varför får vi inte skriva på dator? Hatar att skriva för hand. Ge oss varsin dator utan internet och det är klart. Smidigt att läsa alla har samma handstil. Men önska kan man ju.

Dagen idag sög mestadels, eget arbete konstant hela jävla dagen. Sjukt tråkigt. Fick iof en del gjort men inte allt jag önskade. Varför har jag ett jävla projektarbete? Kan man inte få slippa? >< Mitt suger för att jag i slutet blev totalt ointresserad, fanns massa annat som var mer intressant ju. Just nu är det ämnet dock oerhört kyligt. Men får se hur det blir imorgon efter jag varit hos rehab. Hoppas han kan hjälpa mig så jag kan böja knät fullt för fan. Jag är invalid! Imorgon lär ju bli ännu tråkigare dag dock, jag vill bara bort nu. Kidnappa mig till Mallorca eller liknande tack.

Däremot blev livet en aning roligare när Tagg i Tassen drog ut på nya äventyr (: idag styrdes det mot DeadMines. sakta men säkert plöjde vi oss igenom hela instansen och fick nästan hela två levels :) Sånt gillar vi!
 
  Här står vi laddade och klara utanför DeadMines !  och efteråt


Nu blir det nog att börja skriva lite på naturen och sedan lägga mig och läsa lite Eng C bok. Kan behövas som sagt.
Jag har inget annat val nu än att börja tänka på mig själv och se mina möjligheter. Sluta upp och gör det så svårt för mig.

This time I'm gonna be strong. This time I've gotta move on.

29 mars 2oo9

Im up Im down like a rollercoaster racing through my mind..


Skum jävla dag. Upp,ner, upp. Men antar att det är så här det ska vara att leva. Man kan ju inte alltid må bra och vara lycklig. Synd det trodde jag i ungefär två månader men det är chill.
Dagen i all ära har bestått av det dagliga wow.. Vakna logga in, daylies, lite farm av blommor > göra flaska & sälja på ah. Sen så har jag mestadels levlat min fula lock (: Hon är lvl 17 nu och helt imba redan, "dot-dot".
Sen så migga min syster till Stormscale idag också *sad panda* Och imorgon är det skola igen. Skrev ju faktiskt några rader på mitt naturarbete, sen kom det lite för mycket känslor så fick lägga allt åt sidan. Min morgondag suger, skola från 8.15 till 14.30 och sedan den där idrottsskolan vid 17-18. *ännu mer sad panda* Dock äger mina vänner så cewpe-hårt så det finns inte :) Pandan jag är så sjukt tacksam att du finns när jag har det svårt <3 och Henry är också förbannat bra i sådana lägen då jag bara skulle vilja kasta in handduken. nej nu ska fan i mig inte min blogg bli känslosam ! Synd att jag inte kan sitta och spela wow hela natten. Vill levla och springa massa dm på låglvl med de andra :< Tagg i Tassen pwns the day !  Imorgon blir det DM-raid : D Nicenice.

tålamodemmatålamod


Nattinatti!

Lawl

Ja vi provar väl en gång till för att se hur detta går.
Det blir väl mest uppdateringar om wow, men någon
lär väl uppskatta det också. Nu ska jag bara fippla med
designen också sen är vi fit for fight!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0