31 juli 2oo9

Sjukt tråkigt har jag..


Kan man ju lugnt säga. Kanske ska ta och övningsköra med mor fast det är lite busigt? Känns ju tio gånger bättre än att sitta här och dö av tristess. Sitter och slösurfar lite för tillfället. Hittade detta fina erbjudande ..



2 spänn, ja det var väl inte så farligt för en porrig lackkjol? Attans att de har skrivit rätt när man sedan trycker på artikeln. 2 spänn hade man ju köpt bara för att köpa. På tal om det ska jag nog kika in på Junkyards rea. Kanske finner något vettigt. Behöver en keps.

Tjingeling på er!

Kort minne?

Har jag nämnt vilket kort minne jag har?


Kort och kort kanske man inte ska säga när jag kan komma ihåg all världens konstigheter (för att inte tala om onödiga saker) i evigheternas evigheter. Men ja mitt minne är rätt så speciellt iallafall kan vi konstatera. Eller nämnde jag hur vi räddade den stackars fjärilen från bowlinghallen? Iallafall så är fjärilar korkade djur enligt mig efter denna incident och orkar inte skriva så detaljerat. Men som ni ser på bilden så var han liksom fast emellan fönstret och gallret. Två gånger flög han ut med lite av min hjälp men snabbt tillbaka och för skojs skull byta fönster. Det hela slutade med att pappa fick montera ner hela gallret, ehe. Är jag krävande?



Men vi passade faktiskt på att dammsuga fönstret när gallret var borta, den döda flugan på bilden t.ex.



Kanske ska nämna hur sämst jag är på att ladda in bilderna från min mobil, här är en av mina outfits. Söndags eller måndags tror jag. Ser lite tjock ut på bilden, haha. Och på tal om sånt har jag vart duktigt och sprungit mina 3 km idag plus en massa situps och sådant så träningen går framåt. Tränade bowling igår också..



Nej jag är inte så bra än, det var lättspelat. Och älskling jag kan inte räkna. Jag menade inte 279 jag menade 288 eller något för jag brände sjuan i sista rutan. Haha! Men lyckades iallafall göra 909 på mina fyra serier jag spelade. Tur att det är lättspelat någonstans iallafall!

Nej nu ska jag in i en dusch inte orkat duscha förrens nu från att jag var ute och sprang. Usch vad fräsch jag är tänker ni nog nu! Haha va fan careface. Ne jag svamlar mest nu. Tjingeling på er!

Im sitting here in..

...the boring room It's just another rainy Sunday afternoon I'm wasting my time I got nothing to do


Och filosoferar bara över kärleken. Hur många filmer, serier och böcekr har man inte läst om just denna känsla. Jag tror jag har pms eller något för jag är så blödig. Ack så många historier man gråtit över. Älskar att se på riktiga kärleksfilmer. P.S I Love You slår dem alla. Eller som kärleken i Mörkrets tjänare (Tithe) mellan Roiben och Kaye. Usch det är helt enkelt på tok för många underbara kärleksscener överallt där de allra flesta bevisar sin kärlek för varann. Vem sitter och gråter floder till sånt då? Haha jo tack det kan ju vara jag. Så på tal om kärleken inatt så skall jag ge er några exempel på rader ur mina favorit kärlekssånger. Och fy och tvi er om ni får för er att påpeka att någon skulle ha något religiöst att göra med, det finns inte inom dessa ramar! Så det så.


And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world



You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything



Watching every motion in my foolish lover's game
On this endless ocean finally lovers know no shame
Turning and returning to some secret place inside
Watching in slow motion as you turn around and say



I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too



You're beautiful.
You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.
You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true.



I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
 I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you


Ah nu har ni säkert redan tröttnat på mina låttexter. Eller mina och mina, haha. Alla har sin charm, men alla är inte lyckliga kärlekssånger heller. Jag är en sån där som lyssnar på texterna otroligt mycket. Hör knappt melodin ibland, haha. Det är så fint på något sett också Take my breath away är mor och fars låt. De såg filmen på bio eller något och så blev det deras låt. Visst fint? Har haft en låt med en. Men idag är den bara fin. Däremot får jag väl vara lite halvsorglig och nämna att den sista låten vill jag att man spelar på min begravning. Varför? Dont know. Men vill bara det.

Nu skall jag sluta svamla trams och krypa ner i min säng. Godnatt på er!

Cravings..



Jag får lite skocravings när jag ser och hör att alla andra köper/får nya fina skor.


Jag vill faktiskt också ha ett par nya skor, skulle faktiskt må bättre av det just nu. Tänk bara hur fina dessa skulle vara till lilla Emma.



Oh de där är ju bara för bedårande. Nej nu kanske man skulle hoppa in i en dusch?

Tjingeling på er!

30 juli 2oo9

The d-day ♥

Håller på att klä på mig och sminka mig så blir ett kortfattat inlägg. Idag har jag och bästaste älskling 22 månader ♥ Och som grädden på moset skrev han jättemysigt på msn innan har printscreenat det men vet inte om han vill att jag ska lägga upp bilden här.

Men här kommer iallafall två bilder tillägnade Markus ! http://macizz.blogg.se





Cheesecake numero uno !




Cheesecake numero dos!


Hmpf tji fick du. Och nej jag har ingen aning om hur de smakar i skrivandets stund, haha. Vi får väl se.

Tjingeling på er!

Nattblogg



Nu
vart jag faktiskt riktigt nöjd med min blogg.

Mina två favorit/livs-citat finns med, både fjäril och stjärna. Älskling är med på ett hörn. Allt som fattas är en drake och bowling så är Emmas liv på en liten ruta 800x230 pixlar stor. Hihi. Hoppas ni gillart, skiter ändå i vilket eftersom jag är nöjd. Nu blir det att dejta kudden. Finns inget bättre att hålla om för tillfället.

Godnatt på er!

(ny signatur kommer inom kort och ehh när jag klickar på förhandsgranska är allt rätt, men nu ser jag den gamla loggan. skumt får kolla på det imorgon jag ska fasen sova..)



29 juli 2oo9

Mm-mm-mhh.


Det luktar fruktansvärt gott i huset måste jag säga. Står två cheesecakes i ugnen och ser mumsiga ut. Blåbär och jordgubbar är det i den. Sjukt längesen jag åt cheesekake måste jag säga, hoppas verkligen att det blir goda. Har ju haft våra små missöden denna dag men annars så har det varit skapligt.. Här nämns några missöden utan inbördes ordning:

  • Smöret tog slut till bottnen
  • Riset tog slut till middagen
  • Jordgubbarna i kylen var mosiga och äckliga
  • Bilnyckeln slutade fungera helt utanför affären på väg hem
  • Folk tror att min syster och jag stal vår egen bil
  • Smöret var inte alls slut utan låg i alldeles lagom ögonhöjd
  • Själva ostsmeten räckte till två stycken kakor och inte en

Ja jag tror säkerligen att det hände ännu fler saker. Hoppas att man alltid roat någon iallafall. Nej nu ska jag gå ner och kika på film med min syster. Undrar vad min älskling gör inte hört av honom sedan 13-tiden. Aja han gör säkert något roligt. ^^

Puws på er*

Gårdagen i all ära..

Ja jag mår mycket bättre idag, skönt att fått sova ut också!


Till gårdagen då..

Det började med att vi åkte in till Jkpg för att arbeta lite och fixa och dona. Blev mat på Dragon..igen, fan va det känns som vi lägger pengar på mat för tillfället. No good! Efter ett tag insåg vi att vi var tvugna att sticka in till Eksjö för farmor skulle komma med bussen dit. Detta var enda anledningen att jag följde med igår, Eksjö = primetimestudios. Men när vi först går bort är det låst så vi går och fikar och när vi fikat klart går jag bort en sväng själv. Då får jag veta att Mattias är hemma och vårdar sjukt barn. Jävla otur man får ha då. Aja får bli ett besök igen i veckan eller nästa vecka. Tror mer på nästa vecka. Till slut kommer lilla farmor gående på gatan i Eksjö, en timme senare än va de sagt för tid. Härligt.

När vi väl var i Nässjö åkte syrran och jag till Jimmy för att spela Xbox spel. Vilket resulterade mestadels i Guitar Hero / Rock Band. Hallå han hade en mic? Vad gör man inte för bandet, höhö. Jag kan ju tala om att det lät för jävligt, speciellt The Painkiller. Haha men ack så oseriös jag var då. Undra om man kan lägga upp filmklipp på photobucket. Ska genast kika på det.

Här är annars lite bilder från vårt band!

 






Bevis på att jag faktiskt tog över gitarren ett tag! Haha.

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch eller liknande. Tjingeling på er!



28 juli 2oo9

Blörhp.. jag mår inge vidare..


Är den nya stilen fin på bloggen eller ska jag göra om allt igen? Egentligen skiter jag ju blankt i vad ni tycker men bara kul att höra ideér. Hänt en hel del idag men orkar verkligen fokusera på något för tillfället så vi tar det imorgon. Jag mår inte bra direkt.. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk när jag väl börjat träna. Blä..

Godnatt



Omgjort..

Nu får det vara så här. Fixade ny logga och ja de är fortfarande bara tillfälliga till jag orkar göra något vettigt eget och mycket snyggare. Nu har jag lekt massa i mallen också och gjort skitmycket rosa. Haha. Ville ha bort det chromebitch som står till vänster på loggan men ack det gick inte och jag är för trött för att koncentrera mig. Nu ska jag lägga mig.

Godnatt på er !

27 juli 2oo9

Åhh måste omvärlden vara så förbannat korkad?!



Jag blev superglad igår när jag såg Sarah Sjöström simma semifinal och sätta nytt världsrekord och riktigt glad för flickan är enbart 15 år! Och så läser man nyheter på aftonbladet och får se det här!



Vänta lite nu, är Dara Torres sur för att blott en femtonåring slår hennes rekord eller vad är det frågan om? Hur kan hon stå där och skylla på dräkterna?! Det är inte direkt så att det är enbart ett land som får simma i dem. Vem som helst får ju ha dem så varför gnälla om att alla slår rekord tack vare dräkterna? Snacka om att gör allt bara för att få må lite bättre själv. Sen så är väl Phelps den sista som ska snacka när han har massa världrekord och guld. Eller? Phelps säger så här: – En simdräkt är bara en simdräkt. Ska du vara med och tävla på hög nivå är det den träning du lägger ner som är avgörande, har storstjärnan Michael Phelps tidigare sagt.

Jaha om det nu är så så kan väl alla har samma dräkter så är det ju som han säger. Vad är problemen folk?! Tänk att alla alltid ska ha något att gnälla på. Tänk om jag skulle döma ut någons 300-serie i bowling. "Det är inget att hurra för du använde ju en Smash Zone.." Men det gäller ju fortfarande! och nu tog dessutom Sarah guld! Hur kul är inte det då? Åh jag blir så glad när folk verkligen lyckas.


Nej nu ska jag ner och äte något lätt tror jag har jobbat, målat och sedan joggat en runda på 3 km. Riktigt skönt.

Tjingeling på er!

(jag har slarvat bort min signatur)

..fortsättning 26 juli 2oo9

Idag har jag hunnit med massa saker känns det som!


Trots att jag faktiskt sov till 11.15 känns det som jag har hunnit med sjukt mycket. Direkt när jag vakna var det tal om att åka in till Jkpg, oväntat? Dock är färgen slut igen så far skall köpa ny imorgon så att vi kan fortsätta måla. Syrran är ju hemma nu också så nu har vi ju extra kraft! Anyway, efter ungefär en timme efter att jag vaknat åkte vi in till Jkpg och mor och jag åkte först till IKEA för att byta de där dumma lådorna som vi skulle ha under sängen. Sen blev det en snabbis inne på A6, köpte ett fint oversize linne på stadium för 79:- riktigt fint ska se om jag kan luska fram bild. Måste ju ta bild på kläderna från intersport-rean också. Visste att jag glömt något!

När vi luskat omkring en liten stund på A6 och bestämt att ta med mat från Dragon till hallen hör vi en sån sjuk jävla smäll. Insåg först efter 5 minuter att det faktiskt var åska som small. Och så kom ett sådant jävla ösregn som jag aldrig tidigare skådat. Helt sinnessjukt. När vi skulle till bilen var det ju såklart jag som fick smällen. Jag är mästare på att glömma vart vår bil står och jag är kass på bilar kan man säga. Så mor säger att den står där borta *peka* Okej säger jag och springer med vår mat i ösregnet dit.. ingen bil. När jag sedan irrat runt i 5 min i pissregnet hittar jag bilen där jag först trodde att den stod. Lagom glad och lagom blöt. Men ack Emmas otur försvann icke! När vi kom till hallen och satte oss för att äta öppna jag min lilla låda och vad ser jag?! Skagenröra istället för den underbart goda currykycklingen! Där var droppen, ledsen som en gnu fick jag allt äta ändå.

Efter maten fått smälta en stund så var jag nere på banorna och tränade idag igen. Sjukt gött. Dock kändes det inte alls lika bra som igår, kanske för att jag hade ont lite här och var pga att det var så längesen sist. Vi åkte hem strax efter det då det inte verkade komma fler folk. När vi kom hem kom syrran kort efter \o/ Skönt att ha henne hemma igen. Pappa och jag åkte även en sväng och övningskörde. Gick galant idag förutom en liten petig detalj men bilen är ju fortfarande hel och jag har inte skadat någon, haha! Blir till att köra mer imorgon.

Imorgon ska vi in igen och jobba och måla. Härligt, pappa tog en snabbgenomgång med mig med maskinerna utifall att något händer, ehe. Då menar jag snabbgenomgång. Han ska borra klot här hemma vid typ 13-tiden och de första i Jkpg börjar spela halv tolv. Bra jobbat sickan. Nej men det ska nog gå helt galant tror jag. Den som lever får se. Måste lägga mig i tid också eftersom vi åker härifrån vid 10.30 senast. Blä hatar att gå upp på morgonen så. Men men det får väl gå det också. Så godnatt på er!





26 juli 2oo9

Åh så sur jag blir. Skulle in och uppdatera igår två gånger, ingen av gångerna funkar det att komma in på blogg.se. Blir man lagom sur då? Ja det kan man säga. Jag hinner inte skriva nu heller måste klä på mig och fixa till mig vi ska tydligen fara iväg någonstans. Så mer uppdatering sedan!

Tjingeling!


Gooodmorgon!


Hur seg får man vara när man sovit 9-10 timmar? Känner mig sådär äckligt slö och har ont i hela kroppen. Konstigt Emma det kallas träningsvärk. Fast det är inte som den vanliga träningsvärken. Fan får utöka träningen ska ju inte ens kunna gå idag. Hoppas folket mår bra för det gör jag i övrigt. Nu blir det frukost för min del. Får se om det blir att köra lite bil sedan.

Byebye!


Sista updaten för idag..

Nu har vi sett klart på film.. (som jag redan sett)


Jo för Emma är ju sååå smart och laddar ner alla fyra första Harry Potter-filmerna med svenskt tal istället för text! Bra, jag vägrar sitta och glo på en så kasst dubbad film. Blä! Så de fick se Push istället, vilken är en riktigt grym film enligt mig. Man kan ju inte heller påstå att det här är min dag. Köpte korsordstidning i Sundsvall för att ha något att göra på tåget hem och behövde lösa 18 kryss. I förrgår fattades typ 3 stycken. Kollade över det idag för jag hade gjort lite. Yes 18 svar gött nu kan vi skicka in! Men.. vänta lite.. vadå 23:e juli?! Kul att vara en dag sen och märka det nu ! Jag trodde det var den 26:e ju. *lipa* Så där rök mina vinstchansar på de också. Får väl köpa en ny förbannad korsordstidning och börja om, jag som slet så jävla hårt.

Bra sak idag har ändå varit dessa små sötnosar. Isch jag vill ta hem allihop!







Riktigt svårt att få bra bild på de små liven när de mest studsar omkring och busar och har sig. Men ack så underbara. Blev grymt förälskad i den sista svarta här. Ser ni hans underbara täckning i ansiktet? Den är iallafall bara på högra halvan, bedårande helt enkelt. Sen så var såklart Berry där också. Gamla goa Berry, att ingen vill ha hem dig. Förstår verkligen inte vad problemet är. Men men.




Avslutar med en bild på tanten som inte ville sova i min säng inatt, undra om jag ska gå ner och kidnappa upp henne igen. Nej det orkar jag inte nu. Men nu blir det sängen för min del. Godnatt på er ! Puws på nowsen*


Fortfarande 24 juli 2oo9

Nyduschad, ren, fräsch och hälsosam..


Då har hela tjocka släkten vart här idag. Vi gjorde inte så mycket, åt , visade runt i huset och var på katthemmet. Toksöta små rackare är det där nu. 7-8 kattungar tror jag närmare bestämt. Två av dem är cirka två månader och dunderbusiga och hur goa som helst. Bilder kommer senare. Ska äta närsom nu. Kom ur duschen för en liten stund sen också. Direkt efter släkten åkt härifrån gav jag mig ut på min runda. Tror den är för kort för jag orkar hela vägen och är knappt trött när jag kommer hem. Dags att utöka? Tror det får bli så.

Nej det luktar sjukt gott, skriver mer senare kan inte sitta här mer! Haha. Puws på nowsen!


24 juli 2oo9

Alltså jag blir galen på folk och har vart förbannat effektiv idag...


Vad är det för fel på folk? Låt oss börja med att fundera på detta under tiden jag berättar om min dag so far. Vaknade runt 09.00 för jag visste som sagt inte när släkten skulle dyka upp. Vid 10 stressar jag runt och försöker städa samtidigt som jag pratar i telefon med min älskling. Efter vårt samtal flög jag in världens snabbaste dusch för att vara Emma. Och var klar sisådär 11.30 med allting. Väntar och väntar, det kommer inga. Och de har fortfarande inte kommit! Det betyder att jag hade kunnat sova till 10-11 som jag brukar! Isch så sur man blir sånt. Vi får väl se när de kommer också, inte ett dugg hungrig än så. Men mitt rum är så jävla städat, till och med torkat av skrivbord dator och allt som hör till. Kolla bara !





Till frågan ovanstående också då. Vad är det för fel på folk? Visst jag är inte världens snällaste som säger när en persons löshår ser för jävligt ut och sitter fel eller om jag frågar om personen verkligen ska se ut så. Men det är ju sanningen om jag frågar; ska du se ut sådär? Och de svarar ja, fine då är det ert problem nu har någon iallafall sagt till om hur det ser ut. Likadant med löshår då, personen i fråga kanske ber någon som kan sätta i det eller gör att de ser lite mer äkta ut. Men en kommentar där det står : Jävla ful du är =)
Vad grundar man det på? Varför skriver man enbart så? Inte för att jag direkt tar åt mig för jag vet att personen har fel och jag trivs med mitt eget utseende men det är ju inte en person som skriver så. Så kan någon snälla förklara varför. Iof var ju just denna skåning, rimlig förklaring? Självklart kommer jag hänga ut personen har nedanför, ingen slipper undan, speciellt inte när man har en vänner-skyddad bilddagbok själv!



Här är Miss Stor-i-käften själv.
Lax kanske vet vem det är? De bor ju trots allt i samma stad.. Kanske borde ta ett snack med en polare också så får de smaka på hur det känns att vara dryg mot fel person. (Nej jag menar absolut inget våldsamt)


Nej nu ska jag sluta irritera mig på små fisar i rymden. Tjingeling på er hörs senare!



23 juli 2oo9

Emma-dagen.. mitt i fruntimmersveckan vad annars?

Ja som sagt så var det ju min namnsdag idag(igår för att vara petig) Men eftersom jag knappt hunnit sitta vid datorn idag, ja det är fortfarande torsdag för jag har inte sovit något än, så kommer en liten sen uppdatering.

Jag vet inte om jag är sjukt bortskämd eller om alla har det så här men jag får alltid små presenter på min namnsdag. Alltså bara denna riktiga då som är tilltalsnamnet. Fick ett kort på posten med 50 kr i av min söta farmor. Måste prata med henne någon dag det var längesen nu. Och fick lite smågrejer från Oriflame från mor och far. Foot Care Set bland annat, alltid bra att ha.

För att sammanfatt min dag kort, jag har övningskört som gick skitbra förutom en liten grej.. eller två. Jag har vart med pappa i Rosenlund och 1. jobbat 2. tvättat elementen 3. tränat bowling. Allt var helt okej faktiskt förutom elementhelvetena som har samlat damm sedan 1969!

Nu ska jag nog lägga mig i tid det kommer släktingar imorgon, shit jag vet inte exakt när, måste ta reda på! Jag ska hinna duscha och städa innan de kommer, ajaj. Bums i säng Emma.

Natti på er!


22 juli 2oo9 fortsättning..

We ♥ Intersport-rea..



Efter ett tag så försvann solen, såklart. Och det blivit jättedåligt väder och regn här hemma. Då drog jag och mor först iväg till Ingatorp för att kolla på en byrå till mig. Tro fan att det var stängt! Öppet lördag-söndag 12-18.. Vilka har öppet enbart på helgen?! Så sur blev jag. Så det var bara att åka tillbaka till Eksjö och Intersport där vip-rean skulle vara. Vip-rea och vip-rea. Var ju mest som en vanlig rea enligt mig men jag fyndade ju en hel del också. Bilder kommer inom några dagar på plaggen jag köpte, just nu orkar jag inte ta på mig allt och fixa och dona. Sen åkte vi helt enkelt hem igen och sedan dess har jag suttit framför Illustrator och kämpat. Jag är inte riktigt vän med Illu än så det är lite knivigt. Som tur är hjälper Pandan mig då jag behöver och räddar mitt skinn. Hihi. Tänker dock inte avslöja riktigt än vad jag gjort eller varför ni kommer säkert märka det snart som sagt.

Sen så har min kära mor och far gått och skaffat Facebook. Bra eller mest pinsamt? Jag vet inte riktigt. I början tyckte jag det var lagom pinsamt när en del vänners föräldrar har FB men det är ju inte direkt som bilddagboken heller. Hur ställer ni er till om era föräldrar har Facebook? Är ni vän med dem? Blir ni mer begränsade om ni är vänner med dem?

Får väl se vilket årtionde jag blir vän med dem. Inte än på ett tag iallafall, haha. Nu ska jag hämta något att tugga på eller bara saft, vi får se vilket det blir. Tjingeling på er!


Saknar min älskling tokmycket!


22 juli 2oo9

Och strååålande sol..


Vad glad man blir när man blir väckt när man sover så jävla gött. Iof kunde jag inte vara sur när jag väl hörde att det är sjukt bra väder ute med sol och värme. Ut i trädgården it is! Här inne tänker jag inte slösa tid när det väl är sol. Haha.

Puss!


21 juli 2oo9 ja fortfarande..

Haha ja det är ju fortfarande samma dag och jag är värdelös på rubriker..


Idag bar det in till Jkpg igen då för att fortsätta målandet, åkte in vid 12 och var hemma vid 22. Puh! Jag måste säga det jag börjar tröttna på att måla element, om inte mer på att först städa elementen! Sen såg vi idag att vi måste måla under elementen också. Bra då måste vi verkligen dammsuga och torka rent golvet först också. Blä på massa arbete. Men snyggt blir det! När det kom massa hockey-pojkar och skulle bowla stack mor och jag en sväng till A6 för vi kunde ju ändå inte måla samtidigt som de spelade. Jag köpte tidningsställ och en ny kudde på IKEA, hittade en tokbra och fin säng också. Inte jättedyr stommen kostar 2,3k och har som lådor under inbyggda i sängen. Madrassen som låg i var ju dock skitdyr.


Se så fin den är. Jag vill jättegärna ha den och får nog betala den själv om jag ska ha den. Visst värt det? Är så trött på min minimala-pytte-säng. Helst ska man ju ha en stor madrass i också så jag slipper de där skarvarna som jag avskyr att ligga på. Ja jag älskar att bre ut mig när jag sover, haha fråga Tobbe.
Köpte sådana lådor man kunde skjuta in under sängen också tillfälligt för att ha kläder i och kanske annat, tror ni de gick under? Kapa 2 cm så får de plats men varken under min säng eller under mors, skumt. Det var jätteläskigt en gubbe på IKEA ställde sig och glodde sjukt mycket på en familj som stod och packade ner sina varor. Kanske för att det var rätt mycket grejer de handlat, hörde de nämnde saker för 7000:-, men att ställa sig och glo bara sådär. Nej usch sådana människor gillar vi inte.

När vi kom tillbaka till hallen åt vi nudlar från Soya, sjukt gott det är där. Sedan kom nästa hockey-gäng, då kunde vi ju inte måla då heller. Då gick jag och mor en runda med hundarna. En lång runda. Gick förbi hockey-ungar som sprang runt fyra skitstora gräsplättor. Det såg rätt jobbigt ut, speciellt när det kommer en liten tjockis men ack som han kämpade, starkt av honom! Efter 10 minuter fick jag ju såklart något i ögat också. Sådär extremt att så fort man försökte öppna ögat för att titta gjorde det skitont, så där stod jag i säkert 10 minuter och bölade. Kul. När vi kom tillbaka till hallen målade jag två element och så var det dags att bege oss hemåt. Skulle egentligen övningskört från Öggestorp och halva vägen hem men så är ju mor med: ska hon verkligen köra hem? Nej mor jag ska aldrig ta körkort, tidigast vid 50 års ålder. Så jag sa till far att vi kör en runda själva sen. Så när vi kom hem körde jag och tankade och sen en liten sväng och sen hem igen. Går ju bara bättre och bättre, det är trevligt.


Nu måste jag ner och ta mig något att dricka, typ vatten.
Tjingeling på er!


21 juli 2oo9

Blää jag har på tok för tråkigt. Går nog och lägger mig nu istället. Som jag sa för x antal minuter sen. Ehe.

Min hetnos är snyggast på planeten <3



Kolla in liksom! Man vill ju bara attack-krama och gnosa i världens oändlighet! Okej jag tror jag börjar sakna honom på tok för mycket nu. Är ju iof en vecka sedan jag åkte hem så. Nej sängen nu Emma!
Ska drömma om min älskling! <3

Natti!


Funniebunnietråkstund..

Okej hittade denna och mest för att sånt är kul att läsa när andra gjort det så kanske det finns någon som tycker det är kul att läsa vad jag skriver.. Ehe?


1. Vad heter du? Emma
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Emilia
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Elarbetare
6. Färg: Epilepsi-grön?
7. Klädesplagg: Emo-tröja
8. Mat: El taco
9. Sak i badrummet: Epilator
10
. Plats/stad: England
11. En orsak att vara sen: Elfel
12. Något man skriker: Eller hur?!
13. Film: Equilibrium
14. Något man dricker: Eftermiddags-te
15. Band: Europe
16. Djur: Emu
17. Gatunamn: Eksjögatan (finns i Jönköping!)
18. Bil: Finns inga på E >=( inte enligt denna iaf
19. Sång: Everything - Lifehouse
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Erotikmässa


Himla svårt det ska vara med E-saker. Tog mig en liten stund att komma på en på nr 20. haha !
Godnatt nu!


20 juli 2oo9

Jag har verkligen inte gjort ett jota idag.. Inte mycket iallafall..


De enda man kan säga att jag har gjort är väl småstädat lite, dammsugit och sådär. Fixade in boxern till tv:n och måste hitta Playstationsladden. Förutom det har det inte hänt alls mycket. Råkade lägga mig och sova från 17-19 tror jag. Men det var ju också skönt. Var med mor en sväng och handlade också. Köpte Ben&Jerrys-glass men den får jag inte röra förrens lördag! Ska börja ha pli på mig själv. Var till och med ute och sprang en runda innan och gjorde till och med sit-ups + armhävningar i det gröna. Det var riktigt skönt måste jag säga. Nu efter har jag bara lite ont i mitt knä och det är ju mindre bra. Rehab snart?

Blöh nu är jag iallafall mättast i stan, käkat på tok för mycket grillat kött med sallad. Gott med vitlökssmör till nomnom. Nu ska jag nog sätta mig och pyssla med en liten hemlig grej. Tänker ju inte reklama de här och minska mina chansar att vinna heller. Heh! Ni får se den 30e helt enkelt.

Imorgon ska vi in och måla igen. Sooom jag längtar, ehe. Visst det är inte direkt svårt eller jobbigt att måla element men att städa och torka av dem! Det är ju ingen av nissarna där inne som städat elementen sen hallen byggdes för fan! Urk säger jag bara. Men vad gör man inte för sin familj...gratis. Ehe, bajs. Men jag ler ändå. Ska jag städa mors bil för 100 spänn? Är det inte lite snålt eller är jag bara girig?

Sov gott på er som jobbar!


20 juli 2oo9

Seriösa drak-cravings efter gårdagen...


Snälla kan ingen ge mig överdrivet med pengar eller låta mig vinna på Lotto eller något?
Titta in dessa skönheter..



Tror bordet är 80 högt eller liknande..




Alla ting på bilderna kommer härifrån och är jättefina verkligen. Så ingen som har lust att sponsra mig med något av ovanstående inringat? Inte det, sablar. Nej nu ska jag fråga Markus om de har nätverkskablar på ÖB. Man vet ju aldrig. Hörs senare! Byebye.


19 juli 2oo9

Effektiv och kladdig dag..cravings finns också på listan..


Jag vet inte om mina kära läsare uppmärksammat på det men det finns några saker i livet som jag är helt klart tokig i. Tatueringar är en av dem, svårt att gissa, jag är lika rädd varje gång för att börja dregla när jag ser på älskling men han är ju galet het också.. Tobbe är såklart en annan, nej inte på stalker-viset. Men Hur ofta har jag nämnt mina små älskade drakälsklingar? De som känner mig vet att jag är tokig i drakar, fullkomligt älskar dessa underbara djur och samlar på alla små olika draksötingar. Minns när Adam kom hem från Egypten : Vet att du vill ha din isdrake men det är nära iaf.. Och så fick jag en jättesöt kylskåp-magnet som var en isdrake, har fortfarande kvar den. Fått en underbar aromalampa av min älskling Tobbe med två jättefina drakar som pelare, snacka om att jag var glad när jag fick den, tror vi var i Sthlm på något hotell men vet inte varför, minns bara det underbara guldpaketet. (jag som älskar paket) Ja det är många drakar och fler lär det bli. Tänkte visa er mina käresta bebisar den nyaste i familjen hängde jag upp igår faktiskt.


Nyaste medlemmen i drakfamiljen <3







Man kan tro att båda ljusstakarna är likadana men se där har ni helt fel! Kolla här ..



Det ni! Här kommer min sista pärla i samlingen .. (jo jag har ett x antal fler drakar men de är inte av Agora sorten..)





Alla sötnosar tillsammans .. Hihi. Nu har ni sett dem iallafall.


Idag då har jag inte gjort annat än arbetat. Målar om i Rosenlund och jag har målat massa element och väggarna runt omkring elementen där inte mor nått med rollern. Jag är grym. Dock är jag massa vit på benet, ehe inte orkat tvätta bort det än.. duscha var för jobbigt ju, haha! Men ikväll blir det nog att sova tidigare, la mig 04 och gick upp 10.30, ehe. Nu ska jag pilla vidare med något annat och ha mer drak-cravings *sucka*

Natti på er


!


Paranoid med stort p..

"Klarar du av att vara själv nu? - Jadå vad skulle kunna hända?"


Just i denna stund kan jag faktiskt komma ett x antal händelser som skulle kunna hända lilla mig! Tror jag tänt nästan varenda lampa i huset, ytterdörren är låst, källardörren är låst och jag camar med Tobbe utifall att det skulle komma någon och mörda mig. Då ser ju Tobbe det i camen har jag tur då så ringer han väl 112 eller något och skickar hit en polisbil. De flesta bara: ja men ni har väl hundarna som skäller om det kommer någon. Jo men det är klart, hundarna skäller = det kommer någon det är så man asocierar nu för tiden. Problemet är ju att de där kräken där nere skäller ju även om det går förbi någon utanför huset! Speciellt om det går förbi en annan hund. Så nu så här på kvällen när det är lite lagom mörkt ute och så helt plötsligt tokskäller dem, kan jag bli annat än vettskrämd?! Jag skulle nog inte tro det, kanske skulle dö av en hjärtattack om det ringde på dörren eller något. Haha.

Usch är inte bra att vara hemma heller, speciellt inte ensam. Jag äter så jävla fel när jag är ensam hemma och hemma överhuvudtaget. När jag var hos Tobbe var det ju inte som att man gick och tog lite fika eller godis bara sådär, tog någon annan något då sa man ja ibland men inte ofta. Men här hemma, usch vad lätt det slinker ner saker. Måste börja tjöt-process på min far så han kan ge mig det där träningskortet, namnsdag-present kanske? Det skulle vi gilla, haha.

Nu är jag rätt sugen på att ta mor och fars lilla dator och lägga mig i mors säng och kolla på tv. varför inte på mitt eget rum i min egna säng? Jo därför att när jag väl ska titta på tv på mitt rum fattas det något. Först fattas själva tv:n, sedan fattas det en tv-boxer när jag väl fått en tv. Sedan tröttnar jag på min 15" tv så då skiter vi i kanaler, nu när jag har en tv igen inga kanaler! Och när jag väl har tv PLUS kanaler, ja då har Emma ingen nätverkskabel som räcker från mitt rum till syrrans skrivbord där modemet står.. Tråkigt. Så alltså måste jag till Jkpg och Biltema och köpa en ny jävla kabel så jag kan få titta på tv. Självklart har jag slarvat bort sladden till PS2:an också så inte kan jag spela PS istället. Men men den kommer nog fram någon dag.

Provade mitt nya löshår idag också.. Det satt bra och perfekt läng också. Nöjd Emma!


Det är inte så ljust rosa som det ser ut att vara på bilden..

 


18 juli 2oo9

Idag var ju meningen att jag skulle berätta om gårdagen och slänga upp bilder.. Fler bilder kommer senare för jag tror mor tog med sig kameran till Öland.


Igår:
Steg upp vid 08.00 för att duscha och göra mig iordning och vid 09.00 bar det iväg mot Söderköping. I Söderköping har min mormorsbror sitt sommarhus och mina sysslingar från Italien var där på besök nu över sommaren. Vi kom fram till att det var fem år sedan vi träffade dem sist. Så det var ett tag sen.
Resan dit var nog bland det tråkigaste på länge, sov halvvägs sen vaknade jag av att Thiva nufflade mig i huvudet och ville bli klappad där bak i bagageutrymmet. Stackarn var så gnosig av att vara själv. Vi valde att bara ta med min pälsboll upp för att Thiva är lite blyg utan Thelma och gömmer sig bakom henne om vi är bland nytt folk så detta skulle bli nyttigt för henne. Vi var framme vid typ 11.30-12.00 tiden och jag var sjukt hungrig så vi började med att käka lunch efter vi tittat runt i huset och sådär. Insåg hur lång tid som gått när jag såg hur stora mina sysslingar blivit. Isabella ska fylla 18 i höst, Silvia 14 år lika lång som sin storasyster och Silvia den minsta hade fyllt 10 år och hur söt som helst. Christer och irma bor i den delen av Söderköping där de spelade in Madicken. De sa något om Lusmia hade bott i något av husen, ingen aning om jag hörde rätt kan inte direkt min Madicken.

Efter vi hade ätit maten så gick vi en sväng ner till Göta Kanal och det var fullt med folk överallt och på väg ner gick vi förbi massa söta små hus och fina trädgårdar. Hur mysigt som helst. Enda nackdelen var att det var så sjukt varmt att gå omkring när man inte hade något vatten att dricka, trodde jag skulle svimma ett tag.

När vi promenerat klart gick vi tillbaka till huset och jag var hur trött som helst, hade inte fått många timmars sömn innan jag skulle upp igen. Jag somnade en sväng i bilen och min kusin somnade i en stol på altanen, haha. Efter tuppluren så kom de andra tillbaka från en tripp på en loppis och mor skulle ta fler kort vid kanalen där hennes kamerabatteri hade tagit slut. Vi fikade lite och sedan sa vi hejdå och åkte hemåt igen.




Husets lilla trädgård plus pälsboll



Supergod hallon/smultron tårta till fika



Kaniner vid Göta Kanal




Fin utsikt..


Nu ska jag hitta på något annat än sitta här och tråka. Tjingeling på er !


Mitt i nassen..

.. som mormor min skulle säga


Är helt sjukt trött nu. Gick nog och la mig ungefär nu igår om inte ännu senare och gick upp vid 08 för att åka till Söderköping vid 09.00. Jag skriver nog mer om det imorgon känner mig inte jätteskrivsugen för tillfället. Så godnatt på er och bilder kommer imorgon också ! (:



Sen update..

Jaha då har man sett The fast and the furios 4 och ja den var väl lite sådär. Lite väl förutsägbar på vissa ställen men sjyssta bilar så den får väl ändå en 4 av mig. Det var ju något jag skulle blogga om som jag tänkte på innan men nu har jag tappat det helt. Antagligen inget viktigt då, haha. Tack vare Kenza så hittade jag en ny skosida. Sjukt jobbigt att titta igenom. Kolla bara här ..
                                  

Jag dör så snygga skor. Tänk om man vore lite lagom rik sådär.


Imorgon ska jag tydligen till Söderköping och hälsa på mors släkt. Mina sysslingar från Italien är hos mors morbror och vi träffar dem högst en gång per år och nu är ju flickorna ändå rätt stora så mor tyckte jag skulle följa med, mormor också. Tror fasen Isabella bara är ett år yngre än mig. Det är så sött för den äldsta heter Isabella, mellanflickan Silvia och yngsta Ingrid. Rätt ovanligt att heta Ingrid i Rom kan jag lova. Det är jag, mor, mormor, moster och min ena kusin som åker upp. Hoppas mormorsbrors hus är flashigt, det kan jag lova att hans förra har varit. Han är snickare i grunden men så starta han något företag i Stockholm fick ganska mycket pengar så han bygger egna hus och säljer dyrt i Sthlm. Det jävla badrummet i det senaste huset, wow säger jag bara. En dag ska jag också ha ett sånt hus.

Tur att jag får ta med mig Thiva också. Får jag tråkigt kan jag alltid gå ut och gå med henne. Nej nu får det väl bli sängen snart då om jag ska orka upp och duscha imorgon. Och just det ja, jag har äntligen fått tv-kanaler! Tror ni inte att jag inte har en tillräckligt lång internetkabel då? *sucka* Så det måste införskaffas snarast. Annars kanske Jimmy har en utlåningsbar kanske. Vi får se.

Natti på er!

I miss my darling <3


16 juli 2oo9

Waaah jag lyckas trycka på kryssrutan på min blogg-flik när jag ska byta sida. Så jävla typiskt!


Haha jag som äntligen kommit igång med något vettigt så bara *poff* allting borta går inte få tillbaka. Gief ctrl+z på riktigt. Iallafall jag tror dagens topic kan kallas Bloggar i allmänhet. Läste nämligen på BlondinBellas blogg att hon läser ca 30-40 bloggar om dagen och tipsade om nya. Hur fasen hinner man läsa 40 bloggar om dagen?! Hinner knappt läsa alla som jag följer, okej alla är att ta i men följer en del. Tack vare bloglovin' går det rätt smidigt eftersom sidan samlar alla bloggar på samma sida och säger till när någon har uppdaterat. Alltså man behöver inte sitta och kolla igenom sida för sida vilka som har uppdaterat. det finns nog inget värre när man går in dag ut och in och kollar en sida så uppdaterar människan aldrig. Med bloglovin' blir allt så smidigt.

Jo det som jag tänkte på mest det var, vad vill folk läsa om i andras bloggar? Det känns nämligen som kanske 50-75% av de som läser min blogg gör det för att

a) Snoka
b) Hänga med i mitt liv för att de inte känner mig personligen
c) Tycker jag är intressant.

Haha nej vi skippar alternativ c det måste vara a eller b. Frågan är ju då varför de övriga 25% läser min blogg. De tycker säkert om mig. Hm nu lyckades min muspekare försvinna i texten också det här kan bli klurigt.. Iallafall tillbaka till frågan: vad vill folk läsa om? Anledningen till att jag skriver här är för att det är trevligt att skriva av sig en massa tankar och en del av mina nära kära tycker nog det är rätt trevligt att veta vad som pågår i mitt liv.

Frågar mig själv varför jag läser andras bloggar och jag vet inte riktigt svaret där heller. Följer främst dessa..
 
De lite större bloggerskorna:
Kenza's blogg
Nilla Molins blogg känd modell
Stina-Lee's blogg

Och så har vi de nära och kära:
Älsklings blogg
AnnaPannaTönt
Markus & Joppe på nya äventyr
Lilla MyPy

Så nu har vi "reklamerat" er som fjortisarna på bilddagboken så fint kallar det, haha. Kenzas blogg är rätt intressant för hon är rätt så känd och fotas och intervjuas och sådär, dock ingen aning om varför hon har blivit känd. Nilla Molin har bara sjukt sjysst attityd gillar hennes sätt och så därför jag läser hennes. Stina-Lee har något speciellt eller så är det för att hon kanske ska bli mor snart som det är intressant att följa graviditeten.

Älskling är inte världbäst på att uppdatera men då han skriver så är det alltid något vettigt. Annapanna är inte heller jätteaktiv, fy! Hon skriver iof mest bajs ändå, haha! Markus & Joppe är jättekul läsning, speciellt så här i valptiderna och Markus mardrömsnätter. My skriver också mycket intressant..när hon väl skriver. Haha.

Ett tag följde jag faktiskt BlondinBellas blogg, men i längden blev hon mest bara tjötig och läsningen blev tråkig. Haha har också läst inlägg av Kissie, snälla kan ingen ta väck den människan från internet? Det enda hon gör i sin blogg är att provocera folk, visst hon lyckas för man kan inte bli annat än irriterad över hur korkad hon är etc. Nej den människan går absolut inte hem hos mig och förstår inte hur hon kan ha sina fans..

Nu blir det på tok för mycket att läsa och jag ska sluta tråka ut er. Kan ni inte lämna ett litet tassavtryck så jag får en tjing om vilka som läser? Skulle vara kul nämligen . Puss på er!



Sundsvallsresan

Mestadels bilder ..



Bild 1: Tobbe & jag på väg ner till hamnen för att sitta och mysa och spela kort
Bild 2: Var inne en sväng på biblioteket i stan.. stoort
Bild 3: Tobbe i hamnen en annan dag, vi och ankorna
Bild 4: Älskling när vi vart och handlat
Bild 5: Bowlade med älsks kusiner, hallklot och hallskor..hehe
Bild 6: Sötaste bilden jag någonsin sett, Tobbe + drake kan det bli bättre?
Bild 7: Nypiercad
Bild 8: Ankan som trodde att mina skor gick att käka, första gången en anka ätit på mig
Bild 9: Ena planet på Birsta Köpcentrum

 
Kommer säkert fler sådana ihopknåpade bilder.. ska bara orka fixa dem också.



14 juli 2oo9 - Hemma igen..

Ni kan ju gissa vad de första som hände var när jag kom hem..


Jo det var bara rätt in på toa dundersnabbt för att sedan öppna det förbannade brevet jag grämt mig över i 9 timmar. Och vet ni vad?


Jag kom in!!

Underbart, och jag har faktiskt tackat ja. Tror jag. Ska ringa imorgon och kolla om man måste skicka in det på papper eller om det räcker att skicka svar på studera.nu. Tror jag gör båda utifall att. Senast anmälningsdag är den 30e juli. Så den 17e augusti kl 13.00 är det tillbaka till skolbänken igen för min del. Hur underbart är det inte att få gå något som man är intresserad av och tycker är kul?

Jag tror det kan bli bra det här. Flera har kommit med riktigt bra argument för att jag ska läsa och det väger ju en hel del. Ja min egna man kom med de vettigaste argumenten. Jag hoppas verkligen att allt blir bra. Mest nervös blir jag över att det är 24 nya människor som man ska gå med i två års tid. Emma blir rätt nervös över sådant. Men som sagt har ju några dagar på mig att tagga. Sen så undrar jag främst över två saker, skrev jag att jag ville gå compositing? Och hur får jag mitt stuidebidrag sen då? Jag vill inte ta några studielån inte! Ryser fan bara av tanken. Det löser nog sig får ringa och höra med de imorgon som sagt.


Nu är jag iallafall hemma igen för de som kunde räkna ut det, har ju haft några små uppdateringar medans jag vart där uppe men imorgon kommer det massa bilder från min lilla resa. Jag har haft det toppenbra. Därför det tog emot att åka hem idag. Klart jag trivs här hemma men man är på ett annat sätt hemma/borta. Jag hoppas han vill ha upp mig igen innan skolstarten också.


Nu skall jag snart lägga mig och sova..ensam, men jag överlever nog. Inte fått mycket sömn inatt och klev upp tidigt. Min pälsboll var dagens bästa trots beskedet. Ni skulle sett hennes reaktion när hon insåg att det var jag som kom hem med mor. Har hon attackpussats innan då skulle ni sett nu. Undra om jag kan få upp henne så slipper jag sova själv. Ska fila på det.

Natti på er!








14 juli 2oo9

Bajsdag med stort b


Jag ville aldrig att denna dagen skulle komma, jag hoppades att gårdagen skulle vara för evigt. Men det blev inte så som jag ville. Idag måste jag åka hem till lilla Småland med de stora skogarna. Värst av allt jag måste lämna min älskling. Alltid lika svårt att vara utan dig. Med dig vid min sida känns allt så jävla bra. Du ska veta hur mycket jag älskar dig Tobias och att jag ger 310 % för vårt förhållande och lite till. Det är dig jag vill ha och gärna för alltid.. Du betyder så jävla mycket. Jag hoppas du vet det. <3



13 juli 2oo9



Mixade känslor till max...


Usch vad trött jag blir på sånt här..

Det syns nog inte så bra men det står så här: Lebron Ceyms - 16 gemensamma vänner . "Hi beauty lady"
Ursäkta?! Känner jag dig bara för att några av mina vänner fått för sig att bli vänner med folk de inte känner. Och till råga på allt skriver han sådär. Va fan? När jag skaffade facebook sa jag till mig själv att jag bara skulle bli vän med folk jag pratat/träffat. Okej jag har ett eller två puckon som jag adlrig träffat/pratat med på FB men resten är sådana som jag faktiskt har haft kontakt med. Liksom vad tjänar jag på att bli vän med massa okända och se deras löjliga uppdateringar på ett språk som jag inte ens förstår? Nej ingenting alls just det. Blir så trött bara. Dessutom har jag sovit för lite. Somnade väl runt o1 och vakna strax innan o7. Härligt Emma. 

Frukost kanske vore en bra idé? Jag är så jäkla dålig på att frukost, blir alltid att jag hoppar över det av ren lathet. Jobbigt att bre en macka, eller hur? Nej vi får se hur det blir med den saken, nu skall jag neka mannen ovan plus en till nisse från USA som är vän med 32 av mina vänner, aldrig ens hört talas om nissen. Aja inte lätt att vara kändis Emma ;) haha!


 

10 juli 2oo9

Ja blir man förvånad?


Jag är då inte ett dugg förvånad över att se Halens på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5492860.ab. Med tanke på allt som man vet folk sagt hänt. Och mig själv. Mest förvånad att det bara var så få som blev godkända, sjukt ju. Kanske inte ska shopa på nätet trots allt?




9 juli 2oo9

Slö-dag med stort s..



Hur fan kan man vara så seg? Vaknade tidigare idag än vanligt, runt 10. Ja det är tidigt speciellt när jag fick för mig att klockan bara var 8 på morgonen. Då vart man rätt sne när man sedan såg att klockan var 10. Men det är ju tidigare än att vakna nu iallafall, haha. Kanske man ska ta sig en dusch snart och måste rengöra min conch, den får inte bli infekterad. Kanske punkteras igen snart vem vet. Undra vilket spel päronen lär få. Men som min far sa, han störs inte så länge det är i öronen. Men skulle jag vilja pierca mig i ansiktet tror jag inte heller att de skulle hindra mig bara för att de tycker som de gör. Senast vi hade diskussionen var jag inte ens 18 så. Men nu är det så att jag inte vill pierca mig på andra ställen, jag kan ju råka se kanylen *rysa*

Anyway vad ska man hitta på när det är pissigt väder. Igår kunde man åtminstone promenera trots vädret, men inte idag inte huva. Ne have it nice hoppas andra har finare väder.


8 juli 2oo9


Så var det dags igen.. att blogga alltså




Jahopp då var det redan onsdag igen då. Usch jag tycker dagarna går för fort. Sakta ner jag vill njuta av tiden med min älskling. Jag är så glad för alla stunder med min Tobbe, finns inget mer underbart. När vi bara ligger och pratar eller när vi hittar på något tillsammans tom diska är underbart bara jag får göra det med dig. Nu är min man iallafall och jobbar och jag har nyss vart ute och gått i typ 40 minuter. Tänkte gått längre men det var inget mysigt väder ute alls. Blåste och var kallt. Börjar väl regna när som helst också. Skönt att älskling bara jobbar till 16 de kommande dagarna och sedan ledig lör-sön. Härligt. Igår var mannen ledig också, då började vi med ett besök hos hans tatuerare Toft som fick hugga mig i örat. Satan så nervös jag var när jag satt där, mest sekunderna innan. Alltså jag menar tänk er det var ju en sotr jävla nål han skulle punktera mitt öra med, rätt genom brosket. Sådan  Men när han väl tryckte igenom kanylen vare ju inte alls så farligt som jag fantiserat om där, haha. Mest ont gjorde det en liten stund efteråt då det bultade och ömmade i hela örat. Nu är det bara min industrial kvar och sen 2 mm kvar i töjningen sen är mina öron-projekt så gott som färdiga. Lite små tråkigt men ändå. Hm undra om det är dags för mat snart, börjar bli lite småhungrig. Och hoppas Tobbe kommer snart. Vill ha min älskling här.


Aja over and out, smulan!




6 juli 2oo9

Jisses sicken jävla helg som varit..


Det var ju ett tag sedan man uppdatera också. Hade inte riktigt någon lust att skriva i varken fredags eller lördags och igår hade vi en sådan underbart skön slö-dag.

Fredag: Tobbe jobbade fram till 18 och direkt när han kom hem började vi dricka.. Det kom lite folk hit som var kompisar till Tobbes mor och hennes vän Anna. Trevligt snack på balkongen och äckliga groggar kan sammanfatta timmarna i lägenheten innan utgång. Eftersom Gatufesten vart denna helgen så betalade folk typ 300 för ett band för att gå in på området, kändes lite väl onödigt enligt oss så vi gick till ett ställe som heter Daltons. Inte så jättemånga i Tobbes och min ålder men vi hade det trevligt ändå. Dock så kom det ju cider, drinkar och shots. Som jag skrev te min syster, det snurrade rätt rejält. Efter Tequila-shoten som jag fick av Anna då visste jag att enough is enough. Tobbe och jag smet iväg en sväng till ett ställe som heter BK, där var det mesta folk i våran ålder, riktigt sjysst ställe. Träffade en trevlig prick som visade sig vara storasyster till Tobbes polare (en av fyra som jag träffat flera gånger) Så världen är liten. Sedan drog vi oss till Max för jag mådde aningen illa. De som känner mig vet att jag inte tål ett skit egentligen. Fick en liten hamburgare av Tobbe som jag sluka i ett nafs, åt halva hans också, hehe. Efter vårt mål mat så mötte vi upp Annelie och Anna och tog oss promenad hem. De sistnämnda hade en lite väl långsam promenadtakt för mig som bara ville hem så älskling och jag gick i förväg. Innan de andra hann komma hem så hade jag och Tobbe duschat och hunnit lägga oss. Jag sov som en stock den natten.

Lördag: Vaknar vid 12-tiden och känner mig bara ruskigt trött i hela kroppen. Ingen huvudväk, inget illamående, bara lite trött och seg i kroppen. Jag som trodde jag skulle vakna med värsta baksmällan, fattar ni hur paff jag vart? Men skönt iallafall. Tobbe och jag käkade frukost vid halv två-tiden och slöade mycket. Sedan vart det grillning vid sex-sju och då öppnades kvällens första cider. Och så var det dags igen. Vid åtta eller något tror jag att Tobbe och jag gick till ett place där hans faster var och festade med sina kompisar. Trevligt att träffa henne igen, alltid så jäkla glad och pigg och jättetrevlig. När vi hade varit där ett bra tag och druckit upp min spetsade grogg som smaka päck så kom Östersund med Anna och Annelie och vi skulle bege oss till Daltons igen. Jag kan inte förneka att jag var rätt dragen redan då jag kom dit men vi kan låtsas som annat. Jag skrev faktiskt och bad om ursäkt till mina föräldrar men jag hade ändå koll på allt jag gjorde. Och jag är sådan att vet jag att det är för mycket då slutar jag. Men iallafall fick först mig en isvatten, vad gudomligt gott vatten kan vara ibland. Sedan var det dags för en shot och en god drink, alltså nu snackar vi inte under loppet inom 10 minuter utan detta kanske var under 1 ½ - 2 timmar kanske. Usch det låter ju som att jag vore värta alkisen annars. Hade så jäkla roligt den kvällen, satt och skratta åt i princip allt och någon nisse som kallas Göteborgarn gjorde det inte lättare för mig när vi snackar skrattnivå. Vi kom hem runt halv 4 den morgonen och Tobbe hade träffat några polare som han inte sett på länge så han fick vandra vidare och jag följde med Annelie hem, dock följde ju Östersund med upp så jag hamna i hennes säng så inte han skulle få för sig något annat, haha. Det var roligt, men efter jag legat en stund så var det inte lika kul för mig. Resten är lite censurerat men jag duschade och la mig, detaljer är inget kul. Tobbe var inte kvar så länge efter vi lämnat honom utan han kom någon gång efter 4. Därefter somna jag ännu tyngre än natten före. 


Söndag: Kommer inte alls ihåg vilken tid vi vakna men det var väl runt 11-12 tror jag och likadant som förre morgonen. Ingen bakfylla alls. Helt underbart. Älsk och jag låg kvar länge i sängen innan vi reste oss för att käka något. Så jävla skönt att bara ligga i sängen en hel dag utan att göra något alls. Sedan så kom Nathalie (Tobbes lillsyrra) hem när vi satt och käka så när det var dags för middag stack vi till pizzerian och till Thai-tjosan och köpte med oss mat hem. Gudomligt gott med nudlar dagen efter. Vi satt och kollade på Hotel for Dogs, grymt söt film. Efter ett tag gick vi ut och spelade fotboll med Nathalie och sedan körde vi en sväng till Turkiet, vidare till Uppsala och till sist till USA och till sist slutade det med en piggelin från Hemköp. Undra hur mycke folk trodde att jag knarkat då jag skrev det där på FB. Haha. Det blev mer slöeri sedan och Tobbe och jag hamna väl i en dusch vid nio-tiden på kvällen och sedan kolla vi på film och myste. Dock råka vi ligga och snacka till 3 så jag vet inte hur stackarn kom upp imorse för jag var nog inte ens pyttelite vaken när han gick. Men det klarar han nog min man.


Idag då har jag inga planer alls. Kanske ta de lite lugnt och sådär vi får se. En dusch vore rätt gött. Tobbe slutar 16 idag så det är inte så farligt. Imorgon är han ledig och då har dock jag lite planer. Men säger inget än då kanske folk får spel.. Haha. Aja nu räcker det fan hur mycket orkar folk läsa?

Over and out Smulis !




2 juli 2oo9

Då blev man inte miljonär igår heller..



Jag undrar när jag ska vinna på min lotto, men slutar jag spela nu lär mina nummer komma. Haha snacka om att vara fast i skiten. Lite som det där med postkodlotteriet, samma sorts marknadsföring i guess. Idag är det strålande fint väder i Sundsvall idag igen. Igår var det ca 28C varmt hela dagen. Vet inte alls hur varmt det är idag men det måste vara liknande eller kanske varmare, vem vet? Åt frukost för en stund sedan och nu sitter jag här och kollar på knepiga barnprogram med Nathalie och Kevin. Okej Kevin och jag sitter ju vid varsin dator men man hör och ser det på tv ändå. Oh nej nu börjar de sjunga på barnprogrammet, jisses. Vilken skillnad det är på barnprogram genom åren. Precis som Annelie sa, när vi tittade på Bamse pratade de ju inte ens utan lät bara massa ljud. Lite skillnad mot idag kanske. Jag saknar riktigt tecknat barnprogram också. Allt nu är ju 3D eller typ leraktigt. Och på tal om barnprogram vad hände med sommarlovsmorgon? Eller har vi bara missat det helt, får ta och kolla upp det men om någon vet något kan de ju hojta till så att man vet. Aja på tal om vädret igen så åker nog Annelie och jag till en strand sen och lägger oss och steker. Ska bli gött.

Det blev ju ingen update igår men när jag kom hem tror jag inte. Eller skrev jag om min shopping? *senil*
Iallafall så åt vi god mat och det kom lite folk och efter en kall dusch åkte Tobbe och jag ner till Gatufesten, satan va folk det var överallt. Gatufesten är en årlig festival i Sundsvall då det kommer olika band och spelar och det är öltält och massa ståhej. Bara det att i år suger alla artister som kommer så det är inte värt att köpa ett band för typ 300 spänn för en dag. Vi ska nog göra något annat kul för de pengarna. Men vad det blir får vi se då, tyckte mig höra tissel och tassel om gokart, haha. Det kan ju bli spännande så att säga.

Nej nu ska jag pyssla med något annat och uppdateringar kommer när det kommer.
Tjingeling på er!



1 juli 2oo9

Härligt med ny månad och lite förändring i vardagen..



Vid den här tiden på dygnet brukar jag ju gå ut och lägga mig på baksidan och bättre på brännan. Men inte idag inte. Det är inte så lätt heller med tanke på att jag vistas i en lägenhet. Inte van vid att det är så varmt inomhus men solen ligger på rätt rejält så. Blev väckt vid 06.20 imorse tror jag klockan var ungefär av att Tobbe skulle upp för att gå till jobbet. Lite halvsovandes hörde/kollade jag när han gjorde sig klar för jobb. En timme senare tror jag att jag somnade om och vaknade igen vid 09 då jag skuttade in i en dusch. Grymt skönt att ta en kall dusch när man vaknat jättevarm och alldeles svettig. Nu sitter jag och har nyss ätit frukost och kollar på MJ-maraton på MTV, lite väl tar de väl i nu? Hur var det när Elivs dog? Får ta och fråga mor om det eller hur gammal var hon när han dog? Äh jag vet ju inte ens när han dog, haha bra koll Emma. På tal om mor ska nog ta och slå henne en pling sen. Vid 12-tiden ska jag åka buss (ja helt själv, var det tänkt) med Kevin och åka ut till Annelie (Tobbes mor) jobb och sedan åka med henne ut till Birsta. Emma hörde nämligen någon nämna 50-75 % rea. Oh det klingar fint i mina öron det. Tröst-shopping då älsk jobbar, underbart.

Nej nu ska mamsen få sig en pling. Update kanske senare :) Tjingeling !

Haha jag hittade just att alla bilderna finns ju på min blogg, smart Emma!


RSS 2.0