30 juni 2oo9

21 månader och äntligen framme..


Då var man framme i Sundsvall efter en lång tågresa. Men de gick ändå bra. Inte så värst farligt och man åkte ju förstaklass också. Klassigt värre. Kom nyss på att jag glömt att ringa mor så det är nog bäst att göra de så fort som. Så underbart att få träffa älsklingen igen, lycka.


Nu blir det att plinag mor och mer update kommer imorgon om läget i Sundsvall. Stackars lilla mig komme tappa bort mig så jävla dant, haha. Men det är äventyr det också..


Tjingeling på er !



ni får klara er utan min snygga signatur då jag skriver på Tobbes laptop i två veckor..  ;)


29 juni 2oo9

Varför är det så förbannat varmt på mitt rum för?!


Visst att det brukar vara varmt när man inte haft öppet fönstret men nu är de olidligt kommer inte kunna sova inatt heller. Men det vill jag för jag vill att klockan ska bli 12.08 den 30e juni 2oo9 och allra hellst 19.58 ! För dåå är jag hos min älskling. Och det ska bli såå underbart, hihi. Ska nu vänta på att min far kommer hem så att jag kan få låna med mig deras bärbara dator så att jag har något att leka med på tåget upp och ner. Har inte packat klart än heller. Huva så mycke kläder man ska ha med sig då.. Sen när man väl ska ha på sig något har man ingenting med sig. Som alltid, haha.

Vart i Jkpg idag med mami blev en hel del inköpt kan jag säga. Massa bra. Bilder kommer såklart.

Två par skor från skopunkten, ett armband (HelloKitty) och necessärer från Indiska..

Nu skall jag fortsätta med min packning !

Tjingeling på er..


28 juni 2oo9

Holy shit , böckerna är slut !


Vad gör jag nu? Vad ska man ta sig till? Exakt samma känslor efter att ha läst superbra böcker. Det är fan sorgligt när de tar slut. Mest tragiskt är att man vet med sig att det inte kommer en fyra heller! Nej för Stieg Larsson gick och dog -04! (Må du vila i frid underbara författare)
Men irriterad blir man, det var ju så bra. Oh jag hoppas verkligen att filmerna också håller måttet. Här är trailern till flickan som lekte med elden
Man blir alldeles pirrig i kroppen, så som jag längtar efter att se den. Lite minus på att man vet vad som händer dock.

Nu ska jag nog gå och lägga mig tänkte vara lite hurtig imorgonbitti men vi får se hur det blir. Kanske dör av andnöd?


Godnatt på er !

(Jag toklängtar efter min älskling nu när jag vet att vi får snart får hålla om varandra igen♥♥♥ )



28 juni 2oo9

Smått försök till uppdatering ..


Det är verkligen inte lätt att uppdatera bloggen varje dag då jag spenderar mer än halva min vakna tid av dygnet ute i solen. Idag har jag då helt oväntat legat och solat på baksidan. Grymt skönt även idag. Mindre skönt var att upptäcka att där jag bränt mig har det bildats två blåsor, jag råka riva hål på den ena. Inte bra alls. Enligt mor har jag blivit brun men vet inte om jag vågar tro henne. Får väl jämföra mig med Tobbe när jag kommer upp, han är väl värsta afrikanen efter en dag i solen. Imorgon åker jag och mor till Jönköping för att shoppa lite. Ska bli trevligt. Nej nu överväger jag att skutta in i en dusch så jag får smörja in mig sedan.

Tjingeling så länge!




27 juni 2oo9

Liten update efter dagen ..


Skön dag idag igen då va. Kan inte direkt klaga. Underbart väder, en solstol, kallt vatten och en förbannat bra bok. Så tillbringades min första timmar efter jag vaknat, ack så underbart. Vid 19-tiden drog jag ner till stan för att umgås med Sabine m.fl. Mycket trevligt. Däremot hade de nog fan vart trevligare att vara på bryggan än i öltältet. Usch gillar inte att vara på samma ställe som vänner till mor och far står och dricker, blir ju bara pinsamt. Tycker inte vuxna med vuxna barn ska dricka alls men de måste ju såklart också ha kul. Jag ska iallafall inte vara på samma ställe som dem. Nej nu ska jag nog gå ner och vara lite social med mor och far innan jag går och lägger mig. Sjukt trött.


Natti på er !


27 juni 2oo9

Godermorgon på vissa god förmiddag på vissa.


Just nu ligger jag ute i solen och gassar. Skulle bara in nu för att borsta tänderna, kände mig rätt ofräsh i munnen efter frukosten. Nu ska jag väl gå ner och fortsätta att jobba på brännan, i den här takten borde jag ju bli brun någon gång hoppas jag. Eller bara röd, vi får se! Ska ner och skriva ut lite papper som jag ska läsa på och läsa igenom ordentligt. Som sagt det går framåt nu, vänta bara då och 1-2 år. Haha nej nu får jag inte sitta inne längre.

Tjingeling så länge!



26 juni 2oo9

Okej jo jag vet det är den 27:e juni för att vara exakt men jag vill ju uppdatera om vad som har hänt "idag".


Det känns aldrig riktigt som ny dag om man inte har sovit emellan. Varför egentligen? Aja idag vaknade jag upp och fick döpa om mig till Smulimodo, en såndär fräsch blandning mellan Smulan och Quasimodo. Varför? Jo av någon anledning såg det ut som jag fått värsta smällen på ögat och ögat var toksvullet. Blått var det runt också. Antagligen pga pollen eller för att jag råkat sitta i drag, vem vet. På förmiddagen råkade jag sitta i solen utan att ha smörjt mig, så farligt är de väl inte jag har ju linne och shorts? Jo jo Emma bra idé det där, eller inte. Jag är lite röd på bröstet nu iallafall. Sånt som man får leva med helt enkelt.

Vid 15-tiden åkte vi inte till Jkpg jag mor och far för att först hämta deras Madonna biljetter och sedan för att jobba. Tråkigt nog var det inte mycket att göra så jag satte mig och studerade. Det är kul jag börjar lära mig en hel del nu Pandan.

Nej nu funderar jag på om jag ska lägga mig och sova och hoppas på att somna snabbt. Får väl se om jag blir väckt vid 04.02 igen denna gång eller om det kanske går bättre. Älskar dig ändå♥

Det får nog bli sängen, natti på er!



25 juni 2oo9

Tråkigt inlägg inc (det kanske inte är så smart att säga för att locka läsare ditt nöt!)


Anyway det har ju faktiskt inte hänt så mycket idag så. Solat, övningskört. ätit mat.. det vanliga helt enkelt. Haha. Var iof ute och gick värsta långrundan med mor och hundarna också. Gick 6km runt golfbanan och på väg mot golfbanan går man bredvid Jkpg-vägen. Där stod en polisbil och spärrade av nya vägen mot Jönköping. Undra vad som hade hänt för alla fick köra gamla vägen som skulle åt Jkpg-hållet. Får väl läsa om det imorgon i guess.

Imorgon blir det väl att ta vara på soltimmarna igen och sedan ska jag in till Jkpg och jobba lite. Kul att man jobbar gratis, underbart. Men men ska vara glad för det jag har. Nu är det bara 5 dagar kvar också, eller 4 kan man säga, wie! Ni förstår inte hur mycket jag saknar och längtar efter Tobbe♥


Aja det blir nog en tidig sömn ikväll. Natti på er!


Natt-update..

Angående den nya logon så måste jag bara skriva att det är en tillfällig och när jag inte är lika trött (or whatever) ska jag göra en riktig. Nu ska jag ägna mina pill-skills till att fixa en logga till älskling. Min kan gärna vänta, han har ju ingen alls så :>




24 juni 2oo9

Nattsudd med fjortisar som rubrik..



Alltså ursäkta min frustration men ni med bilddagbok blir ni inte irriterade ?! Jag har inte en bilddagbok för att konstant se fjortisar som flashar sina boobs eller kåta p12's som visar sin "muskler"
Blir väl snart att sluta använda bdb också...

Här är det zero censurering Smulan goes mad och irriterad på attention-whores .. Ett urval:

http://cajsawendel.bilddagboken.se/p/show.html?id=378210788&directlink=1

http://selflove.bilddagboken.se/p/show.html?id=384110044&directlink=1

http://08582.bilddagboken.se/p/show.html?id=378743148&directlink=1#0
(på den sista är jag mest bara fundersam om hon verkligen ska se ut sådär)

Detta är nog bland det sista jag vill se när jag loggar in på min bilddagbok för att kolla vad mina vänner har lagt upp för nya bilder. Det finns många sjuka punkter inom ämnet också, här kommer ett urval:

  1. Dagens 14,15 & 16 åringar kan inte längre stava förslag på detta kommer nedan.
  2. Det bara sjunker i åldrarna vilka flickor det är som gör utvik på bilddagboken.
  3. Argument som: har man fin kropp ska man visa den , används som försvar för att lägga upp nakenbilder
  4. Det är inte ett 10-tal flickor på bilddagboken som ser ut eller lägger upp sådana bilder (som vi ovan sett)
  5. Nu hakar killarna på trenden att flasha sina "magrutor" och hoppas få dregglande tjejer efter sig
  6. Vad säger deras föräldrar om bilderna?


Ang. punkt 1 ovan:
fjortistjejen förklarar sitt ordval reklamering (alltså göra reklam för andras bilddagbok på sin egen) :


"insert-fjortis-name-here" idag, 23:21

"jag vet men jag ville bara kalla det så i min lilla rosa bubbla till värld.. det påminner om att göra reklam tkr jag..

jag är sån..x3 "



Jag vet att man inte ska bry sig om vad andra gör och allt tjafs. Men jag blir orolig & moraltanten inom mig kryper fram. Det verkar inte finns mycke mer än luft i skallen på vissa av de där flickorna. Vad blir nästa grej då? Hela poserande nakenbilder? Nej huvva det vill jag inte vara med om. Sen så måste ju admin på bilddagboken skärpa till sig en aning. De kan radera och ta bort amatör-fotografers och fotografers konstnärliga bilder som råkar vara lite naket men när en 14åring slänger upp en cam-bild med sina bröst är det helt okej. Ja vart var världen påväg sa vi?



24 juni 2oo9

Godermorgon, idag är ingen vanlig da´ för idag fyller älsk 19 år hurrahurra!


Nyss vaknat och ska ta på mig bikinin nu och lägga mig ute i solen idag igen. Måste jobba på brännan ju. Och idag fyller Tobias♥ år och jag hoppas du får en toppendag. Däremot får du fan vänta ytterligare 6 dagar på paket från mig, muhaha. Bli inte alltför nyfiken nu !

Nej nu lockar sol och frukost !




23 juni 2oo9

Åh jag blir galen !!



Skrev ju för ett tag sen om det kära företaget Halens och min sko-incident. Nu skriver My till mig på msn att kolla skorna på Halens hemsida. Vad får jag se? De har fått in skor i storlek 6.. Hm vänta lite, ville inte jag byta till storlek 6?! Jo men tänka sig det ville jag ju. Skrev ännu ett argt mail till dem att de kan först inte säga till mig.. eller vänta de sa ju inget till mig om att skorna inte fanns. Och sedan säga till min mor i telefon att de inte får in några fler sådana skor. Jag blir så sur! Mest för att skorna är så förbannat snygga. Gah.

Får se vad som händer får väl ett mail tillbaka imorgon hoppas jag..



23 juni 2oo9

En vecka , 7 dagar , 168 timmar , 10 080 minuter & 604 800 sekunder kvar nu ..



Jag tror jag längtar ihjäl mig nu. Kan man dö av längtan? Har nämligen hört från många håll att man kan dö av hjärtesorg. Vilket egentligen är ganska fint. Jag tror mig bestämt veta att det finns en statistik som säger att om frun dör av åldern så inom loppet av ett år dör gubben också. Men det händer aldrig vice versa. Konstigt va? Och jag hoppas inte att jag dör på en vecka för då får jag ju aldrig träffa min älskling igen, då blir det jobbigt.

Idag då har det varit en sån där riktigt slapp dag. Vaknade rätt så sent och det första jag gjorde var att gå ut och sätta mig i solen med en tallrik youghurt. Nomnom. Sedan var det bara att lägga sig i solen och läsa en bok. Solade mestadels på magen idag vilket enligt mig är mycket skönare för då slipper jag ju solen i ansiktet, haha. Låg faktiskt från 12 - 16.30 ungefär. Iof gjorde vi ju lite saker emellanåt men jag var i solen i 4 ½ timme. Skönt det är så det ska vara.

Nu vettifan vad jag ska göra nu egentligen. Mor min drar iväg på tjejmiddag och lämnar mig ensam med hundarna. Sätta mig och se en film och vänta på att pappa ska komma hem är nog mitt bästa alternativ. Måste ju ut och övningsköra, skam den som ger sig! Längtar till en sandstrand och hav nu också. Alla bara åker utomlands och Kenza var nyss på Kreta men ska dit igen snart, bli mer avundsjuk? Tror inte det. Vi får väl se vem vet om man kanske åker till vintern då det är lite kallare i Sverige. Hoppas kan man ju.

                                                                         
Nu ser man tydligt idag vilka linjer som Mattias fyllde i igår :)





22 juni 2oo9

Igår var det ingen speciell dag därav dåligt med uppdaterande..


Idag däremot massa bra dag, fint väder och fått saker gjorda. Däremot slår det helt slint i skallen på mig om vad som ska hända till hösten, hela jag är ett stort frågetecken. Och det finns uppoffringar på båda plan och det finns positiva och negativa saker med allt. Svåra val helt enkelt som kräver fundering.

Idag då var jag på rehab på morgonen första gången på evigheter. Antingen så är min infektion kvar i kroppen eller så är jag nere på 0..igen. Hoppas på det förstnämnda med tanke på att jag råka ta ut mig något fruktansvärt. Huvudet reagerade knappt på träningen men kroppen bara *poff* nu slutar allt fungera, sagt och gjort. Mådde fruktansvärt illa ett tag men det gick över till slut och då insåg jag att det kanske var bäst att ta det lite lugnt. Sedan så åkte mor och jag in till Eksjö för att fylla i min underbara tatuering, Mattias lika trevlig som alltid.



Ska man gadda sig någonstans, då är det fan i mig på Primetime. Ja jag vet hur jag har prisat Lakks och så. Men har man bara varit hos en så. Nej men ärligt talat de är så jävla sjyssta inne på primetime och man får bra kontakt och Mattias & PK är grymma på att sätta in sig i hur man vill ha det. Jag blir alltid lika nöjd med de Mattias visat hittills. I oktober ungefär tror jag det smäller. Det ska bli nice.


Plastad arm i Eksjö

Ne så i stort sett så har dagen varit finemang, nu fattas bara en älskling att äta mysmat med framför tvn och gosa massor med. Men jag får helt enkelt vänta en vecka till.. Suck. Huvudsaken är att det inte är en månad.

Nu blir det nog att äta lite kvällsmat och vara lite social med mor.
Tjingeling!
 


20 juni 2oo9

Dödenont i ryggen och inget att göra ...


Sitter för tillfället och borstar tänderna. Igår var det midsommarafton som de flesta vet. Mycket överskattad dag enligt mig, det regnar ju alltid ändå och alla drar till alla andra ställen. Iallafall så vart jag hemma med familjen och en del av vår släkt kom hit och åt lunch på förmiddagen och fikade och sånt. Runt fem - sex så åkte mor och far och jag ut och jag övningskörde. Kändes förbannat skönt då de faktiskt gick helt okej. Bara en del saker kvar nu och sen massa övning. Men som sagt jag har inte direkt bråttom.. När vi kom hem så slog vi på en film och chillade i soffan. Ursäkta att jag må vara efter nu men vi såg Transformers, den första filmen. Ack så bra den var, inte velat se den innan för jag har tyckt den verkat så töntig osv. Men huva så fel jag hade, skönt egentligen att få sina fördomar motbevisade. Nu längtar jag massor tills tvåan kommer på bio och sen kommer det ju en trea också. Det ska bli spännande. Självklart är det ju ett plus i kanten att Linkin Park har soundtracket till båda filmerna ;>

http://www.youtube.com/watch?v=z_Veo0G2qfY&feature=channel

Och här är Linkin Parks video .. Oh vad jag vill komma in på högskolan när jag ser sånt där. Underbart

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=58849526

Usch det är så man får gåshud, dels av låten, dels av videon och dels av filmen. Jag gillar den där Michael Bay han är grym, självklart måste ju Spielberg få lite cred också han har ju varit med på ett hörn i filmerna eller två. Ne jag vill gå på bio, nu!

Nej nu ska jag nog ta och fixa mig iordning klart så far och jag hinner övningsköra innan vi åker till Jkpg för att jobba. Får se när man kommer hem och vad som händer då..

Tjingeling !

                                     
Midsommarkläderna..

18 juni 2oo9

Nu var det ett tag sedan igen & imorgon är det midsommar..

Japp då var det några dagar sen igen som man bloggade men dagarna försvinner, trots att de går rätt så sakta. Egentligen har jag inte mycket alls att göra på dagarna har några få måsten men de får jag gjort iallafall. Nu är det inte heller långt kvar tills jag får åka upp till min älskling. Som för övrigt tog sitt körkort idag, grattis! Ja många är ju inte lika skillade och hinner ta sitt första, förlåt. Anyway så har det inte hänt så mycket, var med mor i Ullared igår på Gekås som det så fint heter. Köpte bland annat detta..


                                                        

Brände ett x antal hundralappar med andra ord för jag köpte en del kläder också.

Det är ungefär nu som jag börjar fundera på hur jag ska klara mig med 0 i inkomst i två månader och kommer jag in på skolan vad blir min inkomst då? Hm ungefär 2000 i månaden, känns som jag måste jobba lite extra till hösten..
Alltså den idioten som säger att lycka inte går att köpas för pengar måste ha tappat sin hjärna i en syra burk. Visst man kanske inte blir direkt lycklig av pengar men det hjälper ta mig fan en hel del så du kan bli lycklig med hjälp av det.
Jag skulle bli sjukt glad om någon vänlig själ skulle få för sig att ge mig detta till exempel.. eller bara skorna?

 
                                   

Totala summan på bilden (väskan ej medräknat) : 5806 kr


                              

Totala summan på bilden : 12 844 kr

Förstår ni att jag vill ha pengar ?! De där skorna är ju to die for och inte tala om väskorna, åh allt är bara så underbart. Tänk om man kunde vinna 1 miljon eller 2 .. hihi.

Anyway nu skall jag trava vidare och se om det händer något spännande utanför bloggen.

Tjingeling!
                                                     

15 juni 2oo9

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/770711/chromebitch?claim=smh27r778gy">Följ min blogg med bloglovin</a>

Upptäckt bloglovin' , självklart krånglar det lite men hur smidigt som helst.



Jag blir galen !
Det här är helt sjukt jävla dålig, speciellt när man tror att det är ett seriöst företag!
Jag beställde de underbart fina fjärilskorna från Halens, får hem skor som är minst 1 ½ storlek
för stor trots att jag redan gått ner från 40 till 39! Skickar tillbaka och skriver att vi vill ha en storlek mindre,
det står att frakten betalar Halens om det bara är att byta skorna..


Citat:
Ångerrätt
Du får byta avgiftsfritt inom 14 dagar om du byter till annan färg eller
storlek, annars tillkommer avgift som vid ny beställning


Men sedan får vi hem en faktura på 55kr iallafall! På det viset får vi reda på att mina skor
inte finns i mindre storlek! Ja men tack för servicen och infon Halens, jag har ju inte gått och väntat på mina skor i över TRE veckor ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad


Jag är fly förbannad...                   
                                                                                                  och så saknar jag älskling som en tok ♥

13 juni 2oo9

622 dagar .. 17 dagar kvar .. Fortfarande sjuk ..


Igår var jag äntligen hos doktorn pga att sömnbristen som kom utav hostan .. Dock så var det ju min vanliga tur, "din vanliga läkare finns inte tillgänglig vill ni komma idag eller på måndag?" Vänta hela helgen och inte få sova något eller gå till en random läskig doktor? Tror de va mor som bestämde det med tanke på att de andra i huset inte kan sova när jag hostar, haha. Läkaren var skitknepig hette något som jag varken kan skriva eller uttala och inte pratade han klart sina meningar heller. Skum. Han var elak och sa åt mig att ta blodprov, det gjorde ont. Sen kom det mest skumma uttalandet. Vissa av dina värden är förhöjda men det kan gå över av sig själv eller bli värre, jag tror vi väntar med antibiotika. Sjysst han lämna mig åt mitt öde, jag kommer dö. Fick iallafall en peckel-hostmedicin. Tre gånger om dagen, jag blir yr men hostan minskar och det är gött. Höll för övrigt på att dö igår på grund av min tröghet. Hela veckorna jag vart sjuk har jag mosat alvedon och blandat ut i vatten (nej alvedon forte finns inte i brustablett) Men igår fick Emma för sig att hon klarade svälja två halvor på grund av lathet. Första gjorde ont som satan! Den fastnade lite fint i halsen också men efter några klunkar vatten slank den ner. Men Emma slutar inte och lär sig inte av sina misstag hon ska svälja den andra också. Gulp, tabletten fastnar mitt i halsen och lite panik utbryter men Emma har ju övat upp sina host-skills i mer än en vecka nu så host så ligger tabletten i vasken. Det där gör inte Emma om igen kan jag lova.

Idag händer inte ett skit som vanligt, ska försöka röja lite på mitt rum utan att dö. Annars så kommer syrrans pojkvän och jag fick ställa in min studentfest pga sjuklingen. Det suger. Jag hade verkligen velat träffa allt folk och umgåtts och ha trevligt, men jag tror ärligt talat att jag inte hade orkat så mycket. Men det kommer fler tillfällen som Kihl sa. Nej nu ska jag försöka hitta på något att underhålla mig med. Får se vart detta slutar.


Saknar min älskling det är jobbigt när du är så långt borta.. 

<3 




  

11 juni 2oo9

Hur kan det gå så fel?

Vem ska stå skyldig när hela världen bara tittar på? Folk är mer än väl medvetna om hur många ungdomar som går ut på kvällarna i skydd av mörkret för att råna eller enbart för att slåss. Pojkar ska visa sin manlighet innan de ens har nått puberteten, med hjälp av energidryck och läkemedel. Det har gått så pass långt att tjejer bildar gäng och tillsammans rånar andra ensamma tjejer. Hur långt ska det gå utan att det händer något? Hur kunde det gå så här långt?

Mordet på Therese behöver inte vara helt i onödan och bara en tjej som miste sitt liv. Tänk om folk kunde få sig en väckarklocka av mordet, tänk om mordet ändå kunde komma till nytta trots att hon mist sitt liv. Kan inte folk se nu har långt vi låtit ungdomar gå, ser inte folk att det bara blir längre och längre ner i åldrarna också? Det här är inte första gången något sådant här händer men snälla låt oss hoppas att det är den sista och att någon som har makten till att göra något verkligen gör något.

Den största frågan för mig i det här sammanhanget är; vart tog respekten vägen? Respekt för dina medmänniskor respekt för din familj och dina vänner.

Det är svårt att säga sig in hos någon som mist sin bästa vän, mördad.. Det är lika svårt att sätta sig in hos de som utförde dådet.. Om det stämmer som det sägs på nyheter kan jag bara använda ett ord för att sammanfatta hela baletten. Tragiskt.
Tragiskt
hur en svartsjuk flicka inte äldre än Therese som miste sitt liv får sin egen pojkvän att mörda en oskyldig.
Tragiskt hur en pojkvän kan bli så manipulerad att han mördar en oskyldig flicka för att visa att han älskar sin flickvän.

Antingen så har pojken en skev uppfattning på hur man bevisar sin kärlek eller så föll han bara offer för en som visste precis hur man skulle bete sig och säga för att manipulera..

Hela den här historien är fruktansvärt tragisk och jag lider verkligen med de som kände henne, kan inte sätta mig in i känslan, men jag vill att folk ska inse något nu. Inse precis det som jag skrev nyss. Hennes död behöver inte bara vara död, den kan bli något meningsfullt om vi gör den till det...

                                   

10 juni 2oo9

5 dagar som student 8 dagar som dödensjuk och "bara" 20 dagar kvar..


Med tanke på rubriken så har det faktiskt inte hänt så jättemycket i mitt liv på senaste. Den jag älskar mest är 75 mil bort från mig, det gör ont men jag är ändå glad för hans skull. Bara 20 dagar kvar nu, kan inte påstå att det går sådär jättefort när man bara ligger hemma inne och hostar och mår dåligt. Mår jag bättre imorn funderar jag dock på att måla.. Måla klart min Jasper Goodall tavla. Den är fin men just nu kommer jag knappt ihåg hur min kopia ser ut. Vi får kolla över det. På dessa tre dagar har jag plus familj sett House varje dag/kväll. Igår satt vi uppe till 01 och kollade haha, men nu är det uppehåll *lipa* Det som blev så bra ju.

Läst mycket de dagar då jag inte haft migrän-huvudvärk, boken är asbra. Synd att jag inte läste första men har ju sett filmen som jag faktiskt tyckte var sjukt bra. Jag hoppas bara på att andra filmen är nästintill så bra som boken annars lär jag gråta. (Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden)

Och tänk så skönt om jag kunde sluta snora, men det är ju omöjligt. Har lyckats hosta sönder min hals nu också, det kom upp blod och det måste vara från sår i halsen (så som jag hosta idag på morgonen)

Ne nu ska jag antingen se lite Bleach avsnitt som jag ligger efter med eller om jag ska lägga mig och läsa, inte bestämt mig än. Måste ju bara kolla klart hur det går för herrarna. Spännande.

Peace out !

Älskar dig Tobias Karlberg

8 juni 2oo9

Man mår som man förtjänar & en nära döden upplevelse...


Studenten var lätt bäst, kortfattat. Samtidigt så förbannat sorgligt. Flaket var askul att åka runt på.. trots hagel och regn.
Men tack vare haglet & regnet är jag dödssjuk.. Vaknade natten till måndag och kunde knappt andas, panik. Paniken gör allt värre och får ännu mindre luft. Väcker mor som ringer till jouren i Eksjö, nemen inga läkare tillgängliga förutom någon medicin-nisse, heja det kändes som jag var på väg att dö av smärtorna i bröstet plus andnöden. Sköterskan säger åt mor att ge mig starka tabletter och vatten. Får alvedon forte och lugnar mig efter ett tag. Vid 3 på morgonen kollar mor och jag på I Taket Lyser Stjärnorna och därefter 1 ½ House avsnitt. Gick och la mig vid 6-tiden och kunde sova sisådär 5 timmar. Ingen kul upplevelse. Nu vågar jag däremot inte sova för jag är rädd att de ska hända igen..så min plan är att gå ner och läsa Flickan som lekte med elden. Superbra bok. Aja natti på er som mår bra..



Älskar dig Tobias Karlberg

<3

4 juni 2oo9

Dagen efter dagen med stor d.

Hur var det då?

Det var faktiskt över förväntan och jag hade riktigt trevligt trots några riktigt stora faktorer som drog min tillvaro.. Min kavaljer var helt underbar hela kvällen, maten var god (det jag fick i mig), sällskapet vid bordet var trevligt, talen sög dock ursäkta och det var rätt mysigt att dansa (tills en klack genomborrade min fot) Sen så var det rätt häftigt att se alla så himla uppklädda och vackra, okej vissa var ju mindre vackra än andra men ehrm de nämner vi inte här.

Vad var så hemskt då?

Ja för det första min vikt, bidragande faktor till mindre andningsgrad. Sedan så lyckades jag med att bli förkyld denna veckan så jag missade både spa på hotellet samt att klä vagnen, iallafall. Satt halva kvällen och kunde inte andas genom nosen (det blir lite jobbigt att äta då när man inte känner för att äta med öppen mun så man får in syre samtidigt) Sen de där gubbarna som spelade musiken sen, man bara va? Kunde inte Jens fortsatt? Jens är bra!

För att sammanfatta det hela så hade jag en väldigt trevlig kväll och det är synd att jag alltid ska tima att må dåligt när Tobbe och jag har det som bäst, det var helt underbart att få se honom uppklädd och bara sjukt toksnygg. Synd bara att jag ser ut som en knubbsäl på 95 % av alla bilder som togs, är det bara jag som är så sjukt egotrippad eller är det bara jag som kan se skönheten i en bild innan man knäpper istället för att bara stå och knäppa och hoppas på att bilden blir bra? Nej jag får helt enkelt nöja mig med att jag kommer ha skitsnygga bilder på alla jag känner utom mig själv för de bilderna tar ju inte jag..




3 juni 2oo9 - STUDENTBALEN

Okej jag börjar få lite rampfeber o.O

Är inte lika nervös nu som jag var igår för en sak, usch vad sur jag var på mig själv då. Nu vid 14 bär det av till Yvonne för hon ska hjälpa mig fixa till håret, mor kunde inte göra inbakade flätor. Hoppas det blir snyggt på mig, den tanken slog mig just. Ja det blir nog skitbra, min klänning är ju snyggast så ^_^ Iallafall enligt han som är gift med hon på speciella stunder, haha. Så säger man väl till alla? Iallafall ska ta och plocka ögonbrynen en sväng nu.

Med stor sannolikhet så kommer jag skriva om hur det var, imorgon eller inte det får vi se helt enkelt. Bara jag har tid.

Tjingeling!

2 juni 2oo9

Fan va jag hatar mig själv just nu.. Det är ju så jävla typiskt mig också när man tänker efter. Klart jag ska klanta mig. Klart jag inte ska tänka efter en extra gång.


Emma ditt jävla cewpesär..

1 juni 2oo9

TöntAnna fick mig att göra denna när jag ändå väntar på att nagellacket ska torka ..

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Ehm.. Hm 9 år vad gjorde man då? Förmodligen lekte jag med Josefine eller Håkan i något fint väder.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Låg förmodligen ute och solade eller tränade bowling

3) FEM SNACKS DU GILLAR

Torkade salta ärtor, rostade sojabönor, choklad och eh.. hm . ja.


4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:

Fem ?!
Kan ju för fan texten till ett helt jävla bibliotek, t.ex alla linkin park låtar som finns. (förutom deras äckliga samarbete med Jay Z)


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:

Köpa ett fint hus till mig och Tobbe, ge en del till familjen, starta ett flertal djurhem, skänka till några organisationer och köpa ett livsförbruk av god mat

6) FEM DÅLIGA VANOR

Biter på mig själv (naglar/fingrar främst) i nervös sammanhang, svarar ofta fast jag inte hört vad som sagts, svarar ja utan att veta om något annat händer den tiden jag sagt ja till, telefonskräck, sjunger alltid med till radion och ja det finns mycket men kommer inte på något nu. 

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:

Sjunga fast det låter illa, ps:a, umgås med Tobbe, ta det lugnt och spela bowling


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

Hm, såna där silkiga tights som ser ut som skinn, hängselbyxor, jeansjacka *rysa*, harembyxor och baddräkt..


9) FEM FAVORITLEKSAKER:

Eh.. Anna? Leksaker va fan.. Vad räknas som leksaker ? Min mobil? Min mp4-spelare? Min dator? Tobbe?  o.O


10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN

Tobbe, Syrran
, Svante, Bengt och Sören


RSS 2.0